Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Montana Club lejligheder

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Montana Club lejligheder

  • Aircondition
  • Pool
  • Restaurant
  • Wi-Fi

I et roligt område med kort afstand til stranden og Puerto del Carmen by, ligger de gode Montana Club Lejligheder. Lejlighederne er rummelige og komfortable og stemningen på hotellet er særdeles afslappet.

Montana Club har et dejligt poolområde med to pools, hvoraf den ene er opvarmet ved hjælp af solenergi. Her kan du nemt slå dig ned, for både solstole og parasoller står til fri afbenyttelse. Skulle du få lyst til en snack eller forfriskning i løbet af dagen, kan du også bestille dette i baren.

Langs strandpromenaden, der kun ligger et par hundrede meter væk fra hotellet, finder du både gode restauranter, barer og butikker.

Opholdet på Montana Club er uden pension, men det er muligt at tilkøbe halvpension, som kan nydes på hotellet eller på en af de tre restauranter i nærheden, som hotellet samarbejder med.

Om hotellet
Afstand til centrum 500 m Puerto del Carmen
Afstand til strand 500 m
Antal værelser 67
Elevator Nej
Etager 3
Pool Ja
Poolhåndklæder Nej
Renoveret 2007
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

2-vær. lejligheder:
Lejligheder med separat soveværelse og stue. Alle lejligheder har aircondition, tekøkken med mikrobølgeovn, kaffemaskine, brødrister tv, telefon og safebox (mod betaling). Alle lejligheder har balkon/terrasse.

Øvrigt:
Poolen opvarmes af solenergi, så temperaturen afhænger af vejret. 
Lejlighederne på 2. sal har balkon – der er normalt ikke væg mellem lejligheden og nærmeste nabo. Receptionen har begrænset åbningstider.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail