Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Club Playa Blanca Bungalows

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Club Playa Blanca Bungalows

  • Aircondition
  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Pool
  • Restaurant
  • Wi-Fi

Når du bor på Club Playa Blanca, er du garanteret trygger rammer for børnene og høj komfort for de voksne. Hotellet er altså helt perfekt til en dejlig familieferie i Playa Blanca.

På Club Playa Blanca bor du i velindrettede bungalows, der danner ramme om hotellets skønne poolområde, der også inkluderer en mindre jacuzzi. Her er der god plads til både store og små vandhunde!

Langs de hvidkalkede bungalows ligger der hyggelige flisegange og blomsterbede, som er med til at skabe den hyggelige og charmerende atmosfære, du vil opleve på hotellet. Har du ikke nok i poolområdet, kan du ca. halvanden kilometer væk på Paradise Island finde den populære Dino Aquapark, som hotelkæden også driver. Du kan nemt komme hertil med hotellets shuttlebus. Ønsker du at benytte Dino Aquapark, kan du med fordel vælge at tilkøbe adgang hertil hjemmefra - du skal blot vælge en værelsestype, hvor adgangen er inkluderet.

Herudover tilbyder Club Playa Blanca også masser af andre aktiviteter, herunder en miniklub og legeplads for de mindste. Du kan spille forskellige former for sport på hotellets multibane eller træne i det mindre udendørs fitnesscenter, som også ligger på Paradise Island.

Har du ikke nok i poolområdet og vandlandet, kan du også flere gange om dagen tage med hotellets shuttlebus til stranden, der ligger ca. en kilometer væk fra hotellet. Stranden er særdeles indbydende – perfekt til både afslapning og en forfriskende dukkert i vandet.  

Under dit ophold på Club Playa Blanca kan du nyde gode måltider, drikkevarer og snacks i hotellets restauranter og barer flere gange om dagen. Du behøver derfor nærmest ikke at have din pung op af lommen i løbet af opholdet.

Opholdet på Club Playa Blanca er med All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til centrum 800 m
Afstand til strand 1 km
Aircondition Ja
Antal værelser 164
Bar Ja
Byggeår 2001
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 1
Køleskab Ja
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Rengøring pr. uge 5
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 1
Tennis Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

Bungalows:
På Club Playa Blanca bor du i komfortable bungalower med opholdsrum og separate soveværelser. Her er desuden eget bad/toilet, aircondition, mikroovn, kedel, køleskab, hårtørrer og egen terrasse. Safebox mod gebyr. To-værelses bungalower er indrettet til maksimalt fire personer, og i de tre-værelses bungalower kan der maksimalt bo fem personer.

Det er muligt at bo med og uden vandland inkluderet på et andet hotel.

Øvrigt:
Club Playa Blanca ligger dejligt roligt i gåafstand til Playa Blancas stemningsfulde centrum. Som gæst på Club Playa Blanca kan du bo i bungalows, der giver adgang til Dino Aqualand. All Inclusive er også at finde i vandlandet, dog ikke alkohol. Terrænet byder på niveauforskelle til både centrum og stranden. Gratis shuttlebus til stranden t/r.

Julemiddag d. 25.12 og nytårsmiddag d. 31.12 er inkluderet i prisen.

Vi gør opmærksom på, at hotellet beder om 60,00 € i depositum ved indtjekning. Dette betales tilbage når man forlader hotellet.

All Inclusive

Måltider:
Morgenmad:
Kl. 07.30-10.00

Sen morgenmad/continental:
Kl. 10.00-12.30

Frokost:
Kl. 13.00-15.00

Aftensmad:
Kl. 18.30-21.30
Det er påkrævet, at mænd bærer lange bukser under aftensmaden.


Mellemmåltider: 
Snacks:
Kl. 12.30-15.00

Sandwich:
Kl. 15:00 – 16:30

Kaffe, the og kage:
Kl. 16.30-17.30


Drikkevarer:
Al lokal spiritus, vand, sodavand, øl og vin.

All Inclusive er fra kl. 08.00-23.00

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail