Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Club Siroco lejligheder

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Club Siroco lejligheder

  • Ekstra faciliteter
  • Kun voksne
  • Restaurant
  • Wi-Fi

De store Club Siroco Lejligheder ligger blot en kort gåtur fra stranden Los Charcos i den dejlige ferieby Costa Teguise. Der er heller ikke langt til centrum, hvor du finder et godt udvalg af både restauranter og barer. Hotellet er helt perfekt for dem, der ønsker en rolig ferie i eksklusive omgivelser.

På Club Siroco er der et særskilt Serenity-område, som udelukkende er for gæster, der bor i hotellets Premium-lejligheder. Her ligger de moderne lejligheder, et fint poolområde med opvarmet pool og en afslapningsterrasse, hvor du virkelig kan slappe af og nyde den rolige og afslappende atmosfære.  

Forkæl dig selv med en massage eller skønhedsbehandling (mod betaling), eller lej en bil og udforsk området. På Club Siroco er der også mulighed for at spille tennis og veksle valuta, og herudover kan du frit benytte dig af hotellets andre poolområder. Du kan bestille lækre retter fra hotellets restauranter til middag og aftensmad eller nyde en snack eller forfriskning i hotellets poolbarer i løbet af dagen.

Opholdet på Club Siroco lejligheder er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension.

Om hotellet
Afstand til centrum 800 m
Afstand til strand 400 m
Byggeår 1992
Elevator Ja
Lejligheder 94
Poolhåndklæder Nej
Renoveret 2015
Safebox Ja, mod gebyr
Tennis Ja
Voksenhotel Ja
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

Lejligheder:
To- og treværelseslejligheder med opholdsrum, et eller to seperate soveværelsen, køkken, bad og balkon/terrase. Alle lejligheder har tv, telefon, safeboks (mod gebyr). Toværelses lejligheder har plads til tre personer, mens der kan bo op til fem personer i tre-værelses lejligheder.

To- og treværelseslejligheder ”premium” giver adgang til hotellets Serenity-område. Disse lejligheder er nyrenoverede og moderne indrettede. I får også adgang til hotellets opvarmede pool og chill-out terrasse. To-værelses lejligheder ”premium” har plads til to personer, mens tre-værelses lejligheder ”premium” maksimalt har plads til fire personer.

Øvrigt:
Man skal være fyldt 18 år for at bo på hotellet. Der er julemiddag (25/12) og nytårsmiddag (31/12). Disse indgår i prisen, hvis man har bestilt halvpension og All Inclusive. 
Der er elevator i nogle bygninger. To-værelses lejligheder er normalt placeret på en højere etage uden elevator.

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail