Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Lanzarote

Find netop din rejse

Om Lanzarote

Den smukke og unikke kanariske ø med ca. 140.000 indbyggere er en sand kulturperle med barsk natur og fascinerende arkitektur. Lanzarote er den 4. største af de kanariske øer. Den anerkendte arkitekt César Manrique har haft en stor rolle i udviklingen af øen. Han har formået at udnytte de vulkanske landskaber og integrere arkitekturen heri. Overalt på øen vil man støde på hans navn på skulpturer, indgange, restauranter, bygninger med mere.

Et besøg i Timanfaya nationalpark er en stor oplevelse. Her kan man bl.a. opleve en vulkan, der koger under jordskorpen, da der stadig er aktivitet i vulkanen. Der bliver udført eksperimenter ved vulkanen, så man som publikum kan få en fornemmelse af, hvor varm jorden er under en. På El Diablo restauranten i nationalparken er det muligt at grille kød over jorden uden brug af ild.

Der er mange dejlige strande på Lanzarote, nogle er rolige og andre har forskellige vandsportsaktiviteter. Under havets overflade har Lanzarote et rigt dyreliv, som både kan opleves via snorkling og dykning. Desuden er der både vandparker og dyreparker på øen.

Nord på øen ved Punta Mujeres ligger Jameos del Agua, som er en stor grotte, hvor dele af den ligger under havets overflade. Her er i lavagrotterne indrettet restaurant, koncertsal og meget mere. Her findes også en saltvandspool fyldt med blinde albino krabber, som er ret specielle for Lanzarote.

Se Sun Tours´øvrige feriedestinationer: Gran Canaria, TenerifeFuerteventura, Costa Blanca, Costa del Sol, Mallorca, Barcelona og Madrid.

Læs miniguide om Lanzarote

Udflugter

Fantastiske Lanzarote

Har du lyst til at lære vidunderlige Lanzarote lidt nærmere at kende, anbefaler vi, at du tager på ”Fantastiske Lanzarote”. På denne rundtur har vi samlet et spændende udvalg af oplevelser fra hele øen. Vi starter dagen med at sætte kursen mod syd, hvor vi kører gennem lava-kysten og besøger El Golfo, Los Hervideros og saltfladerne, Las Salinas, i Janubio. Så går turen videre til Timanfaya National Park, hvor vi gør holdt. Efter denne vil vi forsætte videre til vores frokoststop. Efter en dejlig frokost kører vi mod midten af øen, hvor vi passerer Monumento Al Capesino. Herefter fortsætter vi op mod den nordøstlige kyst, hvor vi besøger Mirador del Helechos og Jameos del Aqua. Til at slutte dagen af vil vi besøge Punta Mujeres, hvor vi vil se en demonstration af Aloe Vera plantens mange egenskaber.

I Fantastiske Lanzarote er inkluderet:
• Entre til Timanfaya National Park
• Vinsmagning og frokost
• Entre til Jameos del Agua 
• Demonstration af Aloe Vera planten 
• Moderne bus med aircondition

Rute: Salinas de Janubio, Los Hervideros, El Golfo, Timanfaya National Park, La Geria, Monumento al Campesino, Mirador del Helechos, Haría, Jameos del Agua, Punta Mujeres

Vejledende pris - booking på destination: Voksne kr. 505 - børn kr. 310.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Lunar vandretur

Har du lyst til at komme på en vandretur til Los Volcanes Nature Park, hvor vi kommer til at vandre ved Lanzarotes vulkaner og kommer til at gå rundt i områder hvor udbruddene var i 1824. På turen kommer vi til at vandre rundt med den golde vulkanudsigt med gamle størknede lavafloder. Vi kommer endda til at gå nede i et gammelt lava spor sammen med vi kan se den begrænsede vegetation. Ruten I alt kommer til at være ca. 6 km lang og vi kommer til at forcere i alt ca. 150 højdemeter i løbet af den smukke tur i Lanzarotes landskab.

Vejledende pris ved bestilling inden afrejse: Voksne kr. 305 - børn kr. 240

Northern Delights

Nord for Lanzarote venter den underskønne, uspolerede ø La Graciosa på at blive udforsket. På denne udflugt kan du tage med på opdagelse, når vi fra dit hotel sætter kurs mod en oplevelsesrig dag. På vej mod La Graciosa gør vi først holdt ved et mageløst hus. Nemlig den berømte skuespiller Omar Sharifs hus, LagOmar, der på fascinerende vis er bygget ind i klipperne med skjulte huler og naturlige labyrinter. Et hus, der bestemt ikke ligner naboens!

Vi fortsætter mod Orzola, hvorfra vi sejler mod La Graciosa. Når vi ankommer i La Graciosas havn, serveres der frokost om bord på båden, inden vi går i land. Når sidste mundfuld er spist, er der tid på egen hånd til at opleve La Graciosa. Du kan fx slentre gennem byens pittoreske og charmerende gader og opleve de fine huse bygget på sand. Du kan også nyde en forfriskende dukkert i det krystalklare hav, der i den grad inviterer til en svømmetur. 

Vi sejler retur til Lanzarote, hvor turens sidste stop er ved Mirador Del Rio. Her oplever du et af César Manriques spektakulære arkitektoniske værker bygget på klippen Risco de Famara i 400 meters højde. Herfra kan du foruden den forunderlige arkitektur opleve en af Lanzarotes ubestridt smukkeste udsigter ud over Atlanterhavet og La Graciosa.

Vejledende pris ved bestilling inden afrejse: Voksne kr. 445 - børn kr. 265

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

La Graciosa

Denne lille, ukendte, Kanariske ø er noget for sig selv. På øen findes der ingen asfalterede veje, ingen diskoteker og ingen turister, andet end dem som besøger øen på halvdags udflugter. Her er det de øde strande, total afslapning, vandring eller cykling som de fleste tager sig til, når de besøger øen. Strandene her er hvidere og finere end de fleste andre strande på de Kanariske Øer. Du kan let gå eller cykle rundt til strandene på øen og du kan selv vælge hvilken strand der skal være din for dagen. Øen er fascinerende, da de 600 indbyggere har alt, hvad de skal bruge og lever på en helt anden måde. Det er helt klart en oplevelse værd.

Vi kører fra hotellerne til den nordligste havn i byen Orzola. Herfra tages en færge over til La Graciosa. Her kan du nyde udsigten fra båden ud over havet, og ind over øen, som har en anderledes og smuk natur.

Der er mulighed for en guidet rundtur i den lille by, Caleta de Sebo, hvor der bliver fortalt om øens historie og traditioner, eller man kan udforske byen på egen hånd. Efterfølgende går man ombord på den luksuriøse katamaran, hvor besætningen står klar med en velkomstdrink til dig. Katamaranen sejler langs La Graciosas sydkyst og lægger til ved det skjulte paradis, også kaldet Francesa strand. Ved den skønne strand, er der mulighed for at nyde tiden på havet, med fri snorkling, kajak eller bare nyde solens stråler og den fantastiske udsigt.

Ombord på katamaranen bliver der serveret frisk paella, samt fri bar, så der er rig mulighed for at få smagt den spanske nationaldrik sangria.

Turen varer ca. 5 timer.

Vejledende pris:
Voksne kr. 440 pr. person
Børn kr. 260 pr. barn

OBS: Transport fra/til hotelområde, og fri bar med øl, sangria og vand inkluderet. Turen med færge tager ca. 25 min. Udstyr nødvendigt til vandaktiviteter (10€ depositum).

Hoteller på Lanzarote

Den hyggelige kanarie-ø

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Udflugter

Tag med og få oplevelser for livet på fantastiske Lanzarote.
Se udflugter her >

Områder

Playa Blanca

Lille charmerende fiskerlandsby.

Se mere her >

Puerto del Carmen

Fantastisk strandpromenade og livlig stemning.

Se mere her >

Costa Teguise

Perfekte omgivelser for en dejlige ferie.

Se mere her >

Puerto Calero

Eksklusivt og hyggelig atmosfære.

Se mere her >

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed