Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Vejret på Gran Canaria

MÅNED

JAN

FEB

MAR

APR

MAJ

JUN

JUL

AUG

SEP

OKT

NOV

DEC

DAG

21

23

24

24

 24

 25

 26

 27

 27

23

23

21

NAT

15

15

16

16

 17

 18

 20

 21

 21

19

18

17

HAV

19

19

19

19

 19

 20

 22

 23

 22

22

22

20

Fakta om Gran Canaria

Afrejse

Med Sun Tours kan I rejse til Gran Canaria fra:
- Billund
- Aalborg
- København

Flyvetid

Ca. 5 timer
Transfer

Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.
- Playa del Inglés: 25 minutter
- San Agustín: 25 minutter
- Maspalomas: 30 minutter
- Meloneras: 35 minutter
- Puerto Rico: 45 minutter
-Taurito-dalen: 1 time
Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel

-1 time i forhold til Danmark.
Valuta
Euro.

Strande

Gran Canarias sydkyst har mange dejlige og lange strande. Sandet er fint, og mange af strandene har mørkt lavasand. Øen har en lang strandpromenade, der strækker sig helt fra San Agustín til Meloneras og indbyder til lange gåture. I Puerto Rico ligger der også flere strande fx Playa de Amadores, hvor sandet er importeret direkte fra Caribien.

Mad og drikke

På Gran Canaria finder I et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder I både i byområderne, i shoppingscentrene, men også langs strandpromenaden. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas på jeres ferie – det smager fantastisk!
Der er også et stort udbud af barer i Playa del Inglés og Puerto Rico.

Transport


Det er let at komme rundt på Gran Canaria både med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt.

Elektricitet

220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje

Det er en god ide at leje bil på Gran Canaria, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Sun Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter

Der er rig mulighed for at være aktiv på Gran Canaria. Ud over golf kan I også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning, vandring etc.

Shopping

På Gran Canaria kan I shoppe løs. I ferieområderne finder I et væld af souvenirbutikker, kiosker og mindre supermarkeder. Der er også enkelte mærkevarebutikker. I hovedstaden Las Palmas er der et endnu større udvalg.

Golf

Der er rigtig gode muligheder for at spille golf i løbet af din ferie. Her findes seks baner, og de fleste ligger tæt på hotellerne. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra, så I er sikret de gode tider. I kan booke tider og få råd om banerne hos Sun Tours’ salgsafdeling.

Vores service

Sun Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Del denne side via E-mail