Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • TAURITO

Om Taurito

Taurito-dalen – førsteklasses ferie og skøn atmosfære

På Gran Canarias sydvestlige hjørne ligger Taurito-dalen – en dejlig ferieby, hvor I kan nyde en førsteklasses ferie og den skønne atmosfære. Taurito har også et rigtig fint vandland, der giver mange sjove timer.

Strande og aktiviteter
I bunden af Taurito-dalen ligger Playa Taurito – en skøn lille ferieby med restauranter og butikker. Centrum af byen er områdets vandland med mange rutsjebaner og forlystelser. I kan også nyde solen fra stranden, hvor der også er mange vandsportsaktiviteter. Vil I være aktive, er der også mulighed for at spille minigolf, tennis og andre former for boldsport.

Tæt på Lille Venedig
Taurito-dalen ligger blot få kilometer fra Puerto de Mogán, der også kaldes Lille Venedig. En charmerende lille perle, der har sine egne små kanaler, og derfor har fået kælenavnet ”Lille Venedig”. Besøg det fine havnemiljø eller tag på marked med de lokale om fredagen. Tager du i stedet i den anden retning – ca. 10 kilometer – kommer du til den større ferieby Puerto Rico med mange restauranter og aktiviteter.

Oplev Gran Canaria
Der er meget at opleve på Gran Canaria. Tag med på ørundtur, oplev de autentiske huler midt på øen og den flotte natur. I kan også leje en bil og se øen i jeres helt eget tempo – så snart I tager væk fra turistområderne, viser Gran Canarias kontraster sig frem.

Transfer
Det tager ca. en time at køre fra lufthavnen til første hotel i Taurito-dalen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail