Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Puerto Rico

Om Puerto Rico

Masser af sol
Puerto Rico er en favorit for mange turister, hvilket ikke mindst skyldes, at det er her man er sikret flest solskinsdage. Stedet er perfekt til solhungrende gæster og alle som elsker strandlivet. Puerto Rico er den næststørste by på Gran Canaria, og der er noget for alle målgrupper.

Godt byliv
Byen er en gammel fiskerby, der ligger mellem to stejle bjergskråninger, som danner en naturlig havn. I dag er der en lystbådehavn, og resten fungerer som strand og har mange gode faciliteter. Siden 1970 har man bygget flere og flere hoteller og byen spreder sig i tre dele med den gamle del af Puerto Rico i midten. Trapper og stejle veje forbinder hotellerne med dalen og stranden.

I Puerto Rico ligger der også mange hyggelige restauranter og barer, hvor man kan nyde folkelivet og den flotte udsigt over Atlanterhavet.

Aktiviteter i Puerto Rico
Fra den lille stemningsfulde havn kan du vælge mellem flere forskellige bådture for eksempel taxabåd til Puerto de Mogán og Arguineguin. I den nærliggende bugt ligger Amadores stranden, et mindre ferieområde med en lang hvid kunstig sandstrand, der har Gran Canarias klareste turkisblå vand. Havet i dette område er børnevenligt, da der er oftest er lavvande.

Bliver daselivet på stranden langsommeligt er der rige shopping muligheder både i dalen og på toppen af bjerget i Europa Center. Her findes butikker for enhver smag; tøj, souvenirs, elektronik, parfume, restauranter, barer, pubber og diskoteker. Midt i dalen i Puerto Rico, finder man et dejligt parkområde med legeplads, karruseller og lignende for børn. Der er også mulighed for at besøge et vandland i Puerto Rico, som er populært blandt børnefamilier.

Oplev Gran Canaria
Hvis man gerne vil opleve andet end Maspalomas, er der mulighed for at tage med på rundtur på sydkystens højdepunkter, hvor man bl.a. kommer forbi et lokalt marked, og har stop i fiskerbyen Mogan. Der er også mulighed for at komme ud at se delfiner, da de holder til ud for Gran Canarias kyst.

Udflugter

Solkysten

Tag med en tur på solkysten og få en masse oplevelser i afslappende omgivelser. 
Vi starter dagen ud med at køre til det største marked syd på, hvor i vil få rig mulighed for at få handlet jer frem til nogle gode priser, og få lidt souvenirs med hjem. Markedet foregår i Arguineguín, hvor der også er mulighed for at få en kop kaffe hos nogle af de mange fortovs caféer i byen. 
Fra marked og videre til frokost. Her skal vi op i den hyggelige bjerglandsby Mogán og besøge restauranten Acaymo. Frokosten vil bestå af en masse forskellige små tapas retter, med inspiration fra det kanariske køkken. På restauranten laver de alt fra bunden, og er kendt som en af Gran Canarias bedste tapas restauranter. Under maden vil der blive serveret vand og husets vin, som er med i prisen. 
Efter vi har fået fyldt maverne skal vi forbi Simon Spies’ ”Lille Venedig” Puerto de Mogán. Her vil i få tid på egen hånd til at gå rundt i de smalle gader, ned til havnen hvor Burgonvillaen blomstre i fuld flor og oplev den autentiske stemning i byen. Har du lyst, kan du tage en dukkert ved den lokale strand midt i byen. 
Fra Puerto de Mogán foregår transporten via en af de mange glasbunds både, som sejler til Puerto Rico. En sejltur på 45 min., som giver vind i håret og slutter dagen af inden turen går hjem til hotellerne.

Godt at huske: Bluse til når vi er ude på havet, kamera, solcreme og kontanter hvis du vil handle på markedet.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.
Vejledende pris: Voksne kr. 393 - børn kr. 223.

Bor du i Tauritodalen eller Mogan, skal du selv komme til/fra opsamlingsstedet i Puerto Rico for at deltage (hvor og hvornår oplyses ved ankomst). 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

 

Delfinsafari med Multiacuatic

På denne formiddagstur skal vi ud og lede efter delfiner. De smukke og nysgerrige dyr holder nemlig til ud for Gran Canarias kyst. På turen derud vil der være mulighed for at nyde solen fra det øverste dæk, mens kaptajnen sætter kursen. Efter vi forhåbentligt har hilst på vores venner i havet, kan I nyde udsigten samt en forfriskning om bord på båden.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.
Vejledende pris: Voksne kr. 265 - Børn kr. 150.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

All Inclusive bådtur med katamaranen Afrikat

Nyd en dejlig dag på vandet med solbadning, mulighed for snorkling og oplev en af Gran Canarias små vidundere. Katamaran-båden afgår fra Puerto Rico havn og vil sejle langs kysten mod Puerto de Mógan-bugten. Der vil være mulighed for at bade direkte fra båden, og her kan der også prøves vandscootere og andre vandaktiviteter.

Udflugten kan købes på destinationen. Uden dansk rejseleder.
Vejledende pris: Voksne kr. 370 - Børn kr. 225.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Det ægte Gran Canaria

Tag med og oplev Gran Canarias historie med dine egne øjne, og hør hvordan den har udviklet sig gennem årene. Dagen starter ved Aloe Vera-fabrikken Finca Canarias, som ligger i den smukke dal, der hedder Fataga - også kaldet for de tusinders palmers dal. Her er der både mulighed for flotte billeder af dalen og for at gøre et godt køb af lækre Aloe Vera-produkter. Efter besøger fortsætter vi videre til bjergbyen Santa Lucia, som ligger i 680 meters højde. Derefter tager vi forbi Guayadequedalen, hvor mennesker den dag i dag stadig lever i grotter.

Her spiser vi en dejlig, kanarisk frokost, inden vi kører videre til den lokale landsby Agüimes, hvor vi går en lille tur gennem de smalle, middelalderlige gader, mens vi nyder den hyggelige atmosfære.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 410. 
Børn kr. 240.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail