Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Radisson Blu Resort & Spa Mogan

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Radisson Blu Resort & Spa Mogan

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Wi-Fi
  • Restaurant
  • Pool

Drømmer du om at bo på et topmoderne og splinternyt hotel i Puerto de Mogán, så er Radisson Blu Resort & Spa lige noget for dig! Her bor du i luksuriøse værelser med din helt egen balkon eller terrasse, så du kan nyde de skønne omgivelser rundt om hotellet.

Radisson Blu Resort & Spa tilbyder luksus i topklasse og har masser af aktiviteter for alle aldre. Hotellet har tre skønne pools, hvoraf denne ene er en børnepool med forskellige vandaktiviteter, så børnenene er underholdt i mange timer. Nyd solen fra en af de mange osptillede solstole eller nyd en forfriskning eller snack i poolbaren.

Nyd nogle skønne timer i det afslappende wellnesscenter eller træn løs i fitnesscenteret. Der er også mulighed for at spille tennis og beachvolley eller deltage i forskellige træningshold i løbet af dagen.

Vil du udforske området, så ligger byens hyggelige centrum kun 100 fra hotellet, og under en kilometer væk finder du den dejlige strand, som ligger i forbindelse med havnen. Her kan du med fordel finde en hyggelig restaurant og se solen gå ned over havet. Skal det være nemt kan du også spise på hotellets buffet- eller a la carte-restauarant, som tilbyder lækre retter for enhver smag.

Radisson Blu Resort & Spa er et af vores allerbedste hoteller på Gran Canaia! Du er derfor uden tvivl garanteret en skøn og afslappende ferie!

Opholdet på Radisson Blu Resort & Spa Mogan er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 1 km
Afstand til strand 1 km
Aircondition Ja
Antal værelser 422
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2016
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 5
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja, mod gebyr
Jacuzzi Ja, mod gebyr
Kaffe/Te faciliteter Ja
Konferencerum Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Skønhedssalon Ja
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Værelser:
På Hotel Radission Blu Resort & Spa kan I bo i dobbeltværelser, superiorværelser, familieværelser eller 3-værelses suiter. Alle værelsestyper har egen balkon eller terrasse. Superiorværelserne, familieværelserne og suiterne har udsigt til poolen.

Alle værelser har kaffe- og tefaciliteter, gratis WiFi, minibar og TV. 

Dobbeltværelserne er ca. 35 m2 og har maksimalt plads til tre personer. Alle værelserne har en stor balkon eller terrasse. Superiorværelserne er samme størrelse, men har udsigt til poolen. Familieværelserne består af to dobbeltværelser med connecting-døre – disse værelser har også pooludsigt. Her kan I bo op til seks personer. De tre-værelses suiter er 66 m2 og har to separate soveværelser med eget badeværelse. Her er en stor balkon med fire liggestole. Her er også udsigt til poolen og plads til seks personer.

Øvrigt:
Hotellet har et væld af faciliteter for både store og små. Børnene kan nyde livet i splash-poolen, men der er også mange aktiviteter, voksne frit kan benytte fx tennis, fitness, beachvolley og paddletennis. Der er også mulighed for klatring. 
Hotellet har egen børneklub for børn på 4-12 år.

Der er også Spa- og wellnesscenter med spa, jaccuzzi, sauna, dampbade og pools. Man kan købe adgang til spaområdet i 2,5 time for ca. 25 Euro pr. person. 
Behandlinger og massage koster ekstra. 

Vær venligst opmærksom på, at mænd skal bære lange bukser til middagen om aftenen.

Adresse:
Avenida los Marreros 35
+34 928 15 06 06

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail