Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • i hjertet af Playa del Inglés
 • Ikke langt fra stranden
 • Dejligt poolområde

Lejligheder Las Faluas

3
Her får du
 • i hjertet af Playa del Inglés
 • Ikke langt fra stranden
 • Dejligt poolområde
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Lejligheder Las Faluas

 • Børnepool
 • Halvpension
 • Pool
 • Restaurant

Lejlighedshotellet Las Faluas ligger placeret lige midt i hjertet af den pulserende ferieby Playa del Inglés på Gran Canaria, og samtidig kun få hundrede meter fra den fantastiske sandstrand, hvor der er masser af plads til at få slappet af. Las Faluas er et populært hotel og tiltrækker rigtig mange stamgæster, som hvert år vender tilbage til den dejlige atmosfære. Las Faluas er et super valg for dig, der ønsker at være i gåafstand til det hele.

Las Faluas har et skønt poolområde, hvor du rigtig kan nyde tilværelsen og få tanket energidepoterne op på en af hotellets dejlige solsenge. Når du får brug for en pause fra solens stråler, kan du slå parasollen op og tage en lur i skyggen. Hvis du får brug for at blive kølet ned, kan du tage en dukkert i hotellets indbydende swimmingpool. Der er selvfølgelig også en børnepool til familiens yngste medlemmer.

Tilvælger du morgenmad eller halvpension, bliver der serveret buffet fra hotellets restaurant. Det er også muligt at købe mad fra restaurantens a la carte-menukort. Når du får brug for at få stillet den lette sult, kan du gå i hotellets snackbar og få lette anretninger. I hotellets bar kan du få kolde forfriskninger og farverige drinks i løbet af din ferie.

Området omkring hotellet er spækket med gode restauranter for enhver smag, fine butikker og hyggelige barer. Stranden ligger kun 600 meter fra hotellet, og her er altså bare lækkert! Du kan slappe af på en af de mange solsenge, prøve kræfter med vandsport eller tage en bid mad på en af restauranterne eller strandebarerne.

Dit ophold på Las Faluas er uden pension. Du har mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 200 m
Afstand til centrum 100 m
Afstand til lufthavn 25 km
Afstand til minimarked 20 m
Afstand til strand 600 m
Antal værelser 120
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 1975
Børnepool Seperat fra pool
Elevator Ja
Etager 4
Hårtørrer Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 5
Renoveret 2004
Restaurant Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 1
Tekøkken Ja

2-værelses lejligheder:
Du bor på 2-værelses lejligheder, som består af et separat soveværelse og et opholdsrum med sovesofa og et mindre køkken. Lejligheden er desuden udstyret med eget toilet/bad, egen balkon, safebox (mod gebyr), TV (mod gebyr), WIFI (mod gebyr) og hårtørrer. I denne lejlighed er der plads til op til 3 voksne.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail