Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • Mulighed for pension
 • Lige ved stranden
 • Opvarmet pool
 • Spa- og wellnesscenter
 • Børneklub

Lopesan Costa Meloneras Resort

4
Her får du
 • Mulighed for pension
 • Lige ved stranden
 • Opvarmet pool
 • Spa- og wellnesscenter
 • Børneklub
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Costa Meloneras

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand
 • Wi-Fi

Flot resort i absolut topklasse med rigtig god beliggenhed i det eksklusive Meloneras, som ligger i forlængelse af Maspalomas og ikke langt fra Playa del Inglés. Hotellet ligger lige ned til en god og lang sandstrand, så der ikke er langt, når man skal dyppet tæerne. Der ligger et godt shoppingcenter tæt på hotellet.

Hotellet er meget stort, udbyder et hav af faciliteter og har et personale, som gør alt for at give gæsterne en helt speciel oplevelse. Hotellet har et kæmpe poolområde med børnepool og boblebad. Poolen "Rio", samt børnepoolen er opvarmet til lidt over 25 grader i vinterhalvåret. Der er selvfølgelig solsenge og parasoller ved poolområdet, og der er poolbar, hvor man købe forfriskninger og snacks.

Man kan benytte de gode fitnessfaciliteter på hotellet (ca. 10 Euro per dag) samt det store spa- og wellnesscenter, hvor findes frisør- og beautysalon, samt et stort udbud af ansigts- og kropsbehandlinger (forskellige priser). Der er også legeplads, bowling, biograf, minigolf, bordtennis, billard på hotellet (de fleste mod gebyr). Man kan booke tid på én af de fire tennisbaner, samt leje udstyr i receptionen (ca. 10 Euro per time). Børneklub (4-12 år, ej dansk), samt animation og underholdning findes også på hotellet. Der arrangeres aktiviterer og shows både dag og aften. Det fulde program kan ses på hotellet. 

Hotellet har et stort udvalg af barer og restauranter, hvoraf der findes både indendørs- og udendørs siddepladser, og flere af dem har en formidabel udsigt over havet.

Opholdet på Lopesan Costa Meloneras Resort er med morgenmad, med mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad+aftensmad, ekskl. drikkevarer til aften), som serveres fra en flot og stor buffet i hovedrestauranten. Mænd skal bære lange bukser til aftensmaden.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 80 m
Afstand til centrum 5 km Playa del Inglés
Afstand til lokalt centrum 0 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 1136
Babyseng Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Byggeår 2001
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 8
Familie Ja
Fitness Ja, mod gebyr
Handicap-venligt Ja
Have Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Konferencerum Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Minigolf Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Værelser:
På Lopesan Costa Meloneras kan du bo i luksuriøse og smagfuldt indrettede dobbeltværelser eller juniorsuiter med ekstra mange fordele.

Alle dobbeltværelser er ca. 33 m2 og er indrettet med telefon, TV, aircondition, eget badeværelse med hårtørrer samt dejlig balkon/terrasse. Dobbeltværelserne fås også med pooludsigt. Juniorsuiterne er ca. 63 m2 og har egen stue og soveværelse.

Juniorsuiterne er ca. 63 m2 og har egen stue og soveværelse. Værelset er indrettet er indrettet med aircondition, minibar, WiFi, safebox, telefon, TV og arbejdshjørne. Alle værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Her er plads til 3 voksne og 1 barn. 

Du har også mulighed for at vælge en juniour-suite med UNIQUE-koncept, der bl.a. giver adgang til masser af ekstra fordele. Du får et privat morgenmadsområde - kun for VIP-gæster, reserveret område i buffetrestauranten til aften, adgang til et roligt og eksklusivt område ved poolen og VIP-lounge med et stort udvalg af lækre snacks. Du tjekker desuden hurtigere ind, ligesom du kan spise på andre hoteller i Lopesan-kæden mod reservation. Junior Suite Unique er indrettet på samme måde som en Juniour Suite, men denne værelsestype er for dig, der gerne vil forkæles lidt ekstra. Andre gode fordele er: Hurtig check ind/ud, velkomstdrink ved ankomst, frugt ved poolen, 2 flasker vin på værelset, safebox, adgang til wellness, babysitter (tilgængelig én gang pr. ophold), gratis WIFI, aviser m.m.

I dobbeltværelser kan der maksimalt bo tre personer, mens der er plads til tre voksne og et barn i juniorsuiterne. Det er meget få dobbeltværelser uden pooludsigt, der har sol på terrassen, da de ligger på skyggesiden. Ønsker I sol, kan I med fordel tilkøbe pooludsigt, da det giver en større chance for sol på terrassen.

Tilkøb:
Pooludsigt kan tilkøbes.

Børnerabat:
Til barn under 13 år der bor med 2 fuldt betalende personer.

Øvrigt:
Man kan gratis låne pool- og strandhåndklæder.

6 handicapværelser findes og er på forespørgsel.

Hvis der bor maks. antal personer på værelset, er der ikke plads til babyseng.

Julemiddag 25/12 og nytårsmiddag 31/12 er inkluderet, hvis man tilkøber halvpension.

Transfertid:
Ca. 40 min.

Adresse:
Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino | Calle Mar Mediterráneo, 1, 35100 Meloneras, Las Palmas, Spain | Tlf. (0034) 928 12 81 00

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail