Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • Luksus i særklasse
 • Kåret til øens bedste hotel
 • 8 poolområder – min. en er opvarmet
 • Mange aktiviteter og faciliteter
 • Når kun det bedste er godt nok

Lopesan Baobab Resort

5
Her får du
 • Luksus i særklasse
 • Kåret til øens bedste hotel
 • 8 poolområder – min. en er opvarmet
 • Mange aktiviteter og faciliteter
 • Når kun det bedste er godt nok
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Lopesan Baobab Resort

 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Restaurant
 • Pool
 • Wi-Fi

Lopesan Baobab Resort er indbegrebet af luksus, underholdning og eksotisk stemning. Dette fantastiske luksushotel i Meloneras, som er beliggende i området Maspalomas, tilbyder et miljø efter afrikansk inspiration, hvor bygninger og omgivelser bærer bræg af det afrikanske tema. Nogle gange er alt, hvad vi ønsker på en ferie et inspirerende og fængslende miljø uden at skulle give afkald på den komfort og afslapning, som er indbegrebet af en fantastisk ferie. Dette eksklusive feriested på Gran Canaria er et af de mest originale, slående og spektakulære hotelkomplekser på øen og er tilmed kåret som Gran Canaria's bedste hotel.

På hotellet kan du boltre dig i ikke færre end 9 forskellige poolområder, hvoraf to af dem er stilleområder og yderligere to har egen kunstig strand. Alle poolområder har parasoller og solsenge. I vinterhalvåret (Primo nov. - ultimo marts) kan du desuden nyde opvarmede pools. Trænger du til en forfriskning mens du fordøjer alle indtrykkene, kan du forsyne dig i en af de to poolbarer, som serverer lækre drinks og kolde drikke til hele familien.

Værelserne kombinerer afrikansk stil med mere moderne detaljer, hvilket resulterer i en eksklusiv og indbydende atmosfære. Hotellet tilbyder en bred vifte af underholdning og ønsker du at være aktiv på din ferie, er der også rig mulighed for det. Hotellet tilbyder bl.a. fitness og mulighed for at spille bl.a. bordtennis, vandpolo og basketball. Har du lyst til at udfordre dit golfhandicap, er der også rig mulighed for det, da der ligger mange spændende golfbaner i umiddlelbart nærhed af hotellet. Har du behov for ekstra afslapning, kan du benytte hotellets fantastiske spa-område, som er et besøg værd. For familiens mindste tilbyder Lopesan Baobab Resort bl.a. miniklub, mini disco og børnevandland.

Hvad angår gastronomi lever hotellet fuldt ud op til prædikatet luksus! Hotellet tilbyder ikke færre end 4 restauranter hvoraf de to er ala carte restauranter. Hotellet serverer udsøgt kulinariske reter, med inspiration fra de fem kontinenter. Oplev dette fantastiske hotel. En eksotisk, anderledes og eksklusiv verden venter på dig.

Opholdet på Lopesan Baobab Resort er inkl. morgenmad, men du har mulighed for at tilkøbe halvpension.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 4 km Playa del Ingles
Afstand til lokalt centrum 100 m Meloneras
Afstand til strand 300 m
Aircondition Ja
Antal værelser 677
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Byggeår 2009
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 4-5
Familie Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Konferencerum Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Snackbar Ja
Telefon Ja
TV på værelset Ja
Udlejning af strandhåndklæder Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Værelser:
På Baobab kan I bo på dobbeltværelser, familieværelser eller juniorsuites.

Dobbeltværelserne er velindrettede og 34 m2. Her har du god plads og en stor dobbeltseng, sofagruppe, arbejdshjørne med stol, bord, telefon, aircondition og WiFi. Du har desuden en stor altan til rådighed. De rummelige dobbeltværelser er indrettet til maksimalt tre voksne eller to voksne og to børn. Du kan også bo alene i værelset mod tillæg.

Familieværelserne er større end dobbeltværelserne – ca. 43 m2 og med balkon/terrasse. Det perfekte værelse, hvis I rejser som familie. Her er to dobbeltsenge og en komfortabel sofa, der kan laves til en seng. Familieværelserne er indrettet med aircondition, minibar, WiFi, safebox, telefon, TV og arbejdshjørne. Alle værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Her kan bo op til fire voksne og et barn.

Øvrigt:
Baobab er luksus, når det er allerbedst. Med en kåring som Gran Canarias bedste hotel har det virkelig meget at byde på. Alt er i topkvalitet. Topprofessionelt personale, lækre restauranter og værelser, der er helt suveræne. Gratis Wifi på hele hotellet. Mænd skal bære lange bukser i restauranterne. 

Hotellet har sin egen internationale børneklub. Det er muligt at bo på handicapvenlige-værelser - spørg din rejsekonsulent.
Ved tilkøb af halvpension er julemiddag d. 25.12 og nytårsmiddag d. 31.12 inkluderet i prisen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail