Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • Skønt poolområde
 • Rummelige lejligheder
 • Tæt på golfbanen i Maspalomas

Lejligheder The Koala Garden

3
Her får du
 • Skønt poolområde
 • Rummelige lejligheder
 • Tæt på golfbanen i Maspalomas
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Lejligheder The Koala Garden

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Wi-Fi

Placeret mellem palmerne i Maspalomas på Gran Canaria finder I det hyggelige lejlighedshotel The Koala Garden. Hotellet blev renoveret i 2010, så I vil blive indkvarteret i lyse lejligheder med en god indretning. Lejlighederne vender ud mod poolområdet, så der er ikke langt til en afkølende dukkert, når solens stråler bliver for varme. Det er med til at sikre en hyggelig og bekymringsfri familieferie i behagelige omgivelser.

Poolområdet, som hører til lejlighederne, byder på både en almindelig pool og en børnepool, som de mindste kan slå sig løs i. Poolområdet er udstyret med adskillige solsenge og parasoller, så hele familien kan lægge sig til rette, både i skygge og i sol, alt efter hvad I foretrækker.

Får i dog lyst til at skifte poolen ud med stranden, så ligger den flotte sandstrand Playa del Inglés blot 4 kilometer fra lejlighedshotellet. Her finder I også mange forskellige restauranter, butikker og barer, så I er garanteret, at der er noget for enhver smag, hvis I vælger at bruge en dag eller to ved Playa del Inglés. Skulle I få lyst til et spil golf, så ligger Maspalomas golfbane også kun en kort køretur fra lejlighederne. Opholdet i The Koala Garden lejlighed er uden forplejning, men kun få minutters gang fra lejlighedshotellet finder I et supermarked, hvor I kan handle ind.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 2.5
Afstand til lufthavn 3.7 km
Afstand til strand 4
Aircondition Ja
Billiardbord Ja
Bordtennis Ja
Børnepool Ja
Familie Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Pool Ja
Reception Ja
Rengøring pr. uge 5
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 5
Skift af sengelinned, pr. uge 2
WiFi Ja

Lejligheder:
Lejlighederne er velindrettede og lyse 2-værelses lejligheder, som alle blev renoveret i 2010. Hver lejlighed består af et køkken/alrum og et soveværelse. Der er selvfølgelig eget toilet og bad m. hårtørrer, balkon/terasse, mindre køkken med køleskab, mikroovn, elkedel samt fornødenheder såsom aircondition, safebox, WIFI, telefon og tv. Hver lejlighed har plads til tre voksne eller to voksne og to børn.

Øvrigt:
Lejlighedshotellet deler sine faciliteter med søsterhotellet Hotel The Koala Garden. Da søsterhotellets restaurant og barer er henvendt til Hotel The Koala Gardens All Inclusive-gæster, er det dog ikke muligt at benytte disse.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail