Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • All Inclusive hotel beliggende i skønne omgivelser
 • Et væld af faciliteter
 • Lyse og rummelige værelser

Hotel The Koala Garden

3
Her får du
 • All Inclusive hotel beliggende i skønne omgivelser
 • Et væld af faciliteter
 • Lyse og rummelige værelser
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel The Koala Garden

 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Pool
 • Restaurant
 • Wi-Fi

I det flotte ferieområde Maspalomas på Gran Canaria finder i det idylliske Hotel The Koala Garden, der ligger omkranset af store, flotte palmer. I 2010 blev hotellet gennemrenoveret, så det står klar til at tage imod par og familier, der ønsker en hyggelig ferie i flotte omgivelser og i lyse, velindrettede værelser. I vil blive mødt af et venligt og servicemindet personale, der sikrer både service og underholdning for hele familien – I kommer bestemt ikke til at kede jer.

Ved hotellets poolområde kan hele familien lægge sig til rette på de mange solsenge, som omgiver den hyggelige pool. Hvis solens stråler bliver for varme, så kan du benytte dig af en af de mange parasoller eller tage en dukkert i den skønne pool, som hotellet byder på. Familiens yngste skal heller ikke gå glip af noget, så derfor er der installeret en separat børnepool, hvor der er god plads til at de kan hygge sig.

Når sulten rammer, så er der åbent på Hotel The Koala Gardens restaurant. På restauranten serveres der fra buffeten indbydende retter, lokale såvel som internationale. Der er noget for alle, så selv de yngste kan finde en masse livretter i det store udvalg i buffeten. Bliver du tørstig i løbet af dagen, så kan du også benytte dig af hotellets poolbar, der serverer en masse lækre forfriskninger til hele familien. Om aftenen er det muligt at benytte hotellets sportsbar, der byder på forfriskninger og sportsrelaterede aktiviteter.

Hotellet byder i samme omgang på både billardbord og bordtennis, så I kan afholde en familiedyst eller invitere en anden familie til at dyste imod jer. Trænger du til en pause fra poolen eller buffeten, så er der mulighed for at få en afslappende massage eller en anden skønhedsbehandling – mulighederne er mange på Hotel The Koala Garden. Om aftenen er der nemlig også underholdning, det kan bl.a. være livemusik eller et flot danseshow. Børn har mulighed for at deltage i den internationale børneklub, hvor der arrangeres mange forskellige aktiviteter i løbet af hver enkelt dag. Om aftenen er der minidisko for børnene, hvilket giver dem mulighed for at møde nye venner og skabe uforglemmelige ferieminder.

Opholdet på Hotel The Koala Garden er med All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til centrum 2.5
Afstand til lufthavn 32.7 km
Afstand til minimarked 100 m
Afstand til strand 4 km
Aircondition Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1984
Børneklub International
Børnepool Seperat fra pool
Hårtørrer Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Parkering Ja, mod gebyr
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Reception Ja
Rengøring pr. uge 7
Renoveret 2010
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Telefon Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Sådan bor du:

Der er flere forskellige værelsestyper på Hotel The Koala Garden. Du kan bl.a. bo på et af hotellets flotte, lyse og velindrettede dobbeltværelser. Dobbeltværelserne har balkon/terasse, toilet/bad m. hårtørrer, samt safebox, aircondition, TV, telefon, minikøleskab, elkedel og selvfølgelig WIFI. På dobbeltværelserne er der plads til to voksne.

Ønsker I et lidt større værelse, så har I mulighed for at vælge et Superior dobbeltværelse. Indretningen er den samme, men lidt mere rummelig – på værelset er der plads til op til tre voksne.

Hvis I er en lidt større familie, så er det oplagt at vælge et familieværelse, hvor der er plads til tre voksne eller to voksne og to børn. Familieværelserne består af et opholdsrum med en sovesofa, samt et separat soveværelse. Indretningen er – som i de andre værelser – dejligt lys og gennemtænkt og med alle elektroniske fornødenheder såsom hårtørrer, safebox, aircondition, TV, telefon, minikøleskab, elkedel og WIFI.

 

Øvrigt
Hotellet deler faciliteter med Lejligheder The Koala Garden.

All Inclusive

Måltider:
Morgenmad:
Kl. 07.300-10.00

Frokost:
Kl. 13.00-15.00

Aftensmad:
Kl. 18.30-21.30 (Sommer) & kl. 18.00-21.00 (Vinter)

Alle måltider serveres i hotellets buffetrestaurant.

Drikkevarer:
Alle lokale drikkevarer er inkluderet i All Inclusive-konceptet.
Poolbar:
Kl. 10.00-18.00

Sportsbar:
Kl. 18.00-23.00

Det er også muligt at få snacks i poolbaren i løbet af dagen.

Ikke inkluderet:
Alle importerede drikkevarer, alle drikkevarer efter kl. 23.00.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail