Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • MASPALOMAS

Om Maspalomas

Gran Canarias sydspids

Maspalomas er et ideelt sted for børnefamilier. Dets familievenlige sandstrande og forlystelser lige i nærheden gør det til et oplagt sted for afslapning og fornøjelser.

Maspalomas er øens sydligste by, som er foretrukket af mange turister. Området ligger tæt op af byen Playa del Inglés, der er en livlig by. Maspalomas er modsat et meget stille sted med brede veje og lav hotelbebyggelse. I Maspalomas finder man Gran Canarias længste strand, som er flere km lang og man kan gå mod Meloneras eller mod Playa del Inglés, hvis man vil på en spadseretur langs vandkanten.

Sanddynerne – Dunas de Maspalomas
Det er også i Maspalomas, at man kan opleve de berømter sanddyner, der ligger i forlængelse af stranden. Sanddynerne ligger i forlængelse af stranden, og det er en stor naturfredet park, som mest af alt minder om en ørken med dens mange sandbanker. Det er muligt at ride på kameler igennem sanddynerne.

Oplevelser i Maspalomas
I Maspalomas kommer man aldrig til at kede sig. Det er nemt at komme til Palmitos Park, som ligger lidt udenfor Maspalomas, og er ideelt hvis man ønsker lidt flere forlystelser. Desuden findes det spændende forlystelsessted Holiday Park også i Maspalomas. Øens ældste 18-hullers golfbane Golf Maspalomas ligger i området, sammen med Meloneras Golf og Salobre Golf. En vinder blandt mange børnefamilier er en tur til Maspalomas Aqualand, hvor der findes vandrutsjebaner for både store og små.

Oplev Gran Canaria
Hvis man gerne vil opleve andet end Maspalomas, er der mulighed for at tage med på rundtur på sydkystens højdepunkter, hvor man bl.a. kommer forbi et lokalt marked, og har stop i fiskerbyen Mogan. Der er også mulighed for at komme ud at se delfiner, da de holder til ud for Gran Canarias kyst.

Udflugter

Sydkystens højdepunkter

Tag med en tur på solkysten og få en masse oplevelser i afslappende omgivelser.
Vi starter dagen ud med at køre til det største marked syd på, hvor i vil få rig mulighed for at få handlet jer frem til nogle gode priser, og få lidt souvenirs med hjem. Markedet foregår i Arguineguín, hvor der også er mulighed for at få en kop kaffe hos nogle af de mange fortovs caféer i byen.
Fra marked og videre til frokost. Her skal vi op i den hyggelige bjerglandsby Mogán og besøge restauranten Acaymo. Frokosten vil bestå af en masse forskellige små tapas retter, med inspiration fra det kanariske køkken. På restauranten laver de alt fra bunden, og er kendt som en af Gran Canarias bedste tapas restauranter. Under maden vil der blive serveret vand og husets vin, som er med i prisen.
Efter vi har fået fyldt maverne skal vi forbi Simon Spies’ ”Lille Venedig” Puerto de Mogán. Her vil i få tid på egen hånd til at gå rundt i de smalle gader, ned til havnen hvor Burgonvillaen blomstre i fuld flor og oplev den autentiske stemning i byen. Har du lyst, kan du tage en dukkert ved den lokale strand midt i byen.
Fra Puerto de Mogán foregår transporten via en af de mange glasbunds både, som sejler til Puerto Rico. En sejltur på 45 min., som giver vind i håret og slutter dagen af inden turen går hjem til hotellerne.

Godt at huske: Bluse til når vi er ude på havet, kamera, solcreme og kontanter hvis du vil handle på markedet.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.
Vejledende pris: Voksne kr. 390 - børn kr. 220.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Delfinsafari med Multiacuatic

På denne formiddagstur skal vi ud og lede efter delfiner. De smukke og nysgerrige dyr holder nemlig til ud for Gran Canarias kyst. På turen derud vil der være mulighed for at nyde solen fra det øverste dæk, mens kaptajnen sætter kursen. Efter vi forhåbentligt har hilst på vores venner i havet, kan I nyde udsigten samt en forfriskning om bord på båden.

Vejledende pris: Voksne kr. 240 - Børn kr. 125.

Bjergenes hemmeligheder

Hvad enten dette er dit første besøg på Gran Canaria, eller du har været her mange gange før, er denne tur din mulighed for, at opleve øen fra en anden side end den kendte sydkyst.

Dagen starter ud med, at vi kører ind i den lille, idylliske landsby ”Fataga”, der har lagt navn til Fataga Kløften. Her vil vi tage Jer med ind i labyrinten af hvidkalkede, smukke gamle huse, som emmer af spansk hygge.

Fra Fataga vil vi sætte kursen mod øens absolutte midtpunkt Cruz de Tejeda. Her fra er der en storslået udsigt over øens mange bjerge og dale. I klart vejr er man i stand til at se til Tenerife, hvor Teide, Spaniens højeste bjerg, tårner sig op over Tenerife.

Efter Cruz de Tejeda går turen videre til vores næste stop, nemlig den frokost vi skal nyde med en 5-stjernet udsigt på restauranten Balkon de Zamora.

Når vi har fået stillet sulten, forsætter vi mod en af øens mere historiske byer, Firgas, som byder på flotte udsigtspunkter over store dele af nordkysten. Her vil vi sammen slentre igennem byens hyggelige små gader, mens kameraet nok skal blive sat på prøve. På en klar dag kan man tilmed se dele af både Tenerife og Fuerteventura. Der vil også blive rig mulighed for at udforske på egen hånd, hvor man blandt andet kan besøge den imponerende San Juan de Ortega-kirke, eller nyde skulpturerne af de kanariske øer op langs trappevandfaldet.

Vi kører afslutningsvis til grottebyen ”Barranco de Guayadeque”, hvor vi vil udforske, hvordan øens første befolkning, guancherne, levede. Barranco de Guayadeque ligger i en dal omkranset af valmuer, mandeltræer, kaktusser og palmer. Byen rummer et af de vigtigste forhistoriske begravelsessteder, hvor de døde blev begravet i forseglede grotter.

Bådtur med katamaranen Afrikat

Nyd en dejlig dag på vandet med solbadning, mulighed for snorkling og oplev en af Gran Canarias små vidundere. Katamaran-båden afgår fra Puerto Rico havn og vil sejle langs kysten mod Puerto de Mógan-bugten. Der vil være mulighed for at bade direkte fra båden, og her kan der også prøves vandscootere og andre vandaktiviteter.

Udflugten kan købes på destinationen. Uden dansk rejseleder.
Vejledende pris: Voksne kr. 370 - Børn kr. 225.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail