Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Lopesan hoteller

Lopesan hoteller - luksus i særklasse

I Sun Tours har vi længe samarbejdet med Lopesan-kæden, der i alt har 19 hoteller fordelt over hele verden. Hotellerne er kendt for deres gode service, høje standard og suveræne beliggenheder. Vi har derfor udvalgt de hoteller, som vi mener, kan give dig den allerbedste oplevelse, uanset hvad dine behov måtte være.

De udvalgte hoteller ligger i den skønne ferieby Maspalomas på den mest populære af De Kanariske Øer, nemlig Gran Canaria. I Maspalomas ligger de meget populære ferieområder Meloneras og Playa del Inglés, hvor Lopesan-hotellerne har fået en placering i absolut særklasse.
Hos Sun Tours drømmer vi om at give dig den bedste ferie, og eftersom Lopesan-kædens mål er at skabe gode ferieminder for dig, mener vi, at det er det perfekte match!

På Lopesan-hotellerne er du garanteret service i topklasse fra du tjekker ind til slutningen af dit ophold. Medarbejderne står klar til at byde dig velkommen med målet om at give dig det bedste udgangspunkt for en skøn ferie i fantastiske omgivelser. Det gælder uanset, om du vælger et hotel fra Abora by Lopesan, Corallium by Lopesan, Lopesan Hotels & Resorts eller IFA by Lopesan, som er alle de forskellige typer af Lopesan-hoteller, du kan vælge imellem.

Abora by Lopesan – ideelt til alle
Lopesans Abora-hoteller er det perfekte valg til både familier, venner og par, der ønsker at bo i skønne omgivelser. Hotellerne er inddelt i forskellige områder, så der både er plads til voksne og børn med faciliteter, aktiviteter og underholdning, der matcher lige præcis dine behov. De velholdte hoteller inkluderer alle All Inclusive, så du blot skal koncentrere dig om at slappe af og nyde din ferie. Abora by Lopesan ligger i det populære turistområde Playa del Inglés, hvor du finder det skønne Abora Catarina by Lopesan hotel.

Corallium by Lopesan - voksenferie
Vælger du Corallium-hotellerne, er du garanteret en skøn ferie kun for voksne. Her kan du roligt slappe af og nyde den høje standard og service, som hotellerne hver især tilbyder. Corallium-hotellerne er alle nyrenoverede og har en suveræn placering lige ved stranden. Du har derfor rig mulighed for at boltre dig i bølgerne eller nyde de fantastiske omgivelser fra strandkanten. I Playa del Inglés finder du det dejlige voksenhotel Corallium Dunamar by Lopesan, som står klar til at give dig den ultimative ferie.

Lopesan Hotel and Resorts – luksus i topklasse
Lopesan-kædens luksusresorts tilbyder kvalitet, komfort og luksus i absolut topklasse. Hotellerne er alle unikke og eksklusive, og hver enkelt detalje er nøje udvalgt, møntet på at give dig en oplevelse, du aldrig vil glemme. Vælg mellem de skønne hoteller Lopesan Baobab Resort, Lopesan Costa Meloneras og Lopesan Villa del Conde, der alle er udgangspunkt for en luksusferie i eksklusive rammer.

IFA by Lopesan – fantastiske beliggenheder
Vælger du et af IFA by Lopesan-hotellerne, er du sikret høj standard og service i fantastiske omgivelser. Hotellerne er særdeles populære og er alle placeret ved stranden eller i centrum. Derfor er der rig mulighed for at opleve områdets mange aktiviteter og fornøjelser. På Gran Canaria kan du både bo på det skønne hotel IFA Buenaventura, der ligger i centrum, tæt på det hele, og IFA Faro, der ligger ved stranden i smukke og rolige omgivelser.

Corallium Dunamar by Lopesan

PLAYA DEL INGLES

Lækkert strandhotel med en formidabel udsigt over vandet. 

Se hotellet her »

Abora Catarina by Lopesan

PLAYA DEL INGLES

Lækkert hotel som appellerer til livsnydere såvel som børnefamilier.

Se hotellet her »

 

Lopesan Baobab Resort

MELONERAS

Luksus i særklasse - kåret til øens bedste hotel. Indbegrebet af luksus, underholdning og eksotisk stemning. 

Se hotellet her »

Abora Buenaventura by Lopesan

PLAYA DEL INGLES
Skønt hotel med gode faciliteter for hele familien og central beliggenhed.

Se hotellet her »

  

Lopesan Costa Meloneras Resort

MELONERAS

Flot resort i absolut topklasse med rigtig god beliggenhed.

Se hotellet her »

Hotel Villa del Conde Resort & Thalasso

MELONERAS

Fantastisk luksushotel beliggende lige ved strandpromenaden.

Se hotellet her »

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud
Vælg afrejselufthavn *

Del denne side via E-mail