Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
  • Las Palmas

Las Palmas

Las Palmas – charmerende storbyliv
Gran Canarias hovedstad byder på et fantastisk miks af dejlige strande, sol og moderne storbyliv. Her finder I masser af shopping, restauranter og et skønt ferieliv tæt på de lokale.

Copacabana
Midt i byen ligger den lange Las Canteras-strand – Las Palmas’ eget Copacabana. Langs den elegante strandpromenade ligger både hoteller og restauranter på ræd og række. Ud for kysten ligger et vulkanrev, der beskytter stranden mod bølger, og gør stranden meget populær – både for lokale og turister.

Storbyens fristelser
I Las Palmas bor der ca. 400.000 indbyggere. Det betyder, at byen byder på næsten alle tænkelige faciliteter – lige fra restauranter til butikker. Her finder I bl.a. El Corte Inglés – Spaniens største varehus. Oplev stemningen, når de lokale køber ind eller besøg den gamle bydel Vegueta, hvor bl.a. Santa Ana-katedralen ligger.

Las Palmas-by er ca. 15 km. lang.

Vores service
Der er begrænset rejselederservice i Las Palmas, da Sun Tours’ rejseledere bor på den sydlige del af øen, men du kan altid kontakte dem på servicetelefonen, der er åben 24 timer i døgnet. Transfer sker på egen hånd (Sun Tours tilbyder ikke bustransport), men I kan let tage en taxa fra lufthavnen. 

 

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail