Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Gran Canaria

    Gran Canaria

Om Gran Canaria

Solrige Gran Canaria
Gran Canaria er med sine mange solskinsdage den mest populære af de kanariske øer. Øen er den tredjestørste i ø-gruppen og har alt, hvad der skal til for, at hele familien får en dejlig ferie. Her er et skønt klima, en helt speciel atmosfære, samt et hav af forskellige faciliteter og udflugtsmuligheder.

Udforsk Gran Canarias mange muligheder
Uanset om man ønsker at udforske den storslåede natur, shoppe, nyde de kilometerlange strande eller det pulserende natteliv, så opfylder Gran Canaria alle ønsker.

Øen har et meget afvekslende klima, så hvis man trænger til en pause fra solbadningen, kan man tage en lokalbus eller leje en bil og køre rundt på øen. Man vil opleve en natur der byder på fyrreskove, sneklædte bjergtoppe, sommergrønne landskaber og dale, hvis klima minder om Caribien med sukkerrør og bananplantager. Endvidere kan man opleve ørken på den sydlige del af øen ved Maspalomas sandbankerne.

Uanset, hvilket område I vælger på Gran Canaria, må man ikke snyde sig selv for at smage på det spanske køkken. Nyd deres lækre tapas, spansk rødvin eller en kold sangaria og en god paella.

Hotelområderne på Gran Canaria
De fleste ferieområder og hoteller ligger på sydkysten, hvor der er bedst sol. Ankommer man fra Las Palmas Lufthavn møder man storbyen Playa del Inglés, som er øens største ferieområde og kendt for deres lange sandstrand, stort udbud af restauranter, butikker, barer osv. Playa del Inglés er i dag vokset sammen det lokale område San Agustin, med hyggelige Maspalomas, og eksklusive Meloneras. Puerto Rico er øens anden største by og ligger blot 25 km væk fra Playa del Ingles. Derudover omtales Puerto Rico som øens mest solsikre område og længere mod vest ligger charmende Taurito-dalen.

Se Sun Tours´ øvrige feriedestinationer i Spanien: LanzaroteTenerifeFuerteventura, Costa Blanca, Costa del Sol, Mallorca, Barcelona og Madrid.

Områder

Puerto Rico

En favoritterne for mange turister.

Se mere her >

Maspalomas

Et ideelt sted for børnefamilier.

Se mere her >

Playa del Ingles

Sol, strand, shopping og forlystelser.

Se mere her >

Meloneras

Kendt for det eksklusive område.

Se mere her >

 

Puerto de Mogan

Gran Canarias svar på ’lille Venedig’.

Se mere her >

San Agustín

Plads til fordybelse og tid til hinanden.

Se mere her >

Taurito

Skøn lille ferieby.

Se mere her >

Hoteller på Gran Canaria

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14