Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • Lækkert All Inclusive hotel direkte ved stranden
 • Opvarmet pool
 • Rummelige familiesuites med to badeværelser og have
 • Projektgård med dyr som børn kan hjælpe med at passe

Hotel Jandía Princess

4
Her får du
 • Lækkert All Inclusive hotel direkte ved stranden
 • Opvarmet pool
 • Rummelige familiesuites med to badeværelser og have
 • Projektgård med dyr som børn kan hjælpe med at passe
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Jandía Princess

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand
 • Wi-Fi

På Fuerteventuras solrige sydkyst, i feriebyen Jandía, ligger det dejlige hotel Jandía Princess. Her har du altså et godt udgangspunkt for en perfekt ferie. Samtidig det både omfangsrige og fantastisk All Inclusive-koncept, at du ikke behøver bekymre dig om noget som helst, mens du er på ferie.

Det dejlige hotel er bestemt anbefalelsesværdigt for vandglade personer. Jandía Princess har nemlig intet mindre end 6 pools. Bemærk dog, at nogle kun er med adgang, hvis du har købt voksenkonceptet. Dette kan tilkøbes for 5 euro pr. dag. Ved samtlige poolområder kan du finde et væld af solsenge, som du kan slænge dig i og bare nyde tilværelsen.

Måltider bliver serveret i hotellet buffet-restaurant, og du har også mulighed for at benytte dig af a la carte restauranten én gang i løbet af dit ophold uden ekstra gebyr. Hotellets snackbar serverer snacks det meste af dagen, mens du også kan få kolde forfriskninger og farverige drinks.

Hotellet har en lille projektgård, hvor du både kan finde høns og geder. Hotellets gæster bliver tilbudt at komme ind og hjælpe med at passe dyrene, og det plejer at være et hit – specielt blandt hotellets yngste gæster. Flere gange om ugen er der desuden underholdning om aftenen i form af live musik.

Du skal ikke tage mange skridt fra hotellet, før du står med fødderne i sandet. Hotellet ligger nemlig lige ned til den 28 km lange Jandía -strand. Her kan du rigtig komme ned i gear med masser af afslapning til lyden af de brusende bølger.

Opholdet på Hotel Jandía Princess er med All Inclusive. Dresscode i restauranterne om aftenen: mænd skal bære lange bukser og mindst t-shirt med ærmer

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 9 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 512
Bar Ja
Byggeår 1996
Elevator Ja
Etager 3
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
TV på værelset Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Værelser:
Her bor du i flotte og velindrettede værelser med aircondition, safebox (mod et gebyr på 19€ om ugen), hårtørrer, brusebad/badekar samt minibar. Der findes balkon/terrasse til alle værelser. Handicapværelse på forespørgsel hos din rejsekonsulent. Sofaen i rummet kan slås op, så den kan bruges til 2 børn eller 1 voksen. I de store familiesuites er der 2 badeværelser, 1 stue og 1 soveværelse. Det ene af badeværelserne tilhører stuen, og det andet tilhører det store og rummelige soveværelse. Stor terrasse og egen lille græshave, som børnene kan boltre sig på! Det er muligt at tilkøbe havudsigt, dog ikke til familiesuiterne.

Øvrigt:
Der findes spa/wellness, fitness, souvenirbutik, lille indkøbskiosk, animation, grøntsagshave og lille dyrehave i forlængelse af børneklubben (4-12 år) Børn under 4 er også velkomne i børneklubben, dog med følgeskab af en voksen. Nogle faciliteter er der kun adgang til med voksenkonceptet. Det gælder bl.a. fitness, tyrkisk bad, sauna og wellness, hvor man skal være minimum 18 år og betale 5€ pr. ting pr. dag. Hotellets family-sektion er særdeles velegnet til børnefamilier.

Wifi koster 19€ pr. uge pr. enhed.

Alle priser vedrørende leje og gebyr er vejledende.

Adresse:
Playa de Esquinzo
Tlf.:(0034) 928544089

All Inclusive

Måltider:
Morgenmad:
Kl. 07.30-10.00.

Frokost:
Kl. 13.00-15.00.

Aftensmad:
Kl. 18.00-21.30.

Drikkevarer:
Kl. 10.00-23.00. Lokale drikkevarer (kaffe, te, vand, sodavand, vin, øl og spiritus).

Ikke inkluderet:
Mærkevare-alkohol og á la carte-restauranten. Man har mulighed for at spise 1 gang på á la carte-restauranten under opholdet - ellers skal man tilkøbe voksen-konceptet.

Mellemmåltider:
”All day snacks” i alle barer.

På Jandía Princess har man med tre forskellige All Inclusive-armbånd: Blå, sølv og sort.

Det blå er familie, sølv er adult (voksen) og sort er Premium.

Gæster, der bor på familiedelen, har blå armbånd og har adgang til hotellets fællesområder. Dette inkluderer bar, pool, restauranter mm. Der hører også et besøg i hotellets A la Carte restaurant El Lagar med. Man har dog ikke adgang til hotellets adult områder med blå armbånd.

Gæster, der bor på adult/voksendelen har sølvarmbånd og har adgang til det samme som blå armbånd plus adult-områderne. Dette er wellness, fitness, nudist og chill out poolområderne. Man har også adgang til et besøg på a la carte-restauranten El Lagar og et i La Choza, hotellets grillbuffet.

Sort armbånd har samme faciliteter som sølv, her er der dog blot inkluderet internationale drinks i All Inclusive, safebox inkluderet, te/kaffe-faciliteter på værelset og badekåbe samt tøfler til rådighed.

Man kan opgradere fra blå til sølv for 5 euro pr. dag pr. person og fra sølv til sort fra 21 euro pr. dag pr. person. Dette gøres direkte til hotellet.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail