Charterferie
Skiferie
  • COSTA CALMA

Om Costa Calma

Ferieparadis for strandløver

Costa Calma er et rendyret ferieparadis for ægte strandløver. Der er en 30 km lang finkornet sandstrand med azurtblåt hav, som strækker sig fra byen ned til det aller-sydligste af Fuerteventura på Jandia-halvøen. Stranden er anerkendt som en af de bedste i verden, og det er fuldt berettiget. Der er mulighed for vandsport i alle afskygninger, og windsurfing er populært i det nærliggende område Playa Sotavento.

Afslappende og frodige omgivelser

Costa Calma er et fredeligt ferieområde på Fuerteventuras sydkyst som har frodige omgivelser, modsat resten af øen som er meget goldt og bart. Byen er oplagt at vælge, hvis man er til afslappende atmosfære, sol og badning i det krystalkare vand. I Costa Calma findes der supermarkeder, butikker og restauranter, samt et par enkelte barer der har åbent i de sene nattetimer. 

Udflugter

Oplev Fuerteventura

Oplev de mange forskellige nuancer som Fuerteventura har at byde på. Se den rå, uspolerede natur og det vilde hav som vestkysten har at byde på. I Ajuy kommer vi helt ud til klipperne hvor bølgerne kaster sig imod. Herefter fortsætter vi  videre hen ad de snoede bjergveje til Betancuria. Første stop i Betancuria vil være ved en Aloe Vera præsentation. Her vil vi hører meget om denne unikke plante samt de produkter der kan udvindes heraf. I Betancuria vil vi også besøge ”Casa Santa Maria” hvor vi efter en smuk præsentation af øen,vil få mulighed for at smage på et par lokale lækkerier inden der er lidt fritid i den smukke by. Frokosten vil foregå på Restaurant Abuelo Alfredo, hvor vi på vejen mod vil foretage et kort stop, hvor man har mulighed for at nyde nogle de smukkeste panorama udsigter Fuerteventura har at byde på.

Udflugten kan købes hjemmefra:

Vejledende pris: Voksne kr. 390 - børn kr. 195. 

Oasis Park

Tag med din danske rejseleder en tur i Oasis Park. Parken byder på intet mindre end 3000 forskellige dyr samt 6.800 forskellige planter. I løbet af besøget vil der være forskellige show-oplevelser. Tag blandt andet end tur hen til de søde søløver og oplev deres mange forskellige træk og skønne personligheder. Hvis der skal mere fart over feltet så anbefales det store rovfugleshow. Her flyver ørne, falke og ugler rundt og viser deres hurtighed når byttet skal fanges. Oasis Park byder på oplevelser for hele familien!

Voksne: 33 € Børn: 19,50 €

Det unikke Corralejo

Corralejo er Fuerteventuras største turistområde og et af de nordligste punkter på øen. Byen emmer af hygge og dette får I stor mulighed for at opleve på turen. På vej mod Corralejo by ser vi de kendte sanddyner; Dunas de Corralejo strække sig så langt øjet rækker – Disse kan give en lille fornemmelse af at være midt i en ørken. I byen vil vi stoppe ved området ”Las Palmeras” som vil blive vores samlingssted når vi vender hjem mod hotellerne igen. Turen byder på en masse tid til at shoppe i de både nationale og internationale butikker, nyde en kop kaffe på en af de mange caféer eller spise en lækker frokost med udsigt til både Isla de Lobos og Lanzarote.

Kort

Del denne side via E-mail