Charterferie
Skiferie
  • CALETA DE FUSTE

Om Caleta de Fuste

Skøn ferieby med en børnevenlig sandstrand

Feriebyen Caleta de Fuste, også kendt som Castillo, byder på en skøn lavvandet og børnevenlig hesteskoformet strand, Playa de Castillo. Ved den lille havn tilbydes forskellige former for vandsport samt dykning. Langs byens hovedgade finder man et godt udvalg af restauranter og barer samt et par diskoteker.

Caleta de Fuste er det perfekte udgangspunkt, hvis man ønsker at udforske øen, da byen ligger centralt på østkysten. Kombinationen af et godt bus net samt korte afstande gør det nemt at tage på opdagelse på egen hånd. Der er begrænset rejselederservice i Caleta de Fuste.

Udflugter

Oplev Fuerteventura

Oplev de mange forskellige nuancer som Fuerteventura har at byde på. Se den rå, uspolerede natur og det vilde hav som vestkysten har at byde på. I Ajuy kommer vi helt ud til klipperne hvor bølgerne kaster sig imod. Herefter fortsætter vi  videre hen ad de snoede bjergveje til Betancuria. Første stop i Betancuria vil være ved en Aloe Vera præsentation. Her vil vi hører meget om denne unikke plante samt de produkter der kan udvindes heraf. I Betancuria vil vi også besøge ”Casa Santa Maria” hvor vi efter en smuk præsentation af øen,vil få mulighed for at smage på et par lokale lækkerier inden der er lidt fritid i den smukke by. Frokosten vil foregå på Restaurant Abuelo Alfredo, hvor vi på vejen mod vil foretage et kort stop, hvor man har mulighed for at nyde nogle de smukkeste panorama udsigter Fuerteventura har at byde på.

Udflugten kan købes hjemmefra:

Vejledende pris: Voksne kr. 390 - børn kr. 195. 

Oasis Park

Tag med din danske rejseleder en tur i Oasis Park. Parken byder på intet mindre end 3000 forskellige dyr samt 6.800 forskellige planter. I løbet af besøget vil der være forskellige show-oplevelser. Tag blandt andet end tur hen til de søde søløver og oplev deres mange forskellige træk og skønne personligheder. Hvis der skal mere fart over feltet så anbefales det store rovfugleshow. Her flyver ørne, falke og ugler rundt og viser deres hurtighed når byttet skal fanges. Oasis Park byder på oplevelser for hele familien!

Voksne: 33 € Børn: 19,50 €

Det unikke Corralejo

Corralejo er Fuerteventuras største turistområde og et af de nordligste punkter på øen. Byen emmer af hygge og dette får I stor mulighed for at opleve på turen. På vej mod Corralejo by ser vi de kendte sanddyner; Dunas de Corralejo strække sig så langt øjet rækker – Disse kan give en lille fornemmelse af at være midt i en ørken. I byen vil vi stoppe ved området ”Las Palmeras” som vil blive vores samlingssted når vi vender hjem mod hotellerne igen. Turen byder på en masse tid til at shoppe i de både nationale og internationale butikker, nyde en kop kaffe på en af de mange caféer eller spise en lækker frokost med udsigt til både Isla de Lobos og Lanzarote.

Kort

Del denne side via E-mail