Charterferie
Skiferie
  • FUERTEVENTURA

Om Fuerteventura

Strandparadiset Fuerteventura

Hvis du elsker lange, brede sandstrande er Fuerteventura den helt rigtige destination for dig, der ønsker enten en afslappet eller aktiv badeferie. Der er rig mulighed for at opleve den urørte natur, solbadning og mange vandaktiviteter samtidig med at der er rig mulighed for at smage på den spanske tapas.

Om Fuerteventura

Fantastiske og karismatiske Fuerteventura er med sine 1660 km2 den næststørste af de kanariske øer og ligger mellem Afrikas Vestkyst og Gran Canaria. Øen er kendt for sine skønne strande, hvor man både kan finde de klassiske, flotte hvide sandstrande, og de smukke sorte lavastrande. De fantastiske strande komplimenteres af et tørt klima og solskin hele året rundt. Turismen er på vej frem på Fuerteventura, hvilket blandt andet skyldes, at øen er blevet et samlested for sportsinteressede.

Dejlig naturområder

Fuerteventura kan tilbyde noget for enhver smag. Udover at nyde mødet mellem hvidt sand og sort lavasand, burde man uden tvivl overveje at tage ud og opleve de rolige laguner i Playa de Cotillos. Øens 152 forskellige sandstrande vil bevise, hvorfor Fuerteventura er så kendt for sine strande.

Derudover er det en god ide at pakke løbe- og vandreskoene for at nyde den skønne natur Fuerteventura tilbyder. Der er også mulighed for at leje mountainbikes, uanset om I er nybegyndere eller øvede. Udover at dase ved stranden, er der meget mere at lave – øen er nemlig verdensberømt for sine gode kite- og windsurfer forhold. 

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

Udflugter

Oplev Fuerteventura

Oplev de mange forskellige nuancer som Fuerteventura har at byde på. Se den rå, uspolerede natur og det vilde hav som vestkysten har at byde på. I Ajuy kommer vi helt ud til klipperne hvor bølgerne kaster sig imod. Herefter fortsætter vi  videre hen ad de snoede bjergveje til Betancuria. Første stop i Betancuria vil være ved en Aloe Vera præsentation. Her vil vi hører meget om denne unikke plante samt de produkter der kan udvindes heraf. I Betancuria vil vi også besøge ”Casa Santa Maria” hvor vi efter en smuk præsentation af øen,vil få mulighed for at smage på et par lokale lækkerier inden der er lidt fritid i den smukke by. Frokosten vil foregå på Restaurant Abuelo Alfredo, hvor vi på vejen mod vil foretage et kort stop, hvor man har mulighed for at nyde nogle de smukkeste panorama udsigter Fuerteventura har at byde på.

Udflugten kan købes hjemmefra:

Vejledende pris: Voksne kr. 390 - børn kr. 195. 

Oasis Park

Tag med din danske rejseleder en tur i Oasis Park. Parken byder på intet mindre end 3000 forskellige dyr samt 6.800 forskellige planter. I løbet af besøget vil der være forskellige show-oplevelser. Tag blandt andet end tur hen til de søde søløver og oplev deres mange forskellige træk og skønne personligheder. Hvis der skal mere fart over feltet så anbefales det store rovfugleshow. Her flyver ørne, falke og ugler rundt og viser deres hurtighed når byttet skal fanges. Oasis Park byder på oplevelser for hele familien!

Voksne: 33 € Børn: 19,50 €

Det unikke Corralejo

Corralejo er Fuerteventuras største turistområde og et af de nordligste punkter på øen. Byen emmer af hygge og dette får I stor mulighed for at opleve på turen. På vej mod Corralejo by ser vi de kendte sanddyner; Dunas de Corralejo strække sig så langt øjet rækker – Disse kan give en lille fornemmelse af at være midt i en ørken. I byen vil vi stoppe ved området ”Las Palmeras” som vil blive vores samlingssted når vi vender hjem mod hotellerne igen. Turen byder på en masse tid til at shoppe i de både nationale og internationale butikker, nyde en kop kaffe på en af de mange caféer eller spise en lækker frokost med udsigt til både Isla de Lobos og Lanzarote.

Kort