Solferie
Skiferie
Storbyferie

Fuerteventura - udvalgte tilbud

Om Fuerteventura

Strandparadiset Fuerteventura
Hvis du elsker lange, brede sandstrande er Fuerteventura den helt rigtige destination for dig, der ønsker enten en afslappet eller aktiv badeferie. Der er rig mulighed for at opleve den urørte natur, solbadning og mange vandaktiviteter samtidig med at der er rig mulighed for at smage på den spanske tapas.

Om Fuerteventura
Fantastiske og karismatiske Fuerteventura er med sine 1660 km2 den næststørste af de kanariske øer og ligger mellem Afrikas Vestkyst og Gran Canaria. Øen er kendt for sine skønne strande, hvor man både kan finde de klassiske, flotte hvide sandstrande, og de smukke sorte lavastrande. De fantastiske strande komplimenteres af et tørt klima og solskin hele året rundt. Turismen er på vej frem på Fuerteventura, hvilket blandt andet skyldes, at øen er blevet et samlested for sportsinteressede.

Dejlig naturområder
Fuerteventura kan tilbyde noget for enhver smag. Udover at nyde mødet mellem hvidt sand og sort lavasand, burde man uden tvivl overveje at tage ud og opleve de rolige laguner i Playa de Cotillos. Øens 152 forskellige sandstrande vil bevise, hvorfor Fuerteventura er så kendt for sine strande.

Derudover er det en god ide at pakke løbe- og vandreskoene for at nyde den skønne natur Fuerteventura tilbyder. Der er også mulighed for at leje mountainbikes, uanset om I er nybegyndere eller øvede. Udover at dase ved stranden, er der meget mere at lave – øen er nemlig verdensberømt for sine gode kite- og windsurfer forhold.

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Udflugter

Oplev Fuerteventura

Oplev de mange forskellige nuancer, som Fuerteventura byder på. Dagen starter i Savimax, hvor vi ser og hører nærmere om den berømte Aloe Vera-plante, som vokser på øen. I Betancuria ser vi, hvordan øen i løbet af sæsoner bevæger sig fra tørke til frodighed. Vi smager også på specialiteter i området. Undervejs på vores tur bevæger vi os op til øens højeste punkt, hvor der er en fantastisk udsigt. Frokosten vil foregå på Restaurant Abuelo Alfredo, der serverer spanske lækkerier. Det næstsidste stop gør vi ved ”La Olivia”, hvor vi besøger øens smukke kirke, inden vi slutter af ved ”Dunas de Corralejo”, der giver en ægte ørkenfornemmelse.

Frokost og entré er inkluderet.
Udflugten varer fra ca. 07.00-17.00 afhængig af, hvor du bor.

Udflugten kan købes hjemmefra:

Vejledende pris: Voksne kr. 390 - børn kr. 195.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Oasis Park - heldagsudflugt

Aldrig blevet kysset af en søløve? Her er din chance: Din kind lugter af fisk en time efter kysset fra den legesyge søløve, der tager rundt og hilser på publikum til det sjove søløveshow. De glider på rutsjebane, springer tårnspring, danser og meget mere. Under rovfugle-showet hopper gribbe med et vingefang på 2,5 meter rundt blandt gæsterne, der også får fornøjelsen af at blive overfløjet af en stor ugle. Du kan også overvinde din skræk og røre ved slanger, alligatorer og krybdyr.

Du vil holde dig på maven af grin til papegøjeshowet, hvor papegøjerne spiller basketball, tager sol og cykler. 
Ud over de nævnte shows er parken hjemsted for hundredvis af eksotiske dyr, som trives rigtig godt i de store og flotte omgivelser.

Gå også en tur gennem den botaniske have, som indeholder over 2300 planter og kaktusser. 
Uden for parken kan du flere gange dagligt komme på dromedarsafari til toppen af et bjerg med udsigt ud over kysten. En sjov og spændende dag for hele familien – for børn i alle aldre.

Udflugten kan købes på destinationen.

Det unikke Corralejo

Corralejo er Fuerteventuras største turistområde, der byder på 11 kilometer lange sandstrande og ikke mindst stemningen fra en helt traditionel fiskerlandsby. Byen emmer nemlig af hygge, og dette får I stor mulighed for at opleve på turen.

 

På vej mod Corralejo by ser vi de kendte sanddyner; Dunas de Corralejo, der strækker sig så langt øjet rækker – disse giver en lille fornemmelse af at være midt i en ørken.
Ud over stemningen i Corralejo er der også rig mulighed for at shoppe i de mange nationale og internationale butikker, nyde en kop kaffe på en af de mange caféer eller spise en lækker frokost med udsigt til både Isla de Lobos og Lanzarote. Tag evt. badetøjet med og nyd en dukkert.

 

Frokost og entré er ikke inkluderet.
Udflugten varer fra ca. 07.00-17.30 afhængig af, hvor du bor.

 

Udflugtsdatoen er vejledende.

 

Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

 

Kort