Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Nerja

Om Nerja

Nerja er en smuk lille by beliggende i den del af Andalusien, der ofte omtales som "Costa Tropical". Den idylliske by tilbyder alt hvad der behøves for en vellykket og mindeværdig ferie. Her er smukke sandstrande, forførende og fantastisk madkultur samt flere attraktioner og oplevelser inden for kort afstand med bil. Besøg fx Granada Heritage World Heritage Site med det mauriske palads i Alhambra, tag til Spaniens sjette største by Malaga eller hvorfor ikke besøge Gibraltar - Europas sydligste punkt. Sun Tours tilbyder rejser til Nerja, når det passer dig. Med vores fleksible pakkerejser bestemmer du selv rejselængden. Uanset om du er på udkig efter afslapning, varme eller oplevelser - så er ferieperlen Nerja et godt valg for en alletiders ferie!

Uopdaget ferieperle
Nerja er en smuk lille by beliggende omkring 65 kilometer fra lufthavne i Malaga. Takket være områdets tropiske mikroklima og Sierra Nevada-bjergkæden, som beskytter kystområdet, kan du nyde solen og varmen hele året rundt. Nerja har ca. 20.000 indbyggere og er en relativt uopdaget ferieperle, hvilket betyder, at du virkelig vil opleve den autentiske og ægte spanske charme, når du bevæger dig rundt i byen. Der er små lokale butikker, barer og restauranter rundt omkring i byen. Byens centrale punkt er den palmeformede klippe Balcón de Europa, hvorfra du har en enestående udsigt over Middelhavet og de omkringliggende strande.

Oplev den spanske madkultur
I Nerja kan du opleve kulinariske oplevelser til fornuftige priser. På de lokale små tapasbarer kan du nyde en drinks og små tapasretter, mens du lader ferieroen sænke sig. Større retter som fisk, skaldyr, kødretter og andre andalusiske specialiteter tilbydes også. Takket være det gunstige klima i Nerja dyrkes der meget lokalt i området - alt fra avokado til passionfrugt. Lokale grøntsager og frugter kan derfor købes året rundt efter sæson - for eksempel vandmeloner i sommeren og guddommeligt lækre appelsiner om vinteren.

Seværdigheder
Omkring Nerja er der flere udflugtsmål. Man kan bl.a. besøge Cuevas de Nerja - Europas største hulesystem og Spaniens tredje mest besøgte attraktion. På vej til hulerne kan du benytte lejligheden til at stoppe ved Puente del Águila, en smuk bro på fire etager, der blev bygget i slutningen af ​​1800'erne. En anden destination er den utroligt smukke hvidkalkede bjerglandsby Frigiliana. Landsbyen minder om et lille Grækenland omgivet af den spanske bjergkæde. Blandt de smalle gyder er der talrige restauranter, barer og caféer, hvor flertallet tilbyder en betagende udsigt over havet, kysten og de omkringliggende bjergtoppe. Besøger du Nerja om sommeren og øsnker at være lidt mere aktiv på din ferie, så anbefaler vi at gå op ad floden Rio Chillar. Du går langs de krystalklare vandløb, mens du er omgivet af forbløffende natur. Det er en uforglemmelig og fantastisk aktivitet, der er velegnet om sommeren. I området omkring Nerja er der også flere andre vandrestier, og der findes også gode betingelser for dykning, udflugter med kano og andre vandaktiviteter.


Lej en bil og oplev området
Nerja er det perfekte feriested, hvis du ønsker at udforske Andalusien i bil. Vejene i området er gode, og på mindre end en time kan du nå de mest spændende steder som verdensarvsstedet Granada med det mauriske Alhambra-palads, Europas sydligste post Gibraltar, Almería-provinsen og Malaga - Spaniens sjette største by med Picasso-museet. Mere end en times kørsel væk, ligger også Sierra Nevada bjergkæden, storslåede Ronda og historiske Cordoba, som alle også er et besøg værd.

Rejs så længe du vil, når du vil
Når du rejser til Nerja med Sun Tours, bestemmer du rejselængden selv. Nerja er perfekt til en weekend eller mini-uge, og det er også muligt at opleve byen og de omkringliggende byer og attraktioner i uger. Flyvetiden er kort, og med Sun Tours som rejsearrangør er du også omfattet af rejsegarantien.

Rejselederservice
Når du rejser med Sun Tours til Nerja, har du bestilt en fleksibel pakkerejse inkl. fly og hotel. Det betyder, at du kan rejse så længe du vil, når du vil. Med andre ord, rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen. Det er dog altid muligt at kontakte Sun Tours i Danmark, hvis I får brug for hjælp.

Hoteller i Nerja

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7