Charterferie
Skiferie
  • MARBELLA

Om Marbella

Marbella - en smuk by

Marbella er kendt for at være en af Costa Del Sols smukkeste byer, og fremstår i dag smukkere end de andre på kysten. Byen rummer stilfulde restauranter af høj standard, barer, natklubber og kasinoer, og du finder også et godt udvalg af shoppingmuligheder.

I den charmerende by kan du på den fine strand få en dag i solens tegn, hvorefter du kan tage en slentretur på strandpromenaden der ligger parallelt med Marbellas gode strand.
Er du til golf, finder man nogle af områdets bedste golfbaner på Costa Del Sol.  

Det eksklusive Marbella

Vil du opleve Marbella fra dens meget eksklusive og luksuriøse område, så skal du tage ned til områdets flotte havn, Puerto Banus. Her kan du se de flotteste luksuslinere. Imponerende lystyachter og luksuriøse mærkevarebutikker. Omkring havnepromenaden byder Marbella også på mange hyggelige og pæne caféer og restauranter.

Besøger du den gamle bydel, vil du opleve en charmerende bydel, der har detaljerne iorden. Smalle hyggelige stræder, hvor du side om side ser flotte hvide huse, dekoreret med farverige blomster på smedejern balkonerne.

Tag på udflugt

Der er masser hyggelige steder i Marbella og aktiviteter, men hvis man er til endnu flere seværdigheder, så vrimler det med udflugtsmuligheder på solkysten. Tag et smut til maleriske bjerglandsbyer, katedraler eller paldaser. Tag helt ned til det sydligste punkt af Spanien og oplev Gibraltar. Eller måske er det Granada, Sevillia, Rondaeller storbyen Malaga, som den næste dagsudflugt. 

udflugter

Granada/Alhambra

Tag med på opdagelsesrejse til det gamle arabiske palads, Alhambra. 
Et ordsprog siger, at ”har man ikke set Granada, har man intet set”, og stedet betragtes af de lokale som verdens ottende vidunder. Vi bevæger os igennem enestående områder, hvor naturen skifter fra bjerglandsbyer til frodige højsletter med mange oliventræer og andre subtropiske vækster. Granada ligger for foden af nogle af landets højeste bjerge og er vejret klart, kan vi se den evige sne på Sierra Nevadas tinder. Granada er gennem mange år blevet lovprist for sin skønhed og den arabiske stemning. Den arabiske kultur har sat sit præg mange steder i landet, men intet sted uden for den arabiske verden finder man et så smukt og velbevaret bygningsværk som  maurersultanernes palads Alhambra. Den berømte løvegård, myrtegården, badene og tronsalen er de historiske højdepunkter på turen. Vi besøger også sommerpaladset Generalife, med de smukke haver, hvor den imponerende flora vil betage de fleste naturelskere.

Vejledende pris: Voksne kr. 495,- børn kr. 370,- (Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola)

Andre priser ved ophold i Estepona og Marbella

Gibraltar

Lige syd for den spanske solkyst ligger et lille stykke af Storbritannien - Gibraltar eller Tariks klippe, som det betyder. Når man krydser grænsen, kan man hurtigt se forandringerne. Her er røde telefonbokse, britisk skiltning og ofte høres et klingende engelsk. På halvøen ser vi den flotte drypstenshule Sankt Michaels Grotte og de frække, vilde Gibraltar-aber. Pas på værdigenstande! Gibraltar-aberne er berømte og berygtede for deres lange fingre. Her kan købes toldfrie cigaretter, alkohol og parfume.

Inklusive transport og klipperundtur. HUSK PAS!

Vejledende pris: 

Voksne kr. 315 pr. person , Børn 240 kr. pr. person

Ronda

Ronda er en af Spaniens ældste byer, og her er ganske enkelt pragtfuldt! Dagens udflugt tager os med til nogle af byens spændende attraktioner, og flere af Spaniens allerflotteste foto- og udkigspunkter. Vi starter dagen med en rundtur i byen, der ganske unikt ligger på en klippe godt 750 meter over havet. Byen er delt i to af en lang kløft, hvor Guadalevín-floden løber igennem, og tre broer spænder sig over kløften i ca. 100-120 meters højde.

I hele landet er Ronda kendt for sin tyrefægtningsarena, der er Spaniens ældste. Vi oplever både arenaen fra selve pladsen, men hører også historien bag. Arenaen er legendarisk, og det er enhver tyrefægters drøm at optræde netop her, hvor alle legender har holdt til. Vi fortsætter turen til parken Alameda del Tajo, hvorfra der er en spektakulær udsigt ud over Guadalevin-dalen. Vi kommer også forbi den utroligt flotte Santa Maria-kirke, der både er arabisk, gotisk og romersk. På pladsen foran kirken ligger Ronda’s rådhus med dets flotte renæssancefacade. Vi gør også et kort visit i det gamle vinmuseum, hvor der er mulighed for at smage på nogle af områdets pragtfulde vine. Der er lidt for en hver smag. Området er mest kendt for sin rødvin, som går under betegnelsen ”Rondas blod” og forskellige søde vine.

En dag fuld af oplevelser!

Vejledende pris:
Voksne kr. 265 pr. person

Kort

Del denne side via E-mail