Charterferie
Skiferie
  • FUENGIROLA

Om Fuengirola

Et populært feriemål

I dag er Fuengirola en af solkystens mest populære feriebyer for skandinaver. Noget af det som tiltrækker mange af turisterne er de langstrakte sandstrande der melder sig langs Costa Del Sol ved Spaniens sydkyst. Derfor er der masser af mulighed, for at finde sig det rette sted at slå sig ned. Langs stranden finder I den mindst ligeså lange strandpromenade, som byder op til hyggelige gå- og løbeture, hvad end man er til.

På slentreturen langs strandpromenaden er der rig mulighed for at shoppe i de lokale strandbutikker, besøge nogle af de mange restauranter, hvor der blandt andet er at finde en del gode lokale spisesteder, der f.eks. serverer tapas. Find dig til rette hvad enten det er, at nyde solen og daselivet på stranden, hoppe ombord på nogle af de mange vandsportsaktiviteter eller gå på opdagelse langs strandpromenaden.

Noget for hele familien

Der er flere aktiviteter at give sig til i Fuengirola by. Tag familien med i zoologisk have, eller tag på opdagelse rundt i byen i åben hestevogn. Byen har Costa Del Sols største marked, hvorfra du kan købe alt lige fra tøj og grøntsager, til mange andre interessante sager. Nede ved byens lystbåd havn Puerto Deportivo, kan I se flotte både, og hvorfra man ligeledes kan købe sig en bådtur.

Fuengirola ligger tæt på nabobyerne Los Boliches og Los Pacos, som byen efterhånden er vokset sammen med. Et besøg hertil kan stærkt anbefales. Her mærker du en hyggelig stemning blandt de små snævre gader, hvidkalkede huse og lokale butikker.

Tag en tur til Malaga

Tidligere var Fuengirola en beskeden fiskerby, men er i dag en ferieby. Byen ligger blot 25 km for Malaga, som er sin helt egen.  Her finder du ligeledes hyggelige gader, hvorimellem du finder kendte museer og H.C Andersen-statuen. 

udflugter

Granada/Alhambra

Tag med på opdagelsesrejse til det gamle arabiske palads, Alhambra. 
Et ordsprog siger, at ”har man ikke set Granada, har man intet set”, og stedet betragtes af de lokale som verdens ottende vidunder. Vi bevæger os igennem enestående områder, hvor naturen skifter fra bjerglandsbyer til frodige højsletter med mange oliventræer og andre subtropiske vækster. Granada ligger for foden af nogle af landets højeste bjerge og er vejret klart, kan vi se den evige sne på Sierra Nevadas tinder. Granada er gennem mange år blevet lovprist for sin skønhed og den arabiske stemning. Den arabiske kultur har sat sit præg mange steder i landet, men intet sted uden for den arabiske verden finder man et så smukt og velbevaret bygningsværk som  maurersultanernes palads Alhambra. Den berømte løvegård, myrtegården, badene og tronsalen er de historiske højdepunkter på turen. Vi besøger også sommerpaladset Generalife, med de smukke haver, hvor den imponerende flora vil betage de fleste naturelskere.

Vejledende pris: Voksne kr. 495,- børn kr. 370,- (Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola)

Andre priser ved ophold i Estepona og Marbella

Gibraltar

Lige syd for den spanske solkyst ligger et lille stykke af Storbritannien - Gibraltar eller Tariks klippe, som det betyder. Når man krydser grænsen, kan man hurtigt se forandringerne. Her er røde telefonbokse, britisk skiltning og ofte høres et klingende engelsk. På halvøen ser vi den flotte drypstenshule Sankt Michaels Grotte og de frække, vilde Gibraltar-aber. Pas på værdigenstande! Gibraltar-aberne er berømte og berygtede for deres lange fingre. Her kan købes toldfrie cigaretter, alkohol og parfume.

Inklusive transport og klipperundtur. HUSK PAS!

Vejledende pris: 

Voksne kr. 315 pr. person , Børn 240 kr. pr. person

Ronda

Ronda er en af Spaniens ældste byer, og her er ganske enkelt pragtfuldt! Dagens udflugt tager os med til nogle af byens spændende attraktioner, og flere af Spaniens allerflotteste foto- og udkigspunkter. Vi starter dagen med en rundtur i byen, der ganske unikt ligger på en klippe godt 750 meter over havet. Byen er delt i to af en lang kløft, hvor Guadalevín-floden løber igennem, og tre broer spænder sig over kløften i ca. 100-120 meters højde.

I hele landet er Ronda kendt for sin tyrefægtningsarena, der er Spaniens ældste. Vi oplever både arenaen fra selve pladsen, men hører også historien bag. Arenaen er legendarisk, og det er enhver tyrefægters drøm at optræde netop her, hvor alle legender har holdt til. Vi fortsætter turen til parken Alameda del Tajo, hvorfra der er en spektakulær udsigt ud over Guadalevin-dalen. Vi kommer også forbi den utroligt flotte Santa Maria-kirke, der både er arabisk, gotisk og romersk. På pladsen foran kirken ligger Ronda’s rådhus med dets flotte renæssancefacade. Vi gør også et kort visit i det gamle vinmuseum, hvor der er mulighed for at smage på nogle af områdets pragtfulde vine. Der er lidt for en hver smag. Området er mest kendt for sin rødvin, som går under betegnelsen ”Rondas blod” og forskellige søde vine.

En dag fuld af oplevelser!

Vejledende pris:
Voksne kr. 265 pr. person

Kort

Del denne side via E-mail