Charterferie
Skiferie
  • Benalmadena

Om Benalmádena

Benalmadenas tre bydele

Benalmadena er et større område, som består af flere mindre byer, hvoraf de mest omtalte er: Benalmadena Costa, Benalmadena Pueblo og Arroyo de la Miel. Området nede ved kysten, og som strækker sig et stykke ud på begge sider af Benalmadena, kaldes Benalmadena Costa. Her finder du stranden, mange af hotellerne og den livlige marina, som er kendt for den hyggelige atmosfære og det smukke designbyggeri. Her kan du også gå langs den fine strandpromenade, eller besøge en af de mange caféer, barer eller restauranter.

Ønsker du at udforske den lidt ældre del af byen, skal du tage til Benalmadena Pueblo, som er både en smuk og hyggelig by. Der er små gågader med hvidkalkede huse beliggende op ad bjergsiden, med levn fra maurerne og romerne. Man kan gå op til toppen, hvor udsigten over kysten er helt fantastisk.

Tag også til Arroyo de La Miel som byder på gågader og pladser med barer og restauranter. Stedet fungere egentlig som en storby, og kan betragtet som Benalmadenas centrum. I dette område kan du finde to af Costa Del Sols store attraktioner -  Tivoli World, som er et sted for så vel børn som voksne med sjove forlystelser, som er opført efter dansk forbillede med rutsjebaner og karruseller – du finder endda en dansk restaurant. Lige overfor finder I også den berømte kabelbane. Restauranter og butikker har denne bydel også et godt udvalg af.

Storbyen Malaga

Tag et smut til storbyen, Malaga, som ligger lige rundt om hjørnet. Tager I en taxa kan I være fremme på 30 min. Herinde kan I få jer en god gåtur i de kringlede gader, spise lidt tapas, eller besøge nogle berømte seværdigheder. Her kan du bruge mere end blot en dag!


udflugter

Granada/Alhambra

Tag med på opdagelsesrejse til det gamle arabiske palads, Alhambra. 
Et ordsprog siger, at ”har man ikke set Granada, har man intet set”, og stedet betragtes af de lokale som verdens ottende vidunder. Vi bevæger os igennem enestående områder, hvor naturen skifter fra bjerglandsbyer til frodige højsletter med mange oliventræer og andre subtropiske vækster. Granada ligger for foden af nogle af landets højeste bjerge og er vejret klart, kan vi se den evige sne på Sierra Nevadas tinder. Granada er gennem mange år blevet lovprist for sin skønhed og den arabiske stemning. Den arabiske kultur har sat sit præg mange steder i landet, men intet sted uden for den arabiske verden finder man et så smukt og velbevaret bygningsværk som  maurersultanernes palads Alhambra. Den berømte løvegård, myrtegården, badene og tronsalen er de historiske højdepunkter på turen. Vi besøger også sommerpaladset Generalife, med de smukke haver, hvor den imponerende flora vil betage de fleste naturelskere.

Vejledende pris: Voksne kr. 495,- børn kr. 370,- (Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola)

Andre priser ved ophold i Estepona og Marbella

Gibraltar

Lige syd for den spanske solkyst ligger et lille stykke af Storbritannien - Gibraltar eller Tariks klippe, som det betyder. Når man krydser grænsen, kan man hurtigt se forandringerne. Her er røde telefonbokse, britisk skiltning og ofte høres et klingende engelsk. På halvøen ser vi den flotte drypstenshule Sankt Michaels Grotte og de frække, vilde Gibraltar-aber. Pas på værdigenstande! Gibraltar-aberne er berømte og berygtede for deres lange fingre. Her kan købes toldfrie cigaretter, alkohol og parfume.

Inklusive transport og klipperundtur. HUSK PAS!

Vejledende pris: 

Voksne kr. 315 pr. person , Børn 240 kr. pr. person

Ronda

Ronda er en af Spaniens ældste byer, og her er ganske enkelt pragtfuldt! Dagens udflugt tager os med til nogle af byens spændende attraktioner, og flere af Spaniens allerflotteste foto- og udkigspunkter. Vi starter dagen med en rundtur i byen, der ganske unikt ligger på en klippe godt 750 meter over havet. Byen er delt i to af en lang kløft, hvor Guadalevín-floden løber igennem, og tre broer spænder sig over kløften i ca. 100-120 meters højde.

I hele landet er Ronda kendt for sin tyrefægtningsarena, der er Spaniens ældste. Vi oplever både arenaen fra selve pladsen, men hører også historien bag. Arenaen er legendarisk, og det er enhver tyrefægters drøm at optræde netop her, hvor alle legender har holdt til. Vi fortsætter turen til parken Alameda del Tajo, hvorfra der er en spektakulær udsigt ud over Guadalevin-dalen. Vi kommer også forbi den utroligt flotte Santa Maria-kirke, der både er arabisk, gotisk og romersk. På pladsen foran kirken ligger Ronda’s rådhus med dets flotte renæssancefacade. Vi gør også et kort visit i det gamle vinmuseum, hvor der er mulighed for at smage på nogle af områdets pragtfulde vine. Der er lidt for en hver smag. Området er mest kendt for sin rødvin, som går under betegnelsen ”Rondas blod” og forskellige søde vine.

En dag fuld af oplevelser!

Vejledende pris:
Voksne kr. 265 pr. person

Del denne side via E-mail