Solferie
Skiferie
Storbyferie
  • COSTA DE ALMERÍA

Udvalgte tilbud på Costa de Almeria

Om Costa de Almería

Costa de Almería - Et solsikkert ferievalg

Fanger de historiske fortællinger, de mindre turistet områder og de utrolig smukke seværdigheder dig? – så er Costa de Almería lige sagen.
I det sydøstlige hjørne af Andalusien – lige ud til Middelhavet – ligger Costa de Almería. Området er et af de nyere ferieområder, og her vil man opleve, at kysten og naturen er helt uspoleret. Der er fantastiske lange strande, bjergkæder, samt et tørt og varmt klima. Området man befinder sig i er rig på seværdigheder og udflugtsmuligheder.

Oplev Spaniens egen feriefavorit

Når I rejser til Costa de Almería, besøger I et af spaniernes egne favorit-rejsemål. De er kommet her i årtier, men nu er rejsemålet ikke længere en hemmelighed for os andre. Det gør dog kun oplevelsen endnu mere autentisk og charmerende. På de spanske barer serverer de fleste stadigvæk tapas til drikkevarerne, og området er kendt for at have den bedst lokale tapas i Spanien.

Mellem kystens to største ferieområder Roquetas de Mar og Aguadulce løber der en 15 kilometer lang strand – så selv om det er højsæson, er der altid god plads i Costa de Almería. Langs stranden er der også en lang promenade, der er perfekt til gode gåture i løbet af ferien.

Udforsk Almería

Hovedbyen Almería, byder på en pause fra solen med både shopping og skøn andalusisk atmosfære. Byens gamle bydel er absolut et besøg værd – Her er der mulighed for at gå en tur i de smalle gader eller besøg borgen ”Alcazaba” på toppen af byen, der både giver et godt indblik i områdets historie, og samtidig en forblindende udsigt over byen. Foruden byens borg, er den smukke katedral også et besøg værd. Man vil opleve en historisk by med masser af muligheder for at shoppe og spise alt det gode lokale mad.

Se også de andre destinationer i Spanien: Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, Mallorca og Costa del Sol

Hoteller i Costa de Almería

Find din rejse til Costa de Almería

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

udflugter i Costa de Almería

Alhambra & Granada

Den absolutte stjernetur til Alhambra, kandidat til verdens syv nye vidundere, er en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for! Tag med på en storslået opdagelsesrejse gennem Andalusiens gamle, mauriske palads, Alhambra. Lad dig forføre af historier om forførende araberprinsesse, voldsomme krige, rige kaliffer, og katolske konger, alt sammen fortalt igennem de frodige haver og detaljerede symboler og skrift i gipsstuk. På en rundtur i Alhambra bevæger vi os igennem tiden fra 1238 til 1492, hvor 23 sultaner hver har sat sit præg på de fantastiske paladser, inden de katolske monarker lagde deres hånd på værket i en kollision af maurisk og katolsk arkitektur og historie. Oplev også den gamle spanske hovedstad, Granada, der med pulserende liv omkranser det royale kapel og den storslåede katedral som du også kan besøge.

I Granada finder man et spændende centrum, hvor arkitektur, historie og de lokales travle dagligdag mødes, og her vil der være god tid til at udforske de mange gader, markeder, butikker og tapas-barer. Alhambra er Spaniens vigtigste turistattraktion – en oplevelse, du aldrig vil glemme.

OBS: Meget begrænsede pladser, det anbefales at booke hjemmefra.

Heldagstur uden frokost

Vejledende pris: 
Voksne kr. 510 pr. person
Børn kr. 385 pr. barn.

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Almería byvandring

Den mest autentiske del af Spanien er manifesteret i hovedstaden, Almería, hvor det rigtige, spanske byliv fås helt ind under huden. Hverdagens puls og den andalusiske charme mærkes på det lokale marked, hvor friskfangede fisk og lokale grøntsager bliver langet over diskene, mens andre mødes i hjørnet og diskuterer livets store og små spørgsmål. Vi oplever en by, som har vokset sig stor inden for de sidste årtier. Byen er fyldt med historie, og det kan man også se, når vi går rundt i de hyggelige gader. Her oplever vi både gamle ruiner, charmerende pladser, monumenter og fortet Alcazaba, som blev bygget midt i det 10. århundrede. Når du står oppe i vagttårnene hævet højt over byen, med udsigt udover by, bjerge og havets horisont, er der ingen tvivl om, at der bliver skabt uforglemmelige ferieminder. Almería byder på mange skjulte perler bl.a. har John Lennon boet i byen og nydt bylivet. Efter turen rundt i Almerías gader, vil der være tid til på egen hånd til at opleve byen.

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Halvdagstur (Turen er normalvis lørdag)

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen. 
Vejledende pris: Voksne kr. 210 - børn kr.155.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Almerías bagland

Her er den ideelle mulighed for at få et indtryk af baglandet ved Almería-kysten uden videre anstrengelse – både med den spændende, andalusiske kultur, som bærer meget præg af den lange arabiske periode i området, men også med den fantastisk, smukke natur i bjergene. På turen besøger vi først et marked, hvor der sælges alt fra tøj til frugt og grønt. Her kan I på egen hånd kigge i de små boder og måske gøre en god handel? Efterfølgende fortsætter vi op af bjergkæden til den hvide landsby, Felix, hvor tempoet er meget afslappet og udsigten vidunderlig - over bjergene, plastikhavet af drivhusene og ud til hotelzonerne på kystlinjen. Vi er tilbage ved hotellerne til frokost.

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Halvdagstur (køres søndag)

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen. 
Vejledende pris: Voksne kr. 165 - børn kr.120.

Mini Hollywood

Det vilde vesten og de seje cowboys tager os med på en rejse tilbage i tiden, som for alvor vækker barndommens eventyrlyst til live. Lige nord for Almería finder vi en af Europas eneste ørkener, og dette fantastisk flotte landskab har siden 1960’erne været flittigt benyttet til optagelser af mange store filmproduktioner, bl.a. flere westernfilm med selveste Clint Eastwood i hovedrollen. I dag er kulisserne blevet lavet om til en temapark, som er åben for besøgende. Udover de gamle filmkulisser, finder man også områdets største dyrepark, der indeholder mere end 175 forskellige dyrearter, bl.a. løver, giraffer og næsehorn. Hvis man har lyst til at blive kølet ned, kan man også benytte parkens poolområde, så husk at tage badetøjet med.

¾ dags tur

Vejledende pris:

Voksne kr. 345 pr. person
Børn kr. 290 pr. barn.

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Områder i Costa de Almería

Roquetas de Mar

Ligger lige ud til Middelhavet.

Se mere her >

Almerimar

Kombinér badeferie og golf

Se mere her >

Kort over Costa de Almería