Charterferie
Skiferie
  • TOSSA DE MAR

Om Tossa de Mar

Den skønneste perle på den nordspanske kyst finder du i og omkring Tossa de Mar. Byen er utrolig smukt beliggende lige ud til en halvmåneformet strand og har en spændende middelalderbydel på klippen ud mod kysten, som hedder Vila Vella. Middelalderbydelen er utrolig charmerende og smuk med de oprindelige huse og gader omgivet af bymuren med de prægtige tårne fra år 1100 og med en fantastisk udsigt over klippekysten og byen. Vila Vella er stadig beboet og fungerer som en aktiv landsby. I Vila Vella ligger bymuseet, hvor der hænger et billede at Marc Chagall. Han kaldte Tossa de Mar for det blå paradis.

Tossa de Mar og Vila Vella, med i alt 6.000 indbyggere, er en af juvelerne på Costa Brava med en uovertruffen atmosfære, med et hav af smalle gader, gode shoppingmuligheder, museer, caféliv, barer og rigtig gode restauranter, både upcoming og enkelte nominrede Michelin restauranter. Der er ugentligt marked i byen. Omkring Tossa de Mar er der flere vandre- og løbe ruter med en flot udsigt ud over den smukke kyststrækning og ind over byen. 

Fra den smukke halvmåneformede strand, som er hovedstranden blandt tre strande i området,  kan man sejle med glasbåd op og ned langs kysten og stå af på en strand, hvor man kan blive hele dagen. Der er ved hovedstranden både vandsportsaktiviteter og dykkermuligheder .Omkring Tossa de Mar er der gode dykker- og snorkelmuligheder grundet det klare blå vand og fordi klipperne danner små bugter, hvor nogle fisk kan lide at holde til.

Tossa de Mar ligger ca. 1,5 times kørsel i bil fra Barcelona, og man kan nå dertil med bus eller tog. Toget afgår fra Blanes, som ligger ca. 25 km væk og kan nåes med bus. Turen med bus og tog vil tage i mellem 3-4 timer, afhængigt af hvornår og hvordan man rejser. Man kan også deltage i en arrangeret udflugt med vores rejseledere.

Udflugter

Fantastiske Barcelona

Vores udflugt til Barcelona består af to dele; en med fritid til sightseeing eller shopping i hjertet af Barcelona – ramblaen og Plaça Catalunya, hvor man finder nogle af de mest imponerende butikker i en af Europas mest moderne byer. For de knap så shopping-interesserede, er der mulighed for eksempelvis at besøge katedralen og det gotiske kvarter eller måske Picasso-museet.

Den anden del indeholder en interessant køretur rundt i Barcelonas hovedgader. Vi gør et stop ved ”det perfekte tempel” La Sagrada Família (Den Hellige Families kirke) og besøger Montjuïc, et af de højeste punkter og en del af byen med en særlig historie.

På udflugten ser vi også nogle af de andre imponerende monumenter Barcelona har at byde på – såsom Gaudís huse og Palau Nacional.

Heldagstur

Pris: Voksne ca. 37 euro. Børn ca. 24 euro

Kort

Del denne side via E-mail