Charterferie
Skiferie
  • PALAMOS

Om Palamos

På den smukke Costa Brava kyst midt mellem den franske grænse og Barcelona, ligger byen Palamós, en gammel fiskerby grundlagt i 1279. Palamós er i dag en populær ferieby lige ud til Middelhavet med fantastiske strande. Byen har gopdt og vel 18.000 indbyggere.

Byen har et velbevaret middelaldercentrum med gågade, hvor der findes mange barer, restauranter og shoppingmuligheder. Midt i Palamós, ved siden af fiskerhavnen, finder man byens hovedstrand, Playa Gran, med fint gyldent sand og med et væld af vandsportsaktiviteter. På strandpromenaden midt i byen ligger der mange barer, musikbarer og gode restauranter, som serverer katalanske specialiteter.

La Fosca bugten der ligger et par km nord for Palamós har en af de bedste strande på Costa Brava kysten. Den brede strand er 1,5 km lang og med finkornet sand. Stranden har fået sit navn efter klippemassivet, der deler stranden i to. Nord for stranden er der klipper med rigtig gode snorklemuligheder. Området lidt nord for La Fosca er et meget smukt skovområde, der er oplagt til vandre- og løbeture. Her findes fantastiske smukke små strande og ubeskrivelige flotte udsigter.

Udflugter

Fantastiske Barcelona

Vores udflugt til Barcelona består af to dele; en med fritid til sightseeing eller shopping i hjertet af Barcelona – ramblaen og Plaça Catalunya, hvor man finder nogle af de mest imponerende butikker i en af Europas mest moderne byer. For de knap så shopping-interesserede, er der mulighed for eksempelvis at besøge katedralen og det gotiske kvarter eller måske Picasso-museet.

Den anden del indeholder en interessant køretur rundt i Barcelonas hovedgader. Vi gør et stop ved ”det perfekte tempel” La Sagrada Família (Den Hellige Families kirke) og besøger Montjuïc, et af de højeste punkter og en del af byen med en særlig historie.

På udflugten ser vi også nogle af de andre imponerende monumenter Barcelona har at byde på – såsom Gaudís huse og Palau Nacional.

Heldagstur

Pris: Voksne ca. 37 euro. Børn ca. 24 euro

Kort

Del denne side via E-mail