Charterferie
Skiferie
  • LLORET DE MAR

Om Lloret de Mar

Lloret de Mar er en kystby på Costa Brava kysten. Den ligger ud til Middelhavet nær byerne Blanes og Tossa de Mar. Lloret de Mar er en skøn ferieby for alle aldersgrupper. Familien kan slappe af ved de børnevenlige strande, tage en tur i vandland eller cykle en tur på lejede mountainbikes.

Byen har en perfekt beliggenhed, som byder på både tradition, historie og gastronomi. Den flotte marina, de smukke strande og hyggelige små laguner gør stedet virkeligt attraktivt. Hele familien vil trives i Lloret de Mar, da her er et bredt udvalg af restauranter, diskoteker for de unge, koncerter og gode busforbindelser til andre byer i området. 

For de aktive er her masser af muligheder bl.a. golf og vandsportsaktiviteter og på de mange legepladser rundt omkring i byen, kan de små gæster muntre sig. Lloret stranden er lidt større og livligere end Playa de Fenals, som ligger ved den roligere bydel Fenals.

Lloret de Mar ligger ca. 1,5 times kørsel i bil fra Barcelona, og man kan nå dertil med bus eller tog. Toget afgår fra Blanes, som ligger ca. 10 km væk og kan nåes med bus. Turen med bus og tog vil tage i mellem 3-4 timer, afhængigt af hvornår og hvordan man rejser. Man kan også deltage i en arrangeret udflugt med vores rejseledere

Udflugter

Fantastiske Barcelona

Vores udflugt til Barcelona består af to dele; en med fritid til sightseeing eller shopping i hjertet af Barcelona – ramblaen og Plaça Catalunya, hvor man finder nogle af de mest imponerende butikker i en af Europas mest moderne byer. For de knap så shopping-interesserede, er der mulighed for eksempelvis at besøge katedralen og det gotiske kvarter eller måske Picasso-museet.

Den anden del indeholder en interessant køretur rundt i Barcelonas hovedgader. Vi gør et stop ved ”det perfekte tempel” La Sagrada Família (Den Hellige Families kirke) og besøger Montjuïc, et af de højeste punkter og en del af byen med en særlig historie.

På udflugten ser vi også nogle af de andre imponerende monumenter Barcelona har at byde på – såsom Gaudís huse og Palau Nacional.

Heldagstur

Pris: Voksne ca. 37 euro. Børn ca. 24 euro

Kort

Del denne side via E-mail