Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Turiquintas Lejligheder

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Turiquintas Lejligheder

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Pool
  • Restaurant
  • Wi-Fi

Turiquintas Lejligheder er et lille og hyggeligt lejlighedshotel med en personlig og familiær atmosfære. Her føler I jer med garanti hjemme fra første sekund – og derfor vender mange gæster også tilbage år efter år.

Turiquintas er nærmest en lille by i byen med sine mange små bungalows, der er indrettet som lejligheder. Hotel-far viser gerne rundt, for de små bungalows ligger smukt blandt figen-, abrikos- og ferskentræer. Et smukt område, der skaber den helt rette atmosfære til en afslappende ferie.

I bor blot 1,5 kilometer fra Armação de Pêra – en charmerende, lille by med mange restauranter og en moderne havn. Fra lejligheder er der også kort afstand til den smukke sandstrand, mens hotellet også har fine facilitet bl.a. en tennisbane og en mindre legeplads til de mindste. I kan også leje en bil og køre på opdagelse langs Algarve-kysten, der har meget at byde på!

Hotellet har et mindre, men hyggeligt poolområde med børnepool og liggestole, I frit kan benytte. Her ligger også en restaurant, hvor I kan nyde en frokost eller en forfriskning. Glæd jer til den hyggelige stemning – for området er et naturligt samlingspunkt for alle gæster.

Opholdet på Turiquintas Lejligheder er uden pension, men morgenmad, halvpension eller fuldpension kan tilkøbes.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 600 m
Afstand til centrum 2 km
Afstand til hæveautomat 600 m
Afstand til lufthavn 54 km
Afstand til minimarked 600 m
Afstand til strand 800 m
Bar Ja
Byggeår 1989
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 2
Køleskab Ja
Lejligheder 80
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Rengøring pr. uge 5
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Skift af sengelinned, pr. uge 2
TV på værelset Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Lejligheder:
På Hotel Turiquintas bor du i store lyse og velindrettede lejligheder. Et-værelses lejligheder er med kombineret sove-/opholdsrum, tv, safebox, køkken med mikroovn, kaffemaskine, brødrister, elkedel og kogeplader. Der er eget bad/toilet og en møbleret balkon med skrå havudsigt. Alle et-værelses lejligheder ligger på 1. sal. De to-værelses og tre-værelses lejligheder er indrettede tilsvarende, men har desuden et eller to separate soverum og ingen havudsigt. Lejlighederne er renoveret løbende, og indretningen kan derfor være forskellig. Superior-lejligheder er nyrenoverede med aircondition, vaskemaskine, opvaskemaskine, ovn og et mere moderne køkken.

I et-værelses lejligheder er der plads til maksimalt to voksne og et barn, i to-værelses lejligheder er der maksimalt plads til tre voksne og et barn, og i de tre-værelses lejligheder er der maksimalt plads til fem voksne og et barn.


Øvrigt:
Leje af håndklæder er mod gebyr.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail