Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • Gratis WIFI
 • Hyggelig have
 • Lige ud til havet

Hotel Pestana Viking

4
Her får du
 • Gratis WIFI
 • Hyggelig have
 • Lige ud til havet
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Pestana Viking

 • Børnepool
 • Halvpension muligt
 • Pool
 • Restaurant
 • Wi-Fi

På toppen af en smuk klippe og med udsigt over Praia de Rocha-stranden ligger Hotel Pestana Viking. Her indlogeres i på et moderne hotel, der ligger omgivet af eksotiske palmer og frodige planter. Det grønne landskab baner vejen, når I skal ned til hotellets strand, der ligger to minutters spadseregang fra hotellet. På stranden finder i liggestole og parasoller, alt I skal gøre, er at lægge jeres håndklæder og begive jer ud i vandet.

Foretrækker I at bade i poolen, så har hotellet heldigvis tre af slagsen: en saltvandspool, en indendørs pool og en børnepool. De to udendørs pool er omgivet af liggestole og parasoller der – kombineret med græsplænen og palmerne – skaber en hyggelig og afslappende atmosfære. Bliver I tørstige, så ligger hotellets Pool Bar lige ved siden af og her kan I få kolde drikkevarer og snacks.

Skal der et lidt større måltid til, så har I to muligheder. Hotel Pestana Viking råder over to restauranter. På Restaurant Valhaller serveres den daglige morgenmad og til aften serveres der forskellige internationale retter såvel som lokale specialiteter. Børnene er der også tages højde for, når menuen sammensættes. I sommerhotellet er hotellets Pool Bistro også åben – her serveres der bl.a. sandwich, burgere, grillet kød og fisk, salatbar og andre lækre retter.

Hvis I kan lide at dyrke sport, så er Hotel Pestana Viking et oplagt valg. Hotellet har selv en multifunktionsbane, hvor det er muligt at spille fodbold, tennis og basketball, men I kan også besøge de mange omkringliggende golfbaner eller bestille en bådtur, hvor i kan dyrke vandsport eller se delfiner.

På hotellets spa tilbydes der alt lige fra ansigtsbehandlinger til massager og tyrkiske bade. Spaområdet består bl.a. af sauna og dampbad, jacuzzi, Hammam og den indendørs pool, som er opvarmet året rundt. Området er et besøg værd, hvis I ønsker at koble helt af.

Til børnene har hotellet sørget for en Kids Club. Her er dagligt underholdning og aktiviteter, så de kommer helt sikkert ikke til at kede sig. Derudover er der også et rigtig fint spillerum, hvor hele familien kan dyste mod hinanden i forskellige spil.

Har I glemt at få solbrillerne med på ferie, så kan I besøge hotellets butik. Her sælges der en bred håndfuld varer. I kan også begive jer ud i området og besøge f.eks. Portimão Aqua Mall eller nogle af de mange andre seværdigheder og aktiviteter, som området byder på.

Jeres ophold er inklusive morgenmad, men halvpension kan tilkøbes.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 3 km Armação de Pêra
Afstand til strand 200 m
Antal værelser 182
Byggeår 1976
Børnepool Ja
Elevator Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Pool Ja
Renoveret 2006
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Spa & wellness Ja
Tennis Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Dobbeltværelser:
De flotte dobbeltværelser har bl.a. TV, minibar, hårtørrer, safebox (mod gebyr), telefon, aircondition og balkon/terrasse med udsigt til enten haverne eller vandet.

Superiorværelse:
Disse værelser er magen til dobbeltværelserne, men har udsigt til havet.

Dobbeltværelse med ekstra opredning:
Disse værelser er magen til dobbeltværelserne, men med mulighed for en ekstra opredning.

Øvrigt:
Lange bukser er påkrævet for mænd under aftensmaden.

Hotellet befinder sig på en klippe, så I skal ned af en trappe for at nå den flotte strand.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail