Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Alfagar Village Lejligheder

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Alfagar Village Lejligheder

Alfagar Village er et helt igennem skønne lejligheder med en vidunderlig beliggenhed. Fra området har I en betagende udsigt over den smukke Santa Eulalia-strand øst for Albufeira.

Alfagar Village består af mange lejligheder, der tilsammen udgør sin helt egen lille, charmerende landsby. Her er en hyggelig stemning og gode faciliteter for hele familien. Hotellet har flere skønne poolområder, og I har ikke mere end 300 meter til stranden via trapper – helt perfekt til nogle afslappende feriedage.

I kan slappe af i hotellets meget smukke haveområde, hvor I let finder jeres egen lille oase, eller ved de tre poolområder, som har swimmingpools, børnepools, solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Rejser I med børn, kan I vælge et meget børnevenligt poolområde med to store vandrutsjebaner, flere små og et splash-område i poolen. Børnene vil helt sikkert også elske de store legepladser, der er på området. Det er også muligt at benytte hotellets indendørspool og sauna. Her finder I også et fitnessområde.

På Alfagar Villager finder I nogle rigtig gode lejligheder, der alle har store balkoner. Her kan I rigtig nyde ferielivet og det dejlige vejr. Vil I opleve mere på ferien, kan I med fordel leje bil – der er gode parkeringsmuligheder ved lejlighederne – eller tage shuttlebussen til den gamle bydel (mod betaling).

Vil I på nettet, finder I gratis WI-FI/trådløst internet i receptionen og i Village-baren. Her er desuden aftenunderholdning for alle aldre flere gange om ugen.

Opholdet på Alfagar Village er uden pension, men du kan tilkøbe morgenmad eller halvpension.

Om hotellet
Afstand til centrum 5 km
Afstand til hæveautomat 150 m
Afstand til lokalt centrum 1 km
Afstand til lufthavn 37 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 300 m
Aircondition Ja
Bar Ja
Byggeår 1995
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 2
Køleskab Ja
Lejligheder 210
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Rengøring pr. uge 2
Renoveret 2010
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Skift af sengelinned, pr. uge 1
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis i fællesområder

Værelserne:
På Alfagar Village bor du i dejlige, rummelige og renoverede lejligheder med stue med sofabord og sovesofa til to personer, åbent køkken med fire elektriske kogeplader, elkedel, brødrister, kaffemaskine, køleskab og et stort udvalg af køkkenudstyr samt aircondition. Du kan få safebox mod gebyr. Her er også en fin møbleret balkon med udsigt til hotellets blomstrende have. Havudsigt kan tilkøbes. 

I de et-værelses lejligheder kan der maksimalt bo to personer og i de to-værelsers er der plads til maksimalt fire personer. De tre-værelses lejligheder er indrettet til maksimalt seks personer. Du kan også bo alene i en et-værelses lejlighed mod tillæg.

Det kan være en god ide at medbringe sæbe, opvaskebørste, proptrækker, viskestykker mm., da det ikke er et krav, at lejligheder er indrettet med disse ting. 

Øvrigt:
Alfagar Village ligger meget smukt med panoramaudsigt over stranden. Der er niveauforskelle på hotelområdet og trapper ned til stranden. Alfagar byder på mange gode faciliteter, blandt andet tennisbaner, stor legeplads, spillelokale, eget minimarked, restaurant og en hotelbus, der mod betaling kører til den gamle by i Albufeira to gange dagligt. Hotellet har også et vaskerum, hvor I kan vaske tøj mod betaling. Der er indtjekning fra kl. 16.

Når du bor på Alfagar Village, kan du frit benytte faciliteterne på Alfagar Alto Da Colina, hvor der bl.a. er et fint vandland med vandutsjebaner, mange børnevenlige faciliteter og flere restauranter.

Adresse
Balaia, P.O.Box 866 Apartado, 8200-912 Albufeira
Tlf. 00351 289 540 220 Fax. 00351 289 542 770

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail