Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • Fantastisk familieresort
 • Rummelige lejligheder
 • Tæt på strand
 • Mulighed for at benytte søsterhotellets faciliteter
 • Flere poolområder

Alfagar Alto da Colina Aparthotel

4
Her får du
 • Fantastisk familieresort
 • Rummelige lejligheder
 • Tæt på strand
 • Mulighed for at benytte søsterhotellets faciliteter
 • Flere poolområder
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Alfagar Alto da Colina Aparthotel

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Vandland
 • Vandrutsjebane
 • Wi-Fi

Det skønne, familievenlige hotel Alfagar Alto da Colina ligger i det østlige Albufeira, ca. 4 km fra byens hyggelige, gamle bydel.

På hotellet finder du hele 6 swimmingpools (udendørs og indendørs), heraf også et lille vandland med vandrutsjebaner og en splash-pool, som indbyder til mange timers leg for de mindste. Ved poolområdet er der også en poolbar, hvor du kan nyde en snack eller forfriskning.

Kun en kilometer fra Alfagar Alto da Colina finder du en fin sandstrand, hvor du kan slappe af og nyde de mange solrige timer. Spiller du golf, er der blot en kort gåtur til den fine 9-hullers golfbane Balaia Golf. Du kan også spille tennis på hotellets tennisbaner eller dyrke forskellige former for sport på hotellets multisportsbane.

Der arrangeres løbende underholdning på hotellet, og der er også mulighed for at spille dart. For børnene er der desuden en klatrebane, legeplads, et indendørs legerum samt en international børneklub (mod betaling). Start dagen med en frisk morgentræning i hotellets fitnessrum eller hop i den afslappende sauna eller det tyrkiske dampbad (mod betaling) efter en dag på stranden.

På Alfagar Alto da Colina bor du i nydelige lejligheder med egen balkon, ideelle til familier med mindre børn. Her er der mulighed for at lave et let måltid mad, men skal det være let, kan du også bestille gode retter i en af hotellets restauranter eller se en fodboldkamp, imens du smager en herlig, lokal øl på en af snackbarerne. Du kan naturligvis også vælge at gå på opdagelse blandt de mange gode restauranter i Abufeira, som du kan komme til via hotellets egen shuttlebus.

Opholdet på Alfagar Alto da Colina er uden pension, men der kan tilkøbes morgenmad og halvpension.

Om hotellet
Afstand til centrum 5 km, Albufeira
Afstand til lokalt centrum 1,5 km, Areias de Sao Joao
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til restauranter 350 m
Afstand til strand 700 m, Santa Eulalia Beach
Aircondition Ja
Antal værelser 30
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Etager 5
Fitness Ja
Game room Ja
Golfbane Indenfor 5 km.
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Internet Ja, mod gebyr
Kaffe/Te faciliteter Ja
Kitchen Ja
Konferencerum Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Lejligheder 159
Padel tennis Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 5
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Sauna Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 1
Snackbar Ja
Splash zone Ja
Telefon Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandrutschebane Ja
Vaskeri Ja
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Lejligheder:

På Alfagar Alto da Colina kan du bo i dobbeltværelse, 2-værelses eller 3-værelseslejligheder med udsigt til haven eller havet.  

Dobbeltværelser:
Du bor i flotte, veldekorerede dobbeltværelser, der er indrettet med WiFi, TV, hårtørrer, aircondition samt safebox (mod gebyr). Balkonen er møbleret og alle værelserne er placeret i den sidste bygning modsat receptionen. Da værelserne vender ud mod vejen, kan trafikstøj forekomme.

2-værelses lejlighed med balkon:
Du bor i flotte, veldekorerede lejligheder med hyggelige og lyse rum. Alle lejlighederne har et fuldt udstyret køkken (fire kogeplader, mikroovn, miniovn, brødrister, elkoger og kaffemaskine) og badeværelse med badekar. Derudover er de indrettet med WiFi, TV, hårtørrer, aircondition samt safebox (mod gebyr). Til lejlighederne hører en møbleret balkon med enten havudsigt eller udsigt til hotellets have. Der kan maks. bo 4 personer i disse lejligheder.

3-værelses lejlighed med balkon:
Du bor i flotte, veldekorerede lejligheder med store, lyse rum. Alle lejlighederne har et fuldt udstyret køkken (fire kogeplader, mikroovn, miniovn, brødrister, elkoger og kaffemaskine) og badeværelse med badekar. Derudover er de indrettet med WiFi, TV, hårtørrer, aircondition samt safebox (mod gebyr). Til lejlighederne hører en møbleret balkon med enten havudsigt eller udsigt til hotellets have. Der kan maks. bo 6 personer i disse lejligheder.

Pension:
Måltider er ikke inkluderet i opholdet.

Der kan tilkøbes morgenmad og halvpension.

Øvrigt:
Når du bor på Alfagar Alto da Colina, kan du frit benytte faciliteterne på Alfagar Village, der bl.a. tilbyder flere skønne poolområder, egen nedgang til strand og et minimarked.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail