Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
 • ALGARVE

FIND NETOP DIN REJSE

Om Algarve

Algarve – Portugals perle

På Portugals sydside – med kysten vendt mod det afrikanske kontinent – finder I Algarve. Her ligger et af Europas fineste rejsemål og nyder godt af de varme vinde, der blæser sydfra og bliver opvarmet af deres færd henover de nordafrikanske ørkenområder.
Området har mere end 3000 solskinstimer om året, hvilket bringer Algarve foran Californien i solskinsregnskabet. Her kan I derfor roligt regne med, at solen står solen højt på himlen og skaber et europæisk ferieparadis med noget for alle.
Derfor er Algarve også uomtvisteligt Portugals mest populære feriemål. Her lokker 150 km sydvendt kyst med lange sandstrande, små bugter og rødbrune klipper, der knejser sig højt mod den blå himmel.
Samtidig har Algarve masser af seværdigheder og aktiviteter, I kan fylde jeres ferie op med.

Algarve er fyldt med oplevelser

Algarvekysten har et væld af oplevelser for alle.
Området egner sig derfor både til jer, der er på jagt efter en skøn badeferie, med alt hvad dét indebærer – og jer der nyder en aktiv ferie med eksempelvis tennis, cykling og golf. Især i forhold til sidstnævnte, bliver I ikke skuffede. I Algarve finder I nemlig flere forskellige golfbaner, med en beliggenhed direkte ud til kysten. Det skaber en helt unik kulisse til jeres aktiviteter på greenen.
Algarve byder desuden på masser af muligheder for vandsport. Vindene fra Atlanterhavet egner sig nemlig fremragende til wind-og kitesurfing og trækker derfor mange aktive surfere til området. Vandet egner sig også fremragende til snorkling og dykning og under havoverfladen venter mange spændende oplevelser på jer.
Er I mere til en afslappende ferie, skuffer Algarve heller ikke. Her ligger den ene skønne og hvide sandstrand efter den anden og lokker med sit lækre kølende badevand.
Vil I hellere i poolen, har Algarve et stort udvalg af skønne hoteller, der passer til alle. Her er familievenlige hoteller med mulighed for All Inclusive, voksenhoteller til jer der sætter pris på en rolig ferie og lejlighedskomplekser til jer, der elsker en ferie på jeres egne præmisser.

Algarve med børn

Der er masser af børnevenlige hoteller i Algarve, som både har taget højde for de ekstra behov I har, når I rejser med børn – og tilbyder spændende aktiviteter, de små kan tage sig til i løbet af dagen.
Selve området byder derudover på vandparker med sjove aktiviteter for store og små, samt dyreparker med forskellige temaer. Generelt er de portugisiske indbyggere i øvrigt imødekommende og restauranterne har masser af børnefavoritter på menukortene. Side om side med spændende, autentiske og lokale retter, så de voksne også kan få den gastronomiske rejselyst stillet.
Og det er faktisk meget sigende for en ferie i Algarve: Den er alsidig og lader jer kombinere dét, i hver især kan lide på fineste vis. Her er nemlig ingen begrænsninger for jeres muligheder.

Et dejligt klima i Algarve

Sommeren i Algarve er præget af lange, tørre solskinsdage. Temperaturen når nogle dage op på 35 grader, men den lette vind fra kysterne medvirker til, at varmen ikke føles ubehagelig.
Det betyder, at vejret i Algarve er noget, der tiltaler de fleste. Her er nemlig lunt og lækkert badevejr til jer, der elsker sommervejr. Samtidig befinder temperaturerne sig på et niveau, der stadig tillader fysisk aktivitet og dagsudflugter uden at varmen bliver alt for trykkende.

Charmerende byer på stribe

Der ligger mange små og større byer langs Algarvekysten og alle steder kan I opleve den autentiske og hyggelige stemning. Byerne ligger som perler på en snor og emmer hver især af historie.
Særligt Maurerne har sat deres tydelige præg på Algarve, som blandt andet ses på de kridhvide huse i arabisk stil og på de karakteristiske blå-hvide kakler. Også husenes høje, slanke og fint udsmykkede skorstene, der kan minde om minareter, vidner om de muslimske maureres påvirkning på området.
Sun Tours tilbyder primært hoteller og ferielejligheder i området ved Praia da Rocha. Det byder på en 2 kilometer lang strand, som i øvrigt er én af de mest besøgte og fotograferede på hele Algarvekysten. Ferieområdet er et vidunderligt mix af det hele. Her er livligt byliv med talrige souvenirbutikker, barer og natklubber samt en perlerække af små og store restauranter – men I finder også rolige og charmerende områder med unikke sandstrande.
Et andet af vores ferieområder i Algarve er Alvor, som er kendt for sine smukke strande og unikke forbindelse til den stærke fiskerikultur. Noget der i alle tider har været med til at definere Algarve.
Alvor regnes for en ægte perle blandt de lokale. Især på grund af byens hyggelige og afslappende atmosfære og den gammeldags charme. Alvor er en labyrint af brostensbelagte gader, fyldt med hvidkalkede og kakkel-dekorerede huse og I finder alt fra markeder og værtshuse med levende musik til hyggelige gadecaféer og forskellige typer af restauranter.
Til sammen skaber det hele en fantastisk harmoni, som er meget stemningsfuld og derfor med til at give jeres ferie i Algarve et strejf af noget ganske særligt.

Hoteller ved Algarvekysten

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille en


Fleksibel pakkerejse

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Rejs på egen hånd - der er ingen rejseledere, men du kan altid kontakte os
 • Tryghed - dækket af pakkerejsegarantien
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 1
 • 2
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 13
 • 14