Charterferie
Skiferie
  • PORTUGAL

Portugal Se på kort

Hovedstad: Lissabon Valuta: Euro Tidsforskel: -1 time Sprog: Portugisisk Befolkningstal: 46 millioner
Gennemsnitstemperatur
16 januar
16 februar
18 marts
19 april
22 maj
25 juni
28 juli
28 august
26 september
23 oktober
19 november
16 december

Om Portugal

Mere end 3.000 solskinstimer om året og Europas bedste strande

Portugal byder på storslået natur med høje bjerge og frodige dale. Landet har en stor kulturarv, og man kan som turist opleve mange kulturelle seværdigheder. Landet strækker sig fra Algarvekysten i syd og til Porto i nord. Der bor cirka 10,5 milloner indbyggere i Portugal, dertil kommer et stort antal turister der hvert år bl.a. besøger Algarvekystens skønne ferieområder og hovedstanden Lissabon.

Portugal har alt fra kultur, gastronomi og smagsfulde vine til verdensklasse strande, utallige smukke golfbaner mm. til fornuftige penge.

Algarve-kystens bedste strande

Sydpå ved Algarvekysten strækker sig kilometer lange gyldne sandstrande, som tiltrækker mange turister. Der findes mange forskellige ferieområder, som hver især har noget at byde på, hvad end det må være historiske byer, uopdagede lokale områder eller mere turistede feriebyer. Om man er til All Inclusive ferie eller helst vil ud og opleve det fantastiske lokale køkken, så er mulighederne er gode. Portugal er blandt andet kendt for at producere portvin, og er man tilhænger af denne type vin, kan man udforske butikkerne for deres gode udvalg.

Rejsemål

Del denne side via E-mail