Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
  • Bugibba

Om Bugibba

Nyd ferien i skønne Bugibba og Qawra ved St. Pauls Bay på den nordlige del af Malta. Her finder I lange strande, gode shoppingsmuligheder og masser af underholdning. Flere af vores hoteller ligger direkte ud til havet, og det betyder, I både kan nyde en fantastisk udsigt og den livlige stemning. Det er også let at tage på en tur til de nærtliggende øer, Gozo og Comina.

Strande, shopping og byliv
Bugibba er et moderne feriested med alle dets faciliteter. Her finder I et godt udvalg af restauranter og barer, men også butikker og strandliv. Den mindre by Qawra, der er i dag næsten er vokset sammen med Bugibba, er et roligere område. De mange klubber og barer er koncentreret omkring Bay Square i Bugibba, mens der kun findes et mindre udvalg i Qawra. Men over alt er atmosfæren hyggelig, og feriestemningen er i top.

Sol- og strandferie
Bugibbas placering i St. Pauls Bay giver dig gode muligheder for at finde din favorit-strand. Ved hovedgaden Islet-promenaden ligger en stor sandstrand direkte ud til det azurblå hav. Mange vælger også at nyde solens stråler ved Perched Beach, der vender ud mod Mistra Bay og St. Paul’s øerne. Vil I nyde en dag på stranden, er det en god ide at komme tidligt, for der er rift om pladserne. Qawras kystlinje er mere stenet, men her har de bygget en mindre strand. Ta’ Fra Ben er en af stenstrande, der er meget populære for sin gode snorkling. Her er vandet utrolig klart, og blandt klipperne er der både koraller og farverige fisk. Fra områderne kan I også let tage på udflugt til de berømte strande Paradise Beach og Golden Bay.

Paradis for dykkere
Særligt Bugibba er kendt for sine mange dykkercentre og tiltrækker hvert år både nybegyndere og erfarne dykkere. Under overfladen gemmer der sig nemlig flere vrag og klippeformationer, der er spændende at udforske. Mange vælger også at tage et dykkercertifikat, mens de holder ferie på Malta.

Oplevelser
Fra Bugibba er det let at tage bussen rundt på øen, hvis I gerne vil opleve mere af Malta. Fra havnen sejler der også hver dag en båd til de omkringliggende øer. Er I til snorkling og smukke strande, bør I helt sikkert besøge Gozo eller Comino. I kan også leje en bil og se øen i jeres eget tempo. Besøg hovedstaden Valletta, der ligger ca. 50 minutter fra Bugibba i bus.

Fakta om Bugibba:

Flyvetid:
Ca. 3 timer og 15 min.

Valuta:
Den lokale valuta er Euro.

Strande:
Strandene på Malta varierer meget – se mere info under områdebeskrivelserne.

Mad og drikke:
Der findes mange restauranter i området, og det lokale køkken er absolut værd at prøve. Det minder mest om et miks af køkkenet på Sicilien og fra Mellemøsten.

Transport:
Det er let at komme rundt. Det hurtigste er at tage en taxa, hvilket også er forholdsvist billigt. Fra ferieområderne kører der også bus til hovedstaden, Valletta.

Elektricitet:
220 volt.

Shopping:
Der findes flere gode og spændende butikker i ferieområderne, men de fleste mærkevarebutikker ligger i hovedstaden.

Turistskat på hotellet:
På Malta skal alle hotelgæster betale en turistskat direkte til hotellet på 0,5 pr. person (over 18 år) pr. nat – dog maks. 5 euro. Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris.

Depositum på hotellet:
Nogle hoteller ved Buggiba tager en kopi af kreditkortet som depositum, når I checker ind.

Øvrigt:
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Sun Tours i Danmark, hvis I får brug for hjælp.

Hoteller i Bugibba

Del denne side via E-mail