Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • TSIVILI

Om Tsivili

Tsilivi – familievenligt og roligt

Fem kilometer nord for Zakynthos By, omgivet af olivenlunde og appelsintræer, ligger feriebyen Tsilivi. Byens hvide sandstrand med det krystalklare hav er meget børnevenlig, og Tsilivi er derfor et ideelt valg for børnefamilier. Byen er en af de større byer på Zakynthos, men tempoet er stadig forholdsvis roligt, og atmosfæren er helt afslappet. Badebyen er kendt for at have nogle helt spektakulære udsigter, og når vejret klart og skyfrit, kan du fra Tsilivi både se over til naboøen Kefalonia og fastlandet.
Stranden i Tsilivi
Stranden i badebyen Tsilivi er et stort trækplaster for turisterne i byen, men også for de turister, der bor i de omkringliggende feriebyer. Stranden er som sagt meget børnevenlig med den lave vandstand og det finkornede sand. Ved stranden finder du masser af liggestole og parasoller, og hvis adrenalinen helst skal pumpe løs i kroppen, så er Tsilivi det helt rigtige sted. Her er nemlig flere former for vandsportsaktiviteter, hvor du kan prøve kræfter med både vandski, parasailing og meget mere.
Restauranter og nattelivet
I Tsilivi finder du et stort udvalg af forskellige taverner og restauranter, som både server internationale retter og det bedste fra det græske køkken. De fleste af byens spisesteder ligger enten i centrum eller ud til havet, hvor du kan nyde din aftensmad til den smukkeste udsigt over middelhavet. Nattelivet i Tsilivi er lidt mere afdæmpet end i de andre feriebyer. Byen rummer dog stadig flere små, hyggeligere barer, hvor du kan nyde nogle lækre cocktails eller andre kolde forfriskninger til tonerne af et lokalt liveband.
Oplevelser på Zakynthos
Zakynthos har rigtig meget at byde på, hvad end du er historisk interesseret, en rigtig vandhund elle en stor vinentusiast. Zakynthos mest kendte seværdighed er smuglerskibet, som forliste for en del år siden. Turen derhen foregå i båd, og er sig selv en skøn oplevelse. Zakynthos har selvfølgelig også flere vandparker, hvor du kan slippe din indre vandhund løs og suse ned ad alverdens vandrutsjebaner. På Zakynthos bliver der også produceret rigtig meget vin, og er du interesseret i at høre mere om, hvordan vinen bliver produceret, kan du besøge en af de mange vingårde, som ligger på øen.
Transfer
Det tager ca. 25 minutter at komme fra lufthavnen til det første hotel i Tsilivi.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail