Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Poseidon Beach Hotel

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Poseidon Beach Hotel

  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Pool
  • Restaurant

Poseidon Beach er et skønt All Inclusive-hotel med en fantastisk beliggenhed lige ned til Laganas dejlige sandstrand og ikke langt fra centrum. Med et ophold på Poseidon Beach kombinerer du den klassiske feriestemning med ægte græsk charme. Hotellet tilbyder masser af faciliteter for både børn og voksne, så du kommer bestemt ikke til at kede dig.

Hotellets bankende hjerte er det skønne poolområde, som er omkranset af en have med store, svajende palmer. Her er masser liggestole og parasoller, så du bare kan læne dig tilbage og lukke øjnene, når du får brug for en pause fra solens stråler. Ikke mere end et par skridt fra hotellet, ligger den populære og børnevenlige strand – Laganas strand. Her kan du tage en dukkert i det turkisblå hav, gå en tur i det hvide sand eller lægge dig til rette i en af de mange solsenge. 

Til hotellets yngste gæster er der en børnepool og børneklub. I løbet af din ferie vil hotellet sørge for underholdning for både børn og voksne – det kan være alt fra live musik til græsk temaaften med dans og god mad. Hotellets måltider nydes i restauranten, mens der ved poolbaren serveres snacks til at stille den lette sult og kolde drikkevarer. Har du brug for at få pulsen lidt op, så har hotellet både en lille basketballbane, en dartskive, bordtennis og et billardbord.

Laganas pulserende byliv ligger kun en kort gåtur fra hotellet. Her finder du et væld af restauranter for en hver smag, festlige barer og spændene butikker. Længere inde mod Laganas finder også flere vandsportsaktiviteter.
De mange børnevenlige faciliteter gør hotellet til et oplagt sted for børnefamilier.

Opholdet på Poseidon Beach er med All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 0,5 km
Afstand til centrum 7 km Zakynthos
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Antal værelser 250
Bar Ja
Byggeår 1988
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 3
Hårtørrer Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Pool Ja
Reception Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Telefon Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Dobbeltværelse:
På Poseidon kan du vælge at bo på standard dobbeltværelser med egen balkon og udsigt til haven. Skal ferien have lidt ”ekstra”, kan du også vælge at bo i hotellets standard dobbeltværelser med udsigt til det skønne, azurblå hav. Alle værelser er udstyret med eget toilet/bad, køleskab, elkedel, telefon, TV, aircondition, safebox (mod gebyr) og WIFI (mod gebyr). Værelserne har plads til op til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.

All Inclusive

Måltider:
Morgenmad:
Kl. 8.00-11.00

Frokost:
Kl. 12.30-14.30

Aftensmad:
Kl. 19.00-21.00

Drikkevarer:
Kl. 10.00-23.00
Lokale mærker af spiritus, vin, fadøl og sodavand er inkluderet i All Inclusive-konceptet. 
Mellemmåltider:
Kl. 11.00-12.00 + 17.00-18.00: Snacks
Kl. 16.00-17.00: Kaffe og kage

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail