Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Astir Palace

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Astir Palace

Det skønne hotel Astir Palace ligger direkte ned til den populære og børnevenlige sandstrand i feriebyen Laganas og kun 800 meter fra centrum. Hotellet har et dejligt, stort poolområde med masser af solsenge, så du rigtig kan få slappet af og nydt den varme temperatur.

Hotellet serverer en lækker og alsidig buffet både morgen, middag og aften, hvor du kan vælge imellem både lokale og internationale retter. Maden nydes i et dejligt område, hvor du har udsigt til både hotellets pool og det turkisblå hav. Astir Palace har også en poolbar, som serverer småretter i løbet af dagen til at stille den lette sult. Poolbaren har desuden et bredt udvalg af kolde forfriskninger.

Skal hele ferien ikke gå med afslapning ved poolen eller stranden, så ligger centrum af Laganas kun en gåtur fra hotellet. Her bugner det med liv både dag og aften på byens hovedgade, hvor du finder masser af restauranter for enhver smag, barer der serverer farverige drinks til sent ud på natten og hyggelige butikker.

Opholdet på Astir Palace er med morgenmad. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til centrum 800 m Laganas
Aircondition Ja, mod gebyr
Balkon/Terrasse Ja
Køleskab Ja, mod gebyr
Pool Ja
Reception Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Snackbar Ja
Telefon Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Dobbeltværelse:
På Astir Palace bor du på velindrettede dobbeltværelser med egen balkon eller terrasse. Du kan vælge at bo på et af værelserne med udsigt til hotellets dejlige have, et af værelserne med delvishavudsigt eller et af værelserne med direkte udsigt til havet.
Alle værelserne er indrettet med eget toilet/bad, telefon, TV, aircondition (mod ekstra gebyr – på nær i juli og august), køleskab (mod gebyr), safebox (mod gebyr) og WIFI (mod gebyr). Værelserne har plads til op til 3 voksne.

Øvrigt:
Solsenge og parasoller ved poolen er mod gebyr. (3 euro pr. dag for 2 solsenge og 1 parasol). Har du All Inclusive, er det gratis at benytte sig af solsengene og parasollerne ved poolen. Solsenge og parasoller ved stranden er mod gebyr. (6 euro pr. dag for 2 solsenge og 1 parasol). 

All Inclusive (mod tillæg)

Måltider:
Morgenmad:
Kl. 08.00 - 10.00

Frokost:
Kl. 13.30 - 15.00

Middag:
Kl. 19.00 - 21.00

Morgenmad, frokost og aftensmad serveres i form af en buffet i hotellets hovedrestaurant.
Til frokost og aftensmad kan du vælge mellem øl, vin og læskedrikke.

Drikkevarer:
Kl. 11.00 - 23.00
Lokale mærker af spiritus, vin, fadøl og sodavand er inkluderet i All Inclusive-konceptet. 

Mellemmåltider:
Kl. 11.00 - 18.00: Sandwich
Kl. 16.30 - 18.00: Kaffe og kage

Ved ankomsten til hotellet modtager du et præcist All Inclusive Program for opholdet. Suntours forbeholder sig retten til at foretage ændringer, hotellet kan ændre betjeningssteder, valg og åbningstider uden varsel.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail