Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • LAGANAS

Om Laganas

Laganas - masser af liv og fantastisk sandstrand

På den sydlige del af Zakynthos, i den smukke Laganas-bugt, ligger feriebyen Laganas. Her summer det af liv og glade dage både i løbet af dagtimerne, og når mørket er faldet på. I Laganas finder du en fantastisk sandstrand, et væld af aktiviteter, skønne restauranter og et livligt natteliv. Selvom byen vrimler med turister, så oser Laganas stadig af græsk charme med brostensbelagte gader og lokal gæstfrihed.

Fantastisk strand

Laganas-bugten er kendt for sine smukke sandstrande, og stranden i Laganas er ingen undtagelse. Den lavvandede sandstrand og de fantastiske omgivelser tiltrækker hver dag mange turister. Det turkisblå hav er klart og rent, og den dejlige sandbund gør stranden utrolig børnevenlig – her kan I sagtens få mange timer til at gå med leg og afslapning under solens varme stråler.

Den imponerende havskildpadde

De smukke sandstrande på Zakynthos er helt sikkert et trækplaster for de mange turister, som besøger øen, men Zakynthos har meget mere at byde på. Øens absolutte must-see er havskildpadderne Caretta Caretta. Zakynthos er et af middelhavets største ynglesteder for den truede havskildpadde, som har eksisteret i mere end 90 millioner år – Det er en fantastisk oplevelse, som du ikke må gå glip af!


Det strandede smuglerskib

En af de mest fotograferede strande i Grækenland finder du ved Navagio Bay på Zakynthos. Den eneste måde du kan nå stranden på, er med båd, men det gør bestemt ingenting. Bådturen langs de høje klippesider og hen til Navagio Bay er en oplevelse i sig selv, så du kan sagtens have kameraet klar allerede der. Navagio strand er særligt kendt for skibsvraget ”The Shipwreck”, som ligger placeret midt i det hvide sand. Det kendte smuglerskib forliste i en storm i 1989 efter at være blevet jagtet af kystvagten, og har siden da tiltrukket et hav af turister.


Restauranter og natteliv i Laganas

I Laganas finder du masser af restauranter og taverner, som tilbyder både lokale og internationale retter. De fleste af restauranterne finder du på hovedgaden i Laganas, hvor der også er et væld af barer. Laganas er kendt for sit festlige natteliv med masser af barer og diskoteker, hvor du kan danse til den lyse morgen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail