Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • ARGASSI

Om Argassi

Argassi – lille og hyggelig

Den dejlige ferieby Argassi har en skøn beliggenhed lige ned til stranden og med det frodige Skopos-bjerg i baggrunden. Argassi har et bredt udvalg af aktiviteter for både børn og voksne, og er derfor en meget populær ferieby. Du kan b.la. udforske den betagende natur, stå på vandski eller udfordre familien i minigolf. Argassi ligger kun en kort køretur fra ferieøens hovedby, Zakynthos By, hvor du finder et væld af seværdigheder og lækre spisesteder.

Stranden i Argassi
På stranden i Argassi er der rig mulighed for at få slappet rigtigt af og komme helt ned i gear. Når du har brug for en pause fra solen, kan du smutte forbi en af de små strandbarer og få dig en bid mad og en kold forfriskning. Vandsport er tilladt på stranden, så her har du også mulighed for at få sluppet din indre vandhund løs. Stranden i Argassi er meget lang, men knap så bred, som mange af de andre strande på øen er. Hvis du foretrækker større og bredere strande, kan lægge vejen forbi den fantastiske sandstrand i Kalamaki, som kun ligger en kort køretur fra Argassi.

Zakynthos højeste bjerg
Er du til vandreture i den frodige og grønne natur, så er der masser af muligheder for at få brugt vandrestøvlerne i Argassi. Lige bag ved byen ligger øens højeste bjerg, Skopos, hvis højeste punkt ligger 758 meter over havets overflade. På turen op på toppen af bjerget kan du udforske de mange farverige blomster, som omsværmes af smukke sommerfugle, eller du kan kigge ind i en af de gamle kirker, som ligger placeret på Skopos. Når du når toppen af bjerget, har du den mest fantastiske udsigt over Zakynthos, som tryllebinder fra første øjekast.

Restauranter, shopping og natteliv i Argassi
På Argassis hovedgade, som ligger parallelt med stranden, finder du et bredt udvalg af butikker, hvor du både kan få små souvenirs og tøj og tasker. På gaden ligger der også flere taverner og restauranter, som serverer retter for enhver smag. Selvom Argassi er en af de mindre feriebyer på Zakynthos, betyder det ikke at byen går i seng, når solen går ned. På hovedgaden finder du også flere barer og diskoteker, som serverer farverige drinks til den lyse morgen.

Transfer
Det tager ca. 15 minutter at komme fra lufthavnen til det første hotel i Kalamaki.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail