Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • All Inclusive
 • Tæt på strand
 • Nem adgang til Rhodos by
 • Gratis Wifi
 • Fitness

Grand Hotel

4
Her får du
 • All Inclusive
 • Tæt på strand
 • Nem adgang til Rhodos by
 • Gratis Wifi
 • Fitness
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Grand Hotel

 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Centrum
 • Pool
 • Strand


Dette velkendte og meget populære hotel er også kendt som Mitsis Grand Hotel, og ligger i hjertet af Rhodos by.

Det er beliggende centralt overfor stranden og med bylivet lige om hjørnet. Der er kort gåafstand til den anden strand der ligger på spidsen af øen, nordligst i byen. Der er desuden også gåafstand til den gamle bydel, butikker, bargaden, kasinoet og Mandrakihavnen. Hvis man lejer bil, er der gratis parkeringsmuligheder på hotellet.

Hotellet er et ældre hotel, som har bevaret sin charme med dets stilfulde indretning og gode service. Her forefindes to udendørs poolområder med saltvand, indendørs pool med ferskvand og udendørs separat børnepool med saltvand. Fra det ene poolområde kan man nyde udsigten udover havet.

På hotellet kan man spille tennis (gratis) og benytte sig af fitnessrummet (mod gebyr). Derudover arrangeres der dagligt underholdning for alle aldre, i form af animation og sportsaktiviteter. Gratis wi-fi på hele hotellet. High speed Wifi mod gebyr.

Der er en udendørs snackbar og en indendørs lobbybar, hvor man kan nyde en drink til lidt afslappende musik. Hotellet har flere temarestauranter, hvor det er muligt at spise - asiatisk, italiensk, mexicansk og græsk. Hovedrestauranten, hvor de inkluderede måltider indtages, har et stort udvalg af mad, både internationale retter og lokale græske retter.

Opholdet på Grand Hotel er med All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 100 m
Afstand til centrum 300 m
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Antal værelser 406
Babyseng Ja
Bar Ja
Byggeår 1960
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 5
Familie Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Køleskab Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 6
Renoveret 2005
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
Snackbar Ja
Telefon Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Dobbeltværelser:
Dobbeltværelse består af ét værelse med bad/toilet, samt balkon/terrasse. Udstyret med tv, telefon, køleskab, aircondition (gratis, åben ca. 1/6-30/9), safeboks (ca. 25 Euro per uge) og hårtørrer. Gratis WiFi på værelset, high speed WiFi er (mod gebyr). Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person.

Singleværelse er indrettet og udstyret ligesom Dobbeltværelse, dog ej garanti for balkon/terrasse, og kun enkeltseng.

Familieværelse er indrettet og udstyret ligesom Dobbeltværelse, dog lidt større. Der skal bo min. 3 personer på dette værelse. Maks. 4 voksne. Opredning til 3. og 4. person.

Tilkøb:
Havudsigt kan tilkøbes til dobbeltværelse.

Børnerabat:
Til barn under 13 år der bor med 2 fuldt betalende personer.

Øvrigt:
Håndklæde til pool og strand kan lånes gratis, dog skal depositum på 20 Euro lægges.

Man kan nemt komme rundt med kørestol på hotellet, da der er ramper, elevatorer og fladt terræn. Værelsesdør: 80 cm og elevatordør: 70 cm.

Hotellet henvender sig primært til voksne (fra 22 år) – børn og unge er velkomne i selskab med min. én person over 22 år. Hotellet kræver at se ID fx pas ved ankomst.

Transfertid:
Ca. 45 min.

Adresse:
Mitsis Grand Hotel | Rhodos Town, Rhodos, Greece | Tlf. (0030) 2241 054700

All Inclusive

Måltider:
Morgenmad:
Kl. 07.00 - 10.00

Sen morgenmad:
Kl. 10.00 – 10.30

Frokost:
Kl. 12.30 - 14.30

Aftensmad:
Kl. 18.30 – 21.30

Alle måltider serveres fra en stor varieret buffet i hotellets hovedrestaurant. Lange bukser til mænd er påkrævet om aftenen. Shorts eller 3/4 accepteres desværre ikke.

Der er foruden hovedrestauranten mulighed for at spise på en af de fire temarestauranter. Reservation skal ske i receptionen dagen før og det er først-til-mølle princippet, der er gældende. Der kan være begrænsning på antallet af gange, hvor man kan spise i de enkelte restauranter. Der findes en asiatisk, italiensk, mexicansk og græsk. De to sidstnævnte har både åbent til frokost og aften.

Mellemmåltider:
Kl. 10.00 – 02.00: Vafler, pandekager og is – Kl. 10.30 – 18.30: Pizza – Kl. 12.30 – 20.30: Pitta (græsk pita) og burger

Drikkevarer:
Kl. 10.00 – 01.00: Lokalt fremstillede drikkevarer og nogle internationale mærker (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

Vigtig info:
Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst til hotellet og slutter på afrejsedagen kl. 12.00, når der checkes ud fra værelset.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail