Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • All Inclusive
 • Skønt vandland
 • Splash zone
 • Masser af aktiviteter

Golden Odyssey Hotel

3
Her får du
 • All Inclusive
 • Skønt vandland
 • Splash zone
 • Masser af aktiviteter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golden Odyssey Hotel

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant

Det charmerende Golden Odyssey Hotel befinder sig i Kolymbia og er det perfekte hotel til jer, som godt kan lide at have det sjovt i vandet. Hotellet har nemlig adskillige vandrutsjebaner og en fed splash zone. Den store pool har hele tre vandrutsjebaner, hvor I kan køre om kap i den ene!

Hotellet byder på en masse aktivitetsmuligheder. I kan bl.a. spille volley ball, billard (mod gebyr), bordtennis og tennis. Desuden er der også en rigtig fin legeplads til hotellets yngste gæster. Når I bliver tørstige eller sultne, så er hotellets snackbar det rette sted – her serveres der både kolde drikkevarer, is og små snacks. I selve hotelbaren serveres der desuden også flotte cocktails og andre drikkevarer, som I måtte ønske. Hotellets All Inclusive koncept sørger nemlig for, at I ikke mangler noget under jeres ferie på Golden Odyssey. Hotellet har også en lille butik, hvor I kan købe tøj, accessoires m.m., hvis I skulle være kommet afsted uden.

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der aftenunderholdning seks dage om ugen, samt temaaftener i hotellets buffetrestaurant. I hotellets aftenbuffet får I serveret forskellige græske specialiteter og internationale retter. Restauranten prioriterer gode råvarer og kærlighed for madlavning.

Hotellets gratis shuttlebus kører jer til/fra stranden fire gange om dagen, men I kan også leje en bil eller en cykel og opleve Rhodos på to eller fire hjul. Øen har nemlig mange ting og oplevelser at byde på. Besøg f.eks. Akropolis, Rhodos by eller sommerfugleparken – blot for at nævne nogle få muligheder.

Om hotellet
Afstand til centrum 25 km
Afstand til lokalt centrum 300 m
Afstand til lufthavn 18 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til restauranter 100 m
Afstand til strand 1300 m
Aircondition Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Byggeår 1992
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Familie Ja
Fitness Nej
Gratis bus Ja
Have Ja
Hårtørrer Ja
Internet Ja, mod gebyr
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Minibar Nej
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja
Rengøring pr. uge 7
Restaurant Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Snackbar Ja
Splash zone Ja
Telefon Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Vandrutschebane Ja
Volleyball Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Standard dobbeltværelse:

Værelset er ca. 22 m2 stort. Der er plads til max tre personer. På værelset er der bl.a. to enkeltsenge, aircondition, minikøleskab, safebox (mod gebyr), telefon, fjernsyn og møbleret balkon.

Superior dobbeltværelse:

Værelset er ca. 25 m2 stort. Der er plads til max tre personer. På værelset er der bl.a. to enkeltsenge, aircondition, minikøleskab, safebox (mod gebyr), telefon, fjernsyn og møbleret balkon.

Familieværelse:

Værelset er ca. 27 m2 stort. Der er plads til max fire personer (to voksne og to børn eller tre voksne og et barn). På værelset er der en dobbeltseng og to ekstra senge, fjernsyn, telefon, aircondition, safebox (mod gebyr), minikøleskab og møbleret balkon. Værelset har udsigt til haven og/eller poolen.

Superior familieværelse:

Værelset er ca. 32 m2 stort. Der er plads til max fem personer (tre voksne og to børn eller to voksne og tre børn). På værelset er der en dobbeltseng og to-tre ekstra senge, aircondition, telefon, fjernsyn, minikøleskab, safebox (mod gebyr) og møbleret balkon. Værelset har udsigt til haven og/eller poolen.

Family Front værelse:

Værelset er ca. 27 m2 stort. Der er plads til max fire personer (to voksne og to børn eller tre voksne og et barn). På værelset er der en dobbeltseng, to ekstra senge, telefon, fjernsyn, minikøleskab, safebox (mod gebyr), aircondition og møbleret balkon, hvorfra der er direkte udgang til en fælles pool.

All Inclusive

Måltider
Morgenbuffet: 07.00-10.00.
Inklusive filterkaffe, te, kakao, mælk, juices og vand.

Frokostbuffet: 12.30-14.30.
Inklusive vin, lokal øl, sodavand og vand.

Aftenbuffet: 18.30-21.00.
Inklusive vin, lokal øl, sodavand og vand.

Drikkevarer
Sodavand serveres efter morgenmaden og indtil 23.00.
Lokale øl, husets hvidvin samt kaffe og te serveres i baren fra 10.00-23.00.
Lokale drinks og cocktails serveres fra 17.00-23.00.

Mellemmåltider
Kage og kiks om eftermiddagen.
Lette snacks ved poolen: 12.00-15.00.
Is ved poolen: 14.00-17.00.

Vigtig info:
Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst til hotellet og slutter på afrejsedagen, når hotellet forlades.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail