Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • All Inclusive
 • Tæt på stranden
 • Nem adgang til Rhodos by
 • Aktivitetsmuligheder

Virginia Hotel

3
Her får du
 • All Inclusive
 • Tæt på stranden
 • Nem adgang til Rhodos by
 • Aktivitetsmuligheder
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Virginia Hotel

 • All Inclusive
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant

Virginia Hotel er super valg for dig, der drømmer om en afslappende ferie under sydens sol, hvor du ikke er langt fra hverken stranden eller byen. Hotellet ligger nemlig kun 200 meter fra en af øens allerbedste sandstrande og 300 meter fra centrum af den populære ferieby Kalithea. Rhodos By ligger samtidig kun 6 km væk, og kan derfor nås på en kort taxatur.

Hotellet har et skønt poolområde, hvor der er lagt op til masser af afslapning på solsengene eller svømmeture i den indbydende swimmingpool. Her er desuden også en børnepool, hvor hotellets yngste gæster kan pjaske rundt. I poolbaren kan du få kolde forfriskninger, når tørsten skal slukkes efter et par times solbadning.

Når du holder ferie på Virginia Hotel, skal du ikke tænke på andet end at nyde tilværelsen. Dit ophold er nemlig med All Inclusive, så du skal ikke gøre andet end bare at møde op i hotellets hovedrestaurant og tage for dig af retterne. Her serveres der buffet både morgen, middag og aften. Kan sulten ikke helt holde sig væk mellem frokost og aftensmad, kan du gå i hotellets snackbar, hvor der bliver serveret letteanretninger.

På hotellet er det også muligt at udfordre sin rejsemakker i billard. Her er også en lille legeplads til hotellets yngste gæster. På stranden har du mulighed for at leje både solsenge og parasoller, og hvis du har en trang til fart over feltet, kan du prøver forskellige former for vandsport på stranden mod ekstra betaling.

Dit ophold på Virginia Hotel er med All Inclusive.

Dobbeltværelse eller lejlighed:
På Virginia Hotel kan du bo i dobbeltværelser med udsigt til haven, egen balkon/terrasse, WIFI (mod gebyr), safebox (mod gebyr), køleskab, TV og telefon, aircondition. Her er plads til op til 3 voksne.

Du kan også bo i Maisonette, som er en mindre lejlighed udstyret med eget toliet/bad, egen balkon/terrasse, et lille køkken, WIFI (mod gebyr), safebox (mod gebyr), køleskab, TV og telefon, aircondition. Der findes lejligheder med plads til op til 4 voksne + lejligheder med plads til op til 5 voksne + lejligheder med plads til op til 4 voksne og 2 børn.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 200 m.
Afstand til centrum 6 km.
Afstand til lokalt centrum 800 m.
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 300 m
Aircondition Ja
Antal værelser 170
Bar Ja
Billiardbord Ja
Byggeår 1988
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 2
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Pool Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 6
Renoveret 2017-2019
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Volleyball Ja
WiFi Ja, mod gebyr

All Inclusive

Måltider
Alle hovedmåltider serveres fra buffet i hotellet restaurant.
Morgenmad:
Kl. 07.00-10.00

Frokost:
Kl. 12.30-14.00

Aftensmad:
Kl. 18.30-21.00

Mellemmåltider
Snackbar:
Kl. 11.00-16.00

Drikkevarer
Drikkevarer inkluderet i All Inclusive serveres fra kl. 10.00-22.30. Det gælder vand, sodavand, kaffe, te samt lokale mærker af øl og vin. Spiritus såsom lokale mærker af rom, gin, vodka og lignende serveres fra kl. 18.00-22.30, men kan købes i poolbaren i løbet af dagen. Fra kl. 22.30-01.00 er baren fortsat åben, og der serveres drikkevarer mod betaling. I højsæsonen er poolbaren også åben.

Poolbar:
10.00-22.30

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail