Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Her får du
 • All Inclusive
 • Gåafstand til stranden
 • Nem adgang til Rhodos by

Princess Flora

3
Her får du
 • All Inclusive
 • Gåafstand til stranden
 • Nem adgang til Rhodos by
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Princess Flora

 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Aircondition

Familievenligt All Inclusive hotel beliggende i landlige omgivelser nær Kalithea på østkysten, med gåafstand til en mindre hyggelig bugt med sandstrand og helt klart vand.

Komplekset, som er fordelt på flere bygninger, har et godt poolområde med børnepool, og med masser af plads på det omkringliggende græsareal til solsenge. Ved poolen findes en snackbar, hvor man kan nyde en kølig forfriskning, mens man tager et spil kort eller læner sig tilbage og nyder synet af de legende børn, der boltrer sig i den dejlige pool.

Desuden byder hotellet på en hyggelig salon/lounge, samt opholdsstue med tv. Der er en dejlig have med tilhørende legeplads. Det er også muligt at benytte sig af hotellets tennisbane, billard eller videospil (alle mod betaling). Der ligger endvidere to større supermarkeder i nærheden af hotellet.

Der er gode muligheder for at bevæge sig ind til Rhodos by og syd på øen, da bussen kører lige ude foran hotellet. Hotellet tilbyder også cykeludlejning. Wi-fi muligt på hele hotellet mod gebyr (2 dage for 5 euro, 4 dage for 10 euro og 7 dage for 15 euro - forbehold for ændringer i priser).

Opholdet på Princess Flora er med All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 50 m
Afstand til centrum 1 km
Afstand til lokalt centrum 5 km, Rhodos by
Afstand til strand 700 m
Aircondition Ja
Antal værelser 166
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja
Byggeår 1991
Børnepool Ja
Elevator Nej
Familie Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Nej
Reception Ja
Rengøring pr. uge 6
Renoveret 2006
Restaurant Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Telefon Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Lejligheder/værelser:
Studiolejligheden består af ét rum, som er et kombineret sove- og opholdsrum med bad/toilet. De fleste har balkon/terrasse. Udstyret med køkkenniche, køleskab, tv og airconditon (gratis tændt ca. 1/7 -31/8). Maks. 3 pers. Der er opredning til 3. person.

Familieværelset er indrettet med to sammenhængede soveværelser. Der er også køkkenniche og køleskab på disse værelser, samt tv og aircondition (gratis tændt ca. 1/7 -31/8). Man skal være min. 4 personer for at kunne booke familieværelse. Ligger ikke i stueetagen. Maks. 4 voksne + 1 barn (under 14 år). Der er opredning til barnet.

Tilkøb:
Pooludsigt kan tilkøbes i studiolejlighed.

Øvrigt:
Safeboks findes i receptionen og kan lejes (ca. 15 Euro per uge). Desuden kan der mod depositum lånes hårtørrer i receptionen.

Transfertid:
Ca. 45 min.

All Inclusive

Hovedmåltider:
Morgenmad:
Kl. 07.30 – 09.30

Frokost:
Kl. 12.30 – 14.30

Aftensmad:
Kl. 18.30 - 20.30

Måltiderne serveres fra buffet i hovedrestauranten. Afhængigt af antal gæster, forbeholder hotellet sig ret til at servere ala carte eller at lave faste menuer med forret, hovedret og dessert.

Der serveres drikkevarer uden alkohol til måltiderne, samt øl og vin til frokost og aftensmad. Det er kun de drikkevarer der findes i restauranten, der kan nydes til måltiderne. Eksempelvis er der ikke kaffe/te i restauranten.

Mellemmåltider:
Kl. 10.00 - 12.30: Is – Kl. 14.30 – 17.30: Sandwich, pizza og is

Drikkevarer:
Kl. 10.00 – 22.30: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te).

Vær opmærksom på at det ikke er tilladt at tage drikkevarer fra restauranten med ud til poolområdet eller op til værelserne/lejlighederne.

Baren er midlertidigt lukket, mens der serveres hovedmåltider. Man kan derfor kun nyde de drikkevarer der tilbydes i restauranten under hovedmåltiderne. Det er muligt at købe kaffe/te i pool-baren under hovedmåltiderne.

Vigtig info:
Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst til hotellet og slutter kl. 12.00 på afrejsedagen, når der checkes ud fra værelse/lejlighed. Der tilbydes dog frokost og tilhørende drikkevarer, hvis afrejsen er senere end kl. 12.00. Aftensmad og drikkevarer på afrejsedagen er mod betaling.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail