Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • All Inclusive
 • Gåafstand til stranden
 • Nem adgang til Rhodos by

Princess Flora

3
Her får du
 • All Inclusive
 • Gåafstand til stranden
 • Nem adgang til Rhodos by
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Princess Flora

 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Aircondition

På Rhodos’ østkyst, kun 2 km fra feriebyen Kalithea og 5 km fra Rhodos By ligger det hyggelige og meget familievenlige All Inclusive-hotel Princess Flora. Hotellet ligger blot 300 meter fra en mindre bugt med en skøn, lille sandstrand med vand lige så klart som glas. Princess Flora er perfekt valg for dig, der gerne vil nyde en afslappende solferie sammen med familien. 

Hotellet har et skønt poolområde, som er omringet af et dejligt, grønt græsareal, hvor der er masser af solsenge, som du kan smide dig i og nyde tilværelsen. Når du får brug for et afbræk, kan du enten slå parasollen op eller tage en dukkert i den dejlige, lyseblå swimmingpool. Hotellets yngste gæster skal selvfølgelig heller ikke snydes, her er nemlig også en børnepool, hvor der er plads til leg og vandsjov.

Samtlige måltider skal nydes i hotellets restaurant, hvor der bliver serveret en lækker og alsidig buffet både morgen, middag og aften. Her kan du få både lokale og internationale retter, så mon ikke der nok er noget, som falder i lige netop din smag. Hotellet har også en poolbar, hvor du kan få lette anretninger, is og kolde forfriskninger i løbet af dagen.

Har du lyst til at være lidt aktiv, mens du er på ferie, kan du mod betaling benytte dig af hotellets tennisbane eller tage et spil billard. Her er også en TV-stue, hvor du kan tage en pause fra solen. På hotelområdet er der også en fin legeplads, hvor børnene kan lege. I nærheden af hotellet ligger der også 2 større supermarkeder.

Får du lyst til at tage ind til Rhodos By, så skal du altså ikke tage mange skridt fra hotellet, før du står ved busstoppestedet. Her kører bussen direkte ind til øens største by. I Rhodos By er der masser af restauranter for en enhver smag, hyggelige barer og gode shoppingmuligheder.

Opholdet på Princess Flora er med All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 50 m
Afstand til centrum 5, km Rhodos By
Afstand til hæveautomat 100 m
Afstand til lokalt centrum 2 km, Kalithea
Afstand til lufthavn 24 km
Afstand til minimarked 10 m
Afstand til strand 300 m
Aircondition Ja
Antal værelser 166
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Byggeår 1991
Børnepool Ja
Elevator Nej
Familie Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Nej
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Nej
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 6
Renoveret 2006
Restaurant Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Lejligheder/værelser:
Studiolejligheden består af ét rum, som er et kombineret sove- og opholdsrum med bad/toilet. De fleste har balkon/terrasse. Udstyret med køkkenniche, køleskab, tv og airconditon (gratis tændt ca. 1/7 -31/8). Maks. 3 pers. Der er opredning til 3. person.

Familieværelset er indrettet med to sammenhængede soveværelser. Der er også køkkenniche og køleskab på disse værelser, samt tv og aircondition (gratis tændt ca. 1/7 -31/8). Man skal være min. 4 personer for at kunne booke familieværelse. Ligger ikke i stueetagen. Maks. 4 voksne + 1 barn (under 14 år). Der er opredning til barnet.

Tilkøb:
Pooludsigt kan tilkøbes i studiolejlighed.

Øvrigt:
Safeboks findes i receptionen og kan lejes (ca. 15 Euro per uge). Desuden kan der mod depositum lånes hårtørrer i receptionen.

Transfertid:
Ca. 45 min.

All Inclusive

Hovedmåltider:
Morgenmad:
Kl. 07.30 – 09.30

Frokost:
Kl. 12.30 – 14.30

Aftensmad:
Kl. 18.30 - 20.30

Måltiderne serveres fra buffet i hovedrestauranten. Afhængigt af antal gæster, forbeholder hotellet sig ret til at servere ala carte eller at lave faste menuer med forret, hovedret og dessert.

Der serveres drikkevarer uden alkohol til måltiderne, samt øl og vin til frokost og aftensmad. Det er kun de drikkevarer der findes i restauranten, der kan nydes til måltiderne. Eksempelvis er der ikke kaffe/te i restauranten.

Mellemmåltider:
Kl. 10.00 - 12.30: Is – Kl. 14.30 – 17.30: Sandwich, pizza og is

Drikkevarer:
Kl. 10.00 – 22.30: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te).

Vær opmærksom på at det ikke er tilladt at tage drikkevarer fra restauranten med ud til poolområdet eller op til værelserne/lejlighederne.

Baren er midlertidigt lukket, mens der serveres hovedmåltider. Man kan derfor kun nyde de drikkevarer der tilbydes i restauranten under hovedmåltiderne. Det er muligt at købe kaffe/te i pool-baren under hovedmåltiderne.

Vigtig info:
Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst til hotellet og slutter kl. 12.00 på afrejsedagen, når der checkes ud fra værelse/lejlighed. Der tilbydes dog frokost og tilhørende drikkevarer, hvis afrejsen er senere end kl. 12.00. Aftensmad og drikkevarer på afrejsedagen er mod betaling.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail