Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • All inclusive
 • Ligger på stranden
 • 6 pools
 • Vandrutsjebane
 • Flere restauranter
 • Shuttlebus til Rhodos by

Amilia Mare

4
Her får du
 • All inclusive
 • Ligger på stranden
 • 6 pools
 • Vandrutsjebane
 • Flere restauranter
 • Shuttlebus til Rhodos by
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Amilia Mare

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Ekstra faciliteter
 • Familiehotel
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand
 • Vandrutsjebane
 • Wi-Fi

Drømmer du om en skøn badeferie på Rhodos med All Inclusive og masser af faciliteter for alle aldre, så er Amilia Mare det perfekte valg for dig! Blot 10-15 minutters kørsel fra Rhodos by finder du hotellet med en skøn beliggenhed lige ved stranden.  

Det moderne og familievenlige Amilia Mare er omgivet af grønne områder med palmer og tropiske planter. Der er intet mindre end fire udendørs pools, nogle med en betagende udsigt ud over stranden og havet, samt en børnepool med en 80 meter lang vandrutsjebane, som i den grad indbyder til mange timers sjov. Til poolområdet hører selvfølgelig både solstole og parasoller, så du både har mulighed for at nyde solen og læse en bog i skyggen. Udover poolområdet, er der også en indendørs pool.

Forenden af Amilia Mare ligger den dejlige sandstrand, hvor du også kan tilbringe dine dagtimer i vandet (bemærk der er lidt småsten i vandet) eller i strandkanten. Der er også god mulighed for at prøve forskellige former for vandsport, hvis du ønsker dette. Som et af de få hoteller på øen, kan du som gæst frit benytte dig af solstolene og parasollerne på stranden.

I løbet af dagen kan du deltage i forskellige aktiviteter og underholdning, som fx vandpolo, vandgymnastik, beach volley og meget mere. Om aftenen er der også underholdning i form af bl.a. live musik, bingo, konkurrencer eller anden underholdning på hotellets udendørs teaterscene. Herudover kan du i løbet af dagen træne i fitnessrummet, spille minigolf, brætspil og dart, og for de mindste er der både en legeplads, en international miniklub (4-12 år) samt et minidisko, der er åben om aftenen. På søsterhotellet er der også mulighed for at bruge den mindre fodboldbane 5x5.

På Amilia Mare er der desuden rig mulighed for at forkæle sig selv i spa-området, shoppe og købe daglige fornødenheder i shoppingarkaden og minimarkedet. Der er et stort udvalg af både restauranter og barer, som i løbet af dagen og aftenen serverer lækre retter, drikkevarer og snacks. Her er også en børnerestaurant, som serverer gode børneretter samt en strandbar, der byder diverse drikkevarer, frokost og snacks.

Amilia Mare har altså faciliteter for hele familien, uanset om du fortrækker at være aktiv eller bare slappe af.

Opholdet på Amilia Mare er med All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 200 m
Afstand til centrum 500 m
Afstand til lokalt centrum 6 km, Rhodos by
Afstand til lufthavn 20 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Antal værelser 591
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Beach club Ja
Billiardbord Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1970
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 5
Familie Ja
Fitness Ja, mod gebyr
Game room Ja
Have Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Internet Ja
Jacuzzi Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Minigolf Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 7
Renoveret 2014
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Skønhedssalon Ja
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Vandrutschebane Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Værelser:
Dobbeltværelse (ca. 27 m2) består af ét værelse med bad/toilet, samt balkon/terrasse. Udstyret med tv, telefon, køleskab, aircondition (gratis, åben ca. 1/6-30/9), safeboks (gratis) og hårtørrer. Udsigt til haven. Gratis wi-fi (op til 100 Mb per device). Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person.

Familieværelse (ca. 30 m2) består af to soveværelser med skydedør med ét bad/toilet og én balkon/terrasse. Udstyret ligesom dobbeltværelse. Udsigt til haven. Maks. 4 voksne.

Familieværelse (ca. 30 m2) til maks. 3 voksne + 2 børn (under 14 år) er indrettet og udstyret ligesom ovenstående familieværelse, dog er der køjeseng til 4. og 5. person.

Tilkøb:
Havudsigt kan tilkøbes til dobbeltværelse og familieværelse. Familieværelse der har køjeseng, har ikke mulighed for havudsigt.

Børnerabat:
Til barn under 14 år der bor med 2 fuldt betalende personer.

Øvrigt:
Dobbeltværelser og familieværelser ligger ikke i samme bygning, så der er ikke chance for at man kan bo side om side, hvis man vælger forskellig værelsestype.

Der er gratis håndklædeservice til pool og strand.

Transfertid:
35-40 min.

All Inclusive

Hotellet har 8 restauranter/snackbarer og 8 barer med forskellige åbningstider og forskelligt udvalg. Nedenfor ses et sammendrag af programmet. Det nøjagtige All Inclusive program udleveres ved ankomst. I ydersæsonen kan der være nogle restauranter og barer der har lukket for at tilpasse antallet af gæster på hotellet.

Hovedmåltider:
Morgenmad:
Kl. 07.00 - 10.00

Frokost:
Kl. 12.30 – 14.30

Aftensmad:
Kl.18.30 - 21.15

Alle restauranter(gælder ikke hovedrestauranten) skal reserveres på forhånd i receptionen, og det er efter først-til-mølle princippet. Der serveres drikkevarer ved bordet.
Badetøj er ikke tilladt i restauranterne. Herrer skal bære lange bukser om aftenen i restauranterne.

Måltiderne i børnerestauranten "ALDY":

Aftensmad:
Kl. 18.30 - 20.00

Retter til børn, samt dessert og is. Der serveres vand, juice, sodavand, mælk og kakaomælk.

Mellemmåltider:

Snacks (Buffet med varme og kolde snacks, samt frugt, søde sager, og et udvalg af is)
Kl. 08.00 - 17.00

Drikkevarer:
Kl. 07.30 – 24.00: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te).

Vigtig info:
Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst til hotellet og slutter på afrejsedagen, når hotellet forlades.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail