Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • Privat strandområde
 • Spa- og wellness center
 • Gratis fitness
 • Gratis WiFi
 • 3 restauranter

Sheraton Rhodes Resort

5
Her får du
 • Privat strandområde
 • Spa- og wellness center
 • Gratis fitness
 • Gratis WiFi
 • 3 restauranter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Sheraton Rhodes Resort

 • All Incl. muligt
 • Børnepool
 • Pool
 • Strand
 • Wi-Fi

Et af de flotteste hoteller og mest elegante hoteller på øen, er dette, som ligger i Ixia, mellem Ialyssos og Rhodos by. Hotellet ligger hævet på en bakketop og har en fantastisk dejlig udsigt over havet og vestkysten. Stranden ligger lige på den anden side af vejen, hvor der er privat strandafsnit med gratis solsenge og parasoller.

Hotellets mange faciliteter tæller bl.a. bordtennis, billard, dart, vandsportsaktiviteter, underholdning og animation (ca. 15/5 - 30/9) samt et flot spa- og wellnessområde med alle tænkelige spafaciliteter og behandlingsmuligheder samt indendørs pool. Nogle faciliteter er mod gebyr, men både tennis-, basket og squashbaner er gratis at låne - udstyr kan lejes. Det veludstyrede fitnesslokale er åbent 24/7 og er gratis at benytte. De mindste børn kan deltage i hotellets børneklub (ca. 15/5 - 30/9, ej dansk) eller benytte hotellets legeplads. Gratis wi-fi på hele hotellet.

Det store og flotte poolområde ligger foran hotellet, ned mod stranden. Der findes stor pool og en separat børnepool. Poolområdet er omringet af en grøn frodig have samt solsenge og parasoller på den omkringliggende solterrasse. Desuden er der en poolbar tilknyttet, hvor man kan søge skygge eller hente sig en drink. Der findes foruden poolbaren, også en loungebar og en café på hotellet.

Restaurantudvalget på hotellet er godt - her findes en traditionel græsk restaurant på 6. etage med en storslået udsigt over havet og mulighed for udendørs servering. Samme oplevelse får man i hotellets italienske restaurant. I den tredje restaurant, som ligger ved poolen, serveres der retter fra middelhavet og snacks. Alle restauranter har børnemenuer. Dresscoden kræver at mænd bærer lange bukser til aftensmaden i de to ovennævnte restauranter og at man ikke bærer klipklapper.

Opholdet på Sheraton Rhodes Resort er med halvpension (morgenmad+aftensmad, ekskl. drikkevarer til aften), med mulighed for at tilkøbe fuld pension (morgenmad+frokost+aftensmad, ekskl. drikkevarer til frokost+aften) eller All Inclusive.
Læs venligst All Inclusive programmet, da dette forklarer, hvordan og hvor de tre forskellige hovedmåltider serveres.

Om hotellet
Afstand til centrum 5 km, Rhodos by
Afstand til lokalt centrum 500 m, Ixia
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 401
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja
Byggeår 1995
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Etager 12
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 7
Renoveret 2009
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
Telefon Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandsport Ja
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

Værelser/suiter:
Dobbeltværelse (33 m2) består af ét værelse bad/toilet samt balkon/terrasse. Udstyret med tv, telefon, minibar (mod gebyr), aircondition (gratis), safeboks (mod gebyr) og hårtørrer. Kaffe/te faciliteter. Gratis wi-fi. Udsigt til bjergene. Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person.

Familieværelse (40 m2) er indrettet og udstyret ligesom dobbeltværelse, dog større (ét rum). Havudsigt. Maks. 3 voksne + 1 barn (under 14 år). Opredning til 3. og 4. person.

Junior suite (45 m2) er indrettet og udstyret ligesom dobbeltværelse, dog større (ét rum). Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person.

Tilkøb:
Havudsigt kan tilkøbes til dobbeltværelse.

Enebrug:
Begrænset antal dobbeltværelser med bjergudsigt kan bookes til 1 person.

Børnerabat:
Til barn under 14 år der bor med 2 fuldt betalende personer.

Øvrigt:
Håndklæde til pool og strand kan lånes gratis.

Transfertid:
25-30 min.

All Inclusive (mod tillæg)

Hovedmåltider:
Morgenmad:
Kl. 07.00 - 10.30

Frokost:
Kl. 12.00 - 16.00

Aftensmad:
Kl. 18.30 – 21.30

Morgenmad og aftensmad serveres i hotellets restaurant på 6. etage, hvorimod frokosten serveres i restauranten på 1. etage.

Morgenmad og aftensmad serveres fra buffet. Der er også omelet- og pandekage/vaffel station til morgenmad og temaaftener til aftensmaden. Til frokosten er der ala carte menu, hvorfra man kan vælge forret+hovedret+dessert.

Mellemmåltider:
Ingen

Drikkevarer:
Kl. 10.00 – 01.30: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

Serveres i både lobbybar og poolbar – der udskænkes maks. én drink pr. person af gangen.

Vigtig info:
Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter tidligst med frokost på ankomstdagen og slutter på afrejsedagen, når der checkes ud fra værelset kl. 12.00.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail