Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • Mulighed for halvpension
 • Gåafstand til stranden
 • Spacenter
 • Sportsfaciliteter

Hotel Atrium Platinum

5
Her får du
 • Mulighed for halvpension
 • Gåafstand til stranden
 • Spacenter
 • Sportsfaciliteter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Atrium Platinum

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Usædvanligt flot luksushotel, som ligger lige ned til strandvejen i ferieområdet Ixia, lidt uden for Rhodos by.

Det store poolområde er unikt og spændende med en stor voksenpool der snor sig rundt, samt separat børnepool og en flot poolbar, hvorfra man kan nyde kolde drikkevarer og den formidable udsigt over havet. Der er naturligvis solsenge og parasoller ved poolen til fri afbenyttelse.

I hotellets flotte spacenter kan man forkælde sig selv med wellness, i form af forskellige spa- og massagebehandlinger. Der er et stort udvalg at vælge imellem. Desuden er der sauna og dampbad. Alle faciliteter i spacenteret er mod betaling (+14 år). I forlængelse af spacenteret ligger hotellets fitnessrum, som er gratis at benytte. Her findes løbebånd, crosstrainer, motionscykel, multimaskine, løsvægte, træningsbænk, romaskine og stepmaskine.

Ca. 6 gange om ugen er der åbent i børneklubben (4-12 år, ej dansk) og der arrangeres minidisko. På de samme dage er der desuden aktiviteter for børn og voksne i form af bordtennisturnering, vandaerobic, danseundervisning, aerobic o.lign. Ca. 4 gange ugentligt er der aftenunderholdning eller live musik.Vil man gerne være aktiv på andre tider, kan man booke sig ind på hotellets tennis- eller squashbane (gratis, dog betaling for leje af udstyr). Bordtennis, billard og legerum findes også på hotellet. Gratis wi-fi på hele hotellet.

Man finder 4 restauranter og 2 barer på hotellet, hvorfra man kan forsyne sig med drikkevarer, snacks og måltider det meste af dagen. Der er hummer-aften hver torsdag i en af restauranterne, og der findes græsk gourmet, middelhavsmad og asiatisk mad. Reservation er nødvendig og foretages i receptionen, senest dagen før.

Opholdet på Hotel Atrium Platinum er med morgenmad, med mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad+aftensmad, ekskl. drikkevarer til aften).

Morgenmad:
Kl. 7.00 - 10.30
Aftensmad:
Kl. 19.00 - 21.30.

Begge måltider serveres fra buffet i hovedrestauranten Archipelagos. Alle mænd over 12 år skal bære lange bukser til aftensmaden. Aftensmaden kan byttes til frokost (serveres som a la carte), som indtages i restauranten ved poolen (skal forudbestilles dagen før i receptionen).

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 3 00 m
Afstand til centrum 4 km Rhodos by
Afstand til lokalt centrum 500 m Ixia
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 400 m
Aircondition Ja
Antal værelser 300
Babyseng Ja, kræver bestilling
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2011
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 9
Fitness Ja
Handicap-venligt Nej
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Nej
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Squash Ja
Telefon Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
WiFi Ja, gratis

Værelser/suiter:
Deluxe værelse (42 m2) består af ét værelse med bad/toilet der har jacuzzi, samt balkon/terrasse. Udstyret med tv, telefon, minibar (mod gebyr), aircondition (gratis, tændt maj-oktober), safeboks (gratis) og hårtørrer. Kaffe/te faciliteter. Desuden er der badetøfler og badekåber til låns. Ved ankomst er der gratis vand, vin og frugt på værelset. Gratis wi-fi. Skrå havudsigt. Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person på en komfortabel sovesofa.

Executive værelse (48 m2) er indrettet og udstyret ligesom Deluxe værelse, bare større. Fuld havudsigt. Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person på en komfortabel sovesofa.

Deluxe Junior Suite (52 m2) er indrettet og udstyret ligesom Executive værelse, bare større. Fuld havudsigt. Maks. 4 voksne. Opredning til 3. og 4. person på en komfortabel sovesofa.

Executive Familie Suite (68 m2) er indrettet med to rum: et opholdsrum og et separat soveværelse. Udstyret ligesom Deluxe Junior Suite. Har direkte udgang til terrasse med en privat 14 m2 opvarmet pool. Fuld havudsigt. Maks. 4 voksne. Opredning til 3. og 4. person på en komfortabel sovesofa.

Alle værelser er udstyret med en Nespresso maskine inkl. 4 kapsler pr. dag og 1 flaske vand pr. dag.

Tilkøb:
Fuld havudsigt kan tilkøbes til Deluxe værelse. Desuden kan man tilkøbe Deluxe værelse med direkte udgang til terrasse med en privat 14 m2 opvarmet pool.

Enebrug:
Det er muligt at booke nogle værelsestyper til kun 1 person.

Børnerabat:
Til barn under 12 år der bor med 2 fuldt betalende personer.

Øvrigt:
Leje af klapvogn og barnevogn på hotellet: Gratis mod forespørgsel til hotellet.

Håndklæde til pool og strand er gratis at låne.

Hotellet serverer velkomstdrink straks efter ankomst og på værelset bliver du mødt af en velkomstpakke med frisk frugt, vand og en flaske lokal vin.

Transfertid:
Ca. 30 min.

Adresse:
Atrium Platinum Resort Hotel & Spa |Iliadon 39, Ixia, 85101 Rhodos, Greece | Tlf. (0030) 2241 044 901

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail