Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • IALYSSOS

Om Ialyssos

Byen der har noget til enhver smag
Byen ligger på vestkysten blot 10 km fra Rhodos by. Ialyssos er den største ferieby på øen, og er blandt gæsternes favoritter. Byen har meget at byde på, og der er noget for alle. Tag på en dagusflugt til Ialysassas spændende ruiner eller besøg en af de gode restauranter og souvenirbutikker. Byen ligger lige ned til den smukke strand, som med sit flotte turkise blå vand, tiltrækker mange turister. Strandende er ofte ejet af strandhotellerne, men derimellem er der også offentlige strande.

Ialyssos byder på både restauranter, taverner, barer og butikker – og der findes ligeledes større supermarkeder, på den anden side af hovedvejen. Her finder du også den lokale slagter, blomsterbutik en kirke og lign.

Filerismos-bjerget
Omme i ’baghaven’ ligger Filerismos-bjerget, hvor du på toppen finder det 18 meter høje kors, der også er udsigtstårn. Når du når toppen enten efter en god cykel- eller vandrertur får du en storslået udsigt udover bl.a. Rhodos by, du kan se ruinerne derfra og købe lidt fornødenheder til tilbageturen. Det 267 meter høje bjerg, tager ca. 3 timer at bestige, hvor cykelturen vil afhænge af dagsformen, da visse strækninger er ret stejle.

Se også de andre områder på Rhodos: Rhodos By, Ixia, Kalithea, Faliraki og Lindos.

UDFLUGTER

Byrundtur

Når man besøger Rhodos, er der oplevelser, man ikke må gå glip af. Rhodos by og den gamle bydel er nogle af disse oplevelser.

Tag med på en rundtur og besøg de vigtigste monumenter og historiske seværdigheder, der omkranser byen.
Vi starter med at besøge Rhodos Akropolis, hvor vi ser nærmere på de originale søjler fra Apollon-templet og ser det antikke stadium, hvor oldtidens atleter trænede til de olympiske lege. I den gamle bydel går vi ned gennem Riddergaden og nyder byens charme. Hvad end I ønsker at tage plads på en café, shoppe eller gå på opdagelse i de smalle og hyggelige gader, så er den gamle bydel i Rhodos en stor oplevelse.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 199 pr. person
Børn kr. 110 pr. barn.

Jeepsafari

Tag på en dag ud i naturen og op i bjergene. Der køres i 4-hjuls trukne jeeps gennem skove, over floder og ud over sletterne. Her oplever vi øens smukke natur, samtidig med fart over feltet og vind i håret. Der køres ad stier mod midten af øen op mod bjergene, hvor man ser den uberørte natur og finder nogle skønne udsigtspunkter. Undervejs gøres flere stop, ved lokale monumenter og til sidst ved vestkysten, hvor der er mulighed for at købe frokost og tage sig en lille dukkert i det blå hav. En rigtig god dag for naturelskere, der gerne vil lidt off-road.

OBS: Turen er på egen hånd og man skal selv køre jeepen. Det betyder, at der skal være en chauffør, der er minimum 23 år og har haft kørekort i minimum to år.

Vejledende pris:
Voksne kr. 399 pr. person
Børn kr. 199 pr. barn.

Aftentur til Lindos

Med dansktalende rejseleder
Man har ikke været på Rhodos hvis ikke man har oplevet ”Den hvide by” Lindos, en fantastisk oplevelse – i en lille bugt ligger denne fascinerende by.
Lindos er kendt for sine smalle labyrint lignende gader, som er dannet tilbage i den tid hvor man havde store problemer med pirater – det giver byen en hel speciel og utrolig hyggelig atmosfære, i dag er der naturligvis skiltet så man uden problemer både kan finde restauranter, butikker og cafeer. Derudover er det også i Lindos at du finder et af Grækenlands flotteste Akropolis’ – Lindos Akropolis er faktisk så beundringsværdigt, at det er på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder. Turen op til Akropolis er da heller ikke helt for sarte sjæle, da der med sine ca. 300 trappetrin kan være brug for et lille hvil halvvejs når man kommer til betalings-lågen.
Fra toppen er der en fantastisk udsigt ud over bugten, stranden og hele byen.

Aftentur til Lindos starter med at vores danske rejseleder henter jer på et opsamlingspunkt, og kører jer til Lindos i bus, vi ankommer omkring kl. 18.00 – herefter har man 3 timer på egen hånd, til fx at besøge Akropolis, gøre en god handel og spise en godt måltid mad, med en anderledes udsigt end man ”plejer”, kl. ca. 21.00 går turen hjem igen. En dansktalende rejseleder vil ledsage jer i bussen både ud og hjem.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 199 pr. person
Børn kr. 110 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Faliraki Vandland

Udflugten er på egen hånd
WaterPark Faliraki tilbyder spektakulære rutsjebaner i forskellige former, fra stort til småt, til ung som gammel samt fra hurtig til langsom. Alt i alt, her findes noget for enhver smag. Vælg imellem adrenalinpumpende rutsjebaner med navnene Twisters, Black Holes, Turbo, Free-Fall og Kamikaze. Eller tag en afslappende tur i badering rundt i Lazy River. Der er ligeledes et dedikeret område for de mindre størrelser med stort piratskib, krokodille pool og specielle børne-rutsjebaner.
Faliraki Waterpark, som er blandt Europas største, ligger 12 km syd for Rhodos by på østkysten. Vandlandet er nemt tilgængeligt både med bil og bus, og fra busstationen i Rhodos by kører der hver time en bus til vandlandet. 

Vejledende pris: 
Voksne kr. 169 pr. person
Børn kr. 119 pr. barn.

Rhodos cruise - All Inclusive bådtur

Udflugten er på egen hånd
Oplev nogle af de smukkeste bugter på Rhodos på denne hyggelige heldagstur. På turen vil I få mulighed for at bade direkte fra båden ved bl.a. den yndige og fredfyldte strand Kalithea Springs, der oprindeligt er et gammelt kurbad og som daterer sig helt tilbage til Antikkens tid. I vil også komme forbi Afandou og den berømte gamle pirat-bugt Anthony Quinn. Heldagsturen er med All Inclusive, så der vil være frokostbuffet, som I kan nyde fra båden, mens I nyder brisen på båden. Samtidig vil der være fri adgang til bl.a. øl, hvidvin, rosé og juice. Båden medbringer snorkeludstyr, som I kan benytte jer af ved de forskellige stops på turen. Oplev Rhodos’ bedste heldagsbadetur på et skønt skib og med det flinkeste personale.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 499 pr. person
Børn kr. 255 pr. barn.

Solnedgang over Rhodos - All Inclusive bådtur

Udflugten er på egen hånd
Øens mest romantiske tur. Båden sejler ud fra Mandrakihavnen mens det stadig er lyst og tager turen sydpå til Kalithea Springs hvor der vil være mulighed for at tage dukkert. Undervejs vil der blive serveret frugt og vin. Når man ankommer til Kalithea Springs gøres der stop i ca. 30 minutter. Skibet har snorkeludstyr med, og området har fortræffelige grotter man kan udforske.

Efter stoppet sejler skibet ud på åbent hav – så langt ud som muligt. Herfra vil der blive opstillet en buffet med forskellige lækre retter. Mens man sidder og nyder maden, går solen lige så langsomt ned over øen og mens man nyder synet, bliver der spillet Chello-musik af en lokal musiker.

Turen er med All Inclusive, dette betyder at der er øl, vin & vand ad libitum.

Vejledende pris:
Voksne kr. 429 pr. person
Børn kr. 220 pr. barn.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail